Priatelka si dala urobit velke tetovanie na cely bok - zacina od polky zadku a konci pod pazuchou a zasahuje aj brucho a chrbat. Je to taky vyjav zo stredovekeho obrazu. Hoci som jej vravel, ze mne sa tetovania vobec nepacia (mozno by som zniesol nejaky maly jemny napis, ale nie v blizkosti intimnych miest), tak ma ubezpecovala, ze to bude OK, ked to uvidim. No co vam poviem - vobec sa mi to nepaci, praveze ma to odpudzuje, jednak velkostou a jednak tym stredovekym vyjavom. Neviem co mam robit, ako to prijat, mam chut sa s nou kvoli tomu rozist, lebo ma prestala vzrusovat tak ako predtym - mam pocit, akoby bola ciastocne oblecena. Co by ste robili vy?
Rozchod kvoli tetovaniu?
podla mna je to zvlastne..ked niekto sa chce pre taketo veci rozchadzat..
Ak ti jej tetovanie znižuje libido, ľahká pomoc: Milujte sa potme alebo proste zavri oči.
Na mna trocha malicherne spravanie. Je to predsa jej telo, jej vec, ci a co si nan da spravit, nie?
Skus sa s nou o tom porozpravat a povedat jej toto, co si tu napisal. Uvidis aka bude jej reakcia
Pekny nezmysel to je kazdeho osobna vec :)
Ak by si partner dal vytetovat napriklad nejaku lebku, tak by som sa ho uz ani nedotkla. Moj osobny nazor.
pre mna je az zvlastne ake problemy ludia vo vztahoch su schopni riesit
Ked partner povie svojej dievcine, ze sa mu vyslovene nepacia a hnusia tetovania a ona si to tetovanie napriek tomu da a nerespektuje jeho nazor na vzhlad.... tak to nema nic spolocne, ale ani len okrajovo ze NIC SPOLOCNE s rakovinou a vypadanymi vlasmi, stitnou zlazou a tucnotou, s autonehodou a amputaciou nohy, a podobne. Pretoze ci si da zena hnusne tetovanie, TO JEJ JEJ ROZHODNUTIE. ONA TO CHCE. Napriek nesuhlasu partnera to chce. A ci dievcina pride o vlasy, o figuru, o nohu... O TOM ONA NEROZHODUJE!!! ON TO NECHCE!!! A nikdy nechcel nikto prist ani o vlasy, ani o figuru a ani o nohu, ano? Ale ked pride pre zdravotny problem o krasu, TO JE LEN NESTASTNA NAHODA, ANO?
POINTA: ine je prist o krasu z vlastneho rozhodnutia, cize rozhodnut sa, ze sa zhovadim a ine je prist o krasu pre nestastnu nahodu, cize dostavi sa zdravotny problem.
Chalana co tu zalozil temu nastvalo, ze ona sa ZHOVADILA DOBROVOLNE, ANO? Preto uvazuje o rozchode. To znamena, neodkopol by ju, keby mala rakovinu a prisla by o vlasy, kludne si viem predstavit, ze by jej mohol byt oporou a pomahat v tazkych casoch aj s peknou spomienkou, ze respektovala jeho navrh, odporucenie (nie prikaz, ale navrh), aby si nedavala ziadne tetovania, hoci aj o nich uvazuje, lebo jemu sa nepacia. A takto? Takze hadzat do jedneho vreca chalana, ktory chce opustit babu, ktora sa napriek jeho prosbe, aby sa nezhovadila, predsa sama a dobrovolne just zhovadila a hadzat ho do jedneho vreca s takymi chlapmi, ktori sa vysrali na svoje zakonite manzelky a frajerky pre rakovinu, pre amputaciu nohy a pre podobne veci, tak to by sa nemalo.
Futbalisti: Uz davno sa vie, ze ked profi futbalista, velka hviezda, ukonci karieru v niektorom z poprednych eurupskych klubov, lebo mu to uz taha pomaly na styridsiatku, tak sa mu len tak nahrnu ponuky z Ciny, kde moze este stale hrat s tym, ze platovo to tam bude mat omnoho lepsie jak mal v europskom velkoklube. Ale v tychto azijskych krajinach sa tetovania vo vseobecnosti nenosia a ludia ich nemusia. to moze byt aj dovod, preco niektori futbalisti vobec nedostanu ponuky z takych cinskych klubov, kde by mohli este pred 40 par rockov pekne zarabat a setrit na horsie casy. ked niekomu potetovane komplet cele telo zahata cestu k slusnemu zarobku, to je velmi smutne.
Ta potetovana dievcina by bola asi stastnejsia po boku piercingoveho a potetovaneho pankaca, ktory by ju podporoval, aby si dala urobit dalsie tetovania, co ona asi aj chce.
A navyse, toto je aj tak fake tema, zbytocne tu vsetci pisu, co sa im paci a co nie na tak vysoko individualnej veci
Mateo nie je kazdy tak obmedzeny ako zrejme ty, aby mu vadilo ak partner na svojom tele robi zmeny, ktore ho tesia a raduje sa z nich. To len ti, co si myslia, ze maju pravo rozhodovat o kazdom kroku partnera, len takym by to vadilo. Partner nie je vase dieta aby ste rozhodovali o tom, co smie a co nie. Pokial to niekto nepochopi, bude mat sice navonok a na facebooku fajn vztah. Ale vo vnutri toho vztahu to bude zle, zle, zle....