Rozchod kvoli tetovaniu?

Príspevok v téme: Rozchod kvoli tetovaniu?
Rozchodko

Priatelka si dala urobit velke tetovanie na cely bok - zacina od polky zadku a konci pod pazuchou a zasahuje aj brucho a chrbat. Je to taky vyjav zo stredovekeho obrazu. Hoci som jej vravel, ze mne sa tetovania vobec nepacia (mozno by som zniesol nejaky maly jemny napis, ale nie v blizkosti intimnych miest), tak ma ubezpecovala, ze to bude OK, ked to uvidim. No co vam poviem - vobec sa mi to nepaci, praveze ma to odpudzuje, jednak velkostou a jednak tym stredovekym vyjavom. Neviem co mam robit, ako to prijat, mam chut sa s nou kvoli tomu rozist, lebo ma prestala vzrusovat tak ako predtym - mam pocit, akoby bola ciastocne oblecena. Co by ste robili vy?

if

Ked partner povie svojej dievcine, ze sa mu vyslovene nepacia a hnusia tetovania a ona si to tetovanie napriek tomu da a nerespektuje jeho nazor na vzhlad.... tak to nema nic spolocne, ale ani len okrajovo ze NIC SPOLOCNE s rakovinou a vypadanymi vlasmi, stitnou zlazou a tucnotou, s autonehodou a amputaciou nohy, a podobne. Pretoze ci si da zena hnusne tetovanie, TO JEJ JEJ ROZHODNUTIE. ONA TO CHCE. Napriek nesuhlasu partnera to chce. A ci dievcina pride o vlasy, o figuru, o nohu... O TOM ONA NEROZHODUJE!!! ON TO NECHCE!!! A nikdy nechcel nikto prist ani o vlasy, ani o figuru a ani o nohu, ano? Ale ked pride pre zdravotny problem o krasu, TO JE LEN NESTASTNA NAHODA, ANO?
POINTA: ine je prist o krasu z vlastneho rozhodnutia, cize rozhodnut sa, ze sa zhovadim a ine je prist o krasu pre nestastnu nahodu, cize dostavi sa zdravotny problem.
Chalana co tu zalozil temu nastvalo, ze ona sa ZHOVADILA DOBROVOLNE, ANO? Preto uvazuje o rozchode. To znamena, neodkopol by ju, keby mala rakovinu a prisla by o vlasy, kludne si viem predstavit, ze by jej mohol byt oporou a pomahat v tazkych casoch aj s peknou spomienkou, ze respektovala jeho navrh, odporucenie (nie prikaz, ale navrh), aby si nedavala ziadne tetovania, hoci aj o nich uvazuje, lebo jemu sa nepacia. A takto? Takze hadzat do jedneho vreca chalana, ktory chce opustit babu, ktora sa napriek jeho prosbe, aby sa nezhovadila, predsa sama a dobrovolne just zhovadila a hadzat ho do jedneho vreca s takymi chlapmi, ktori sa vysrali na svoje zakonite manzelky a frajerky pre rakovinu, pre amputaciu nohy a pre podobne veci, tak to by sa nemalo.
Futbalisti: Uz davno sa vie, ze ked profi futbalista, velka hviezda, ukonci karieru v niektorom z poprednych eurupskych klubov, lebo mu to uz taha pomaly na styridsiatku, tak sa mu len tak nahrnu ponuky z Ciny, kde moze este stale hrat s tym, ze platovo to tam bude mat omnoho lepsie jak mal v europskom velkoklube. Ale v tychto azijskych krajinach sa tetovania vo vseobecnosti nenosia a ludia ich nemusia. to moze byt aj dovod, preco niektori futbalisti vobec nedostanu ponuky z takych cinskych klubov, kde by mohli este pred 40 par rockov pekne zarabat a setrit na horsie casy. ked niekomu potetovane komplet cele telo zahata cestu k slusnemu zarobku, to je velmi smutne.
Ta potetovana dievcina by bola asi stastnejsia po boku piercingoveho a potetovaneho pankaca, ktory by ju podporoval, aby si dala urobit dalsie tetovania, co ona asi aj chce.

Miga

A navyse, toto je aj tak fake tema, zbytocne tu vsetci pisu, co sa im paci a co nie na tak vysoko individualnej veci

Miga

Mateo nie je kazdy tak obmedzeny ako zrejme ty, aby mu vadilo ak partner na svojom tele robi zmeny, ktore ho tesia a raduje sa z nich. To len ti, co si myslia, ze maju pravo rozhodovat o kazdom kroku partnera, len takym by to vadilo. Partner nie je vase dieta aby ste rozhodovali o tom, co smie a co nie. Pokial to niekto nepochopi, bude mat sice navonok a na facebooku fajn vztah. Ale vo vnutri toho vztahu to bude zle, zle, zle....