Rozchod kvoli tetovaniu?

Príspevok v téme: Rozchod kvoli tetovaniu?
Rozchodko

Priatelka si dala urobit velke tetovanie na cely bok - zacina od polky zadku a konci pod pazuchou a zasahuje aj brucho a chrbat. Je to taky vyjav zo stredovekeho obrazu. Hoci som jej vravel, ze mne sa tetovania vobec nepacia (mozno by som zniesol nejaky maly jemny napis, ale nie v blizkosti intimnych miest), tak ma ubezpecovala, ze to bude OK, ked to uvidim. No co vam poviem - vobec sa mi to nepaci, praveze ma to odpudzuje, jednak velkostou a jednak tym stredovekym vyjavom. Neviem co mam robit, ako to prijat, mam chut sa s nou kvoli tomu rozist, lebo ma prestala vzrusovat tak ako predtym - mam pocit, akoby bola ciastocne oblecena. Co by ste robili vy?

nicollette12

To akoze myslis vazne? Rozchadzat sa s priatelkou kvoli tetovaniu, ktore aj tak tristvrtinu casu ani nevidis kedze je oblecena? A tie vase komentare co tu pisete, no ja mam dost ..... je mi hlupo aj za vas.... ty si pravdepodobne velmi nevyzrety chlapec, ktory zrejme nie je vo vztahu dlho a vyberal si si zrejme dievcinu iba podla vzhladu co? No potom to takto dopadne..: keby si ju naozaj lubil a respektoval, poznal by si hodnoty vztahu a necumel len na to, co ma na tele ked je hola, tak by si toto v zivote ani neriesil a ani by ta to nenapadlo.... a toho dievcata mi je luto a to doslova... urcite ani ona sama nevie co ma pri sebe....

Mnj

Niektori z vas by to v zahranici mali velmi tazke....ked dokazete filozofovat nad tetovanim a riesit, ci si ho niekto mal pravo dat alebo nemal....prosim vypadnite niekam na par mesiacov, nech spoznate aj ine kultury a nech sa vam trosku rozsiria obzory, lebo jedno je, ze sa vam tetovania pacit nemusia a druhe je netolerancia a neschopnost nechat ludi robit si co chcu, ak tym nikomu neublizuju. Riesite moc, ci je to atraktivne, ci nie, pricom vobec na vasom nazore nezalezi, lebo zalezi len na individualnej pritazlivosti. Chodte niekam, kde ziju rozno farebni ludia, nech trosku do seba dostanete toleranciu. Btw, ist niekam neznamena ist v lete do Chorvatska....

Bnb

Palo 9- punk styl mi vobec nevadi :) Mne je to fakt jedno ako moj partner vyzera (nemylit si s hygienou a nejakou tou upravou).
Andy565656- kazdemu zalezi na roznych veciach rozne. Ked ty chces aby sa ti partner po fyzickej stranke pacil a aby ty si sa pacila jemu tak fajn :) Ale nepresviedcaj ostatnych, ze aj oni to musia tak mat.

ides

väcsinou to byva tak, ze ked si niekto da urobit jedno tetovanie, potom ho to laka dat si urobit dalsie, potom zase dalsie, a tak dalej. Poznam magistru farmacie, ktora si este v case vysokoskolskeho studia dala potetovat cele ruky, to bola hroza, ze nemala na rukach jedineho kuska volneho miesta. Ani len milimeter stvorcovy a to este kvakala o dalsich tetovaniach, ktore si chcela urobit. Mohlo by sa stat, ze ju nevezmu do roboty, lebo oni tam mavaju zvycajne biele kosele s kratkym rukavom a jak bude hento vyzerat? k comu jej potom bude ako nezamenstnanej inteligencia a sikovnost na ucenie, ked sa neuplatni za zhovadene telo? tiez sa mi nepacia tetovania, ale take tie malicke miniatury uznam, to sa mi az tak nehnusi. Ze ked ma niekto tetovanie iba jedno a malicke, to povedzme este ujde. Ale take hovada? nasi futbalisti tiez to prehanaju. od nich by som radsej prijala lepsie vykony a menej tetovani. Ani nebudu potrebovat dresy uz. nakolko su potetovani komplet. lenze na chlapa to este ujde a tvoja zena?? na zenu nie. A ze ci sa rozist, tak to musis ty najlepsie vediet. Ci si sadnete do povahy, ci ti je s nou inak dobre, ci ju mas rad, ci si s nou vies predstavit deti, spolocny zivot a spolocne starnutie, ci vies dobre vyjst aj so svokrovcami, so surodencami tvojej dievciny. To vsetko zavazi. Ked je okrem toho tetovania inak vsetko v poriadku, tak jej daj teda ultimatum, ze ziadne dalsie tetovanie nechces uz na nej vidiet a co je vela to je moc, stacilo. Snad dostane rozum. Ako väcsinou je clovek zase obleceny.....cize na takom mieste nevidno velmi to tetovanie, ze? myslim ked je oblecena. Skus obmedzit chodenie na kupalisko s nou a k bazenom, do wellnessu, a tak... kde je v plavkach a kde sa odhaluje. KEd sa za nu hanbis ze aka je. To by pre zaciatok stacilo a potom dalej uvidis ako sa to vyvinie. ked bude o taky rok, dva vyzerat horsie jak nasi futbalisti, tak ju posles do haja a mas po probleme. Zatial ale len pomaly a rozvazne, riad sa heslom dvakrat meraj a raz rez. :))))

Andy565656

Milá Uprimna, ja som žena, a keď je vám jedno, či ste alebo nie ste príťažlivé pre svojich mužov, je to váš problém. :D Ja sa o seba v rámci možností starám kvôli sebe, ale tiež sa chcem páčiť svojmu priateľovi, myslím, že je prirodzené, aby si boli partneri navzájom atraktívni a sympatickí. Ak tebe príde v pohode, že si baba dala tetovanie cez pol tela aj keď vedela, že jej priateľovi sa to nepáči, fajn, mne to ale v poriadku nepríde. Vzťah je o kompromisoch, mohla si dať niečo decentnejšie a boli by obaja spokojní. Takto je spokojná iba ona a jediné čo dosiahla svojim konaním je to, že sa mu sprotivila. Prestaňme sa pokrytecky tváriť, že vzhľad nie je dôležitý. Niekomu sa páčia vyšportované typy, niekomu štíhle, niekomu silnejšie, nižšie, vyššie, s tetovaním, bez, ale vzhľad dôležitý je. A ja osobne by som sa partnerov zhnusiť nechcela. :D

Miga

Benoben, ty nie ale ini ludia ziju v pritomnosti. To znamena, ze si zivot a svoje telo uzivaju teraz a nepremyslaju nad tym, co sa udeje az budu vraskavi. Nie je ziadny rozdiel medzi tvojou vraskavou prdelou a prdelou vraskaveho dedka, co si ju dal potetovat. Chapes? Bude to ovisnuta koza a ked to bude ovisnuta koza, nikto na nej nebude obdivovat tetovania, teda je jedno, ci na ovisnutej kozi nejake tetovanie je, alebo nie je. Az frajerka zakladatela temy bude mat 70 rokov, urcite nikto jej tetovanie neuvidi, takze bude jedno, ze ho ma. Kym je mlada, chce vidiet na svojom tele to, co sa jej paci. Ked bude stara, bude to uplne ale uplne jedno. Spytaj sa kohokolvek s bars akym tetovanim, ze co bude chudacik robit az bude vraskavy. Kazdemu to je jedno, tetovania si ludia nedavaju s hrozbou, ze co bude o 50 - 60 rokov :D :D

Uprimna

Reagujem na Andy565656

,,a ja zase nechápem, prečo sa vám to zdá ok. Jasné, pýtať povolenie si nemusela, nie je to decko,,

Vsak si ho ani nepytala

,,ale ak vedela, že sa jej partnerovi tetovania nepáčia, mohla si dať niečo menšie a decentnejšie, nie stredoveký výjav na celý bok. :D,,

Vedela to, mohla ale nedala preco by mala? Ma svoj rozum.

,,Vám je úplne jedno, či ste pre vašich partnerov atraktívne a príťažlivé?,,

Ano je nam to u prdele nakolko nam staci ze sa pacime samym sebe a nie sa vam tocit okolo rite ako si vy poviete.

,,To je to isté, ako keď keď si muž začne so štíhlou babou, ktorá aktívne športuje a hýbe sa, ale po čase si tá baba povie, že už ju nebaví stále sa iba obmedzovať v jedle a športovať, vykašle sa na to a priberie 25kg. Jasné, že pre toho muža prestane byť atraktívnou, keď sa zaľúbil to aktívnej chudej baby.,,

No tak si najde druhu ... to uz vieme... chlap ked priberie 25 kg tak je to v poriadku...

realistamiro

miga ved on napisal ze kazdy nech chodi ako sa mu paci :D nechapem co tu skaces... inak autorovi sa nedivim... keby si moja frajerka da stredoveky motiv na polku tela asi by mi to tiez nebolo jedno... este nieco pekne male decentne ok ....ale ja osobne som rad ze mam obycajnu nepotetovanu babu :) na potetovane zeny sa kazdy pozrie to je fakt ale do zivota si muz vacsinou vyberie uplny opak..

Miga

Chalan a rozumies aj niecomu takemu, ze cloveku sa to tetovanie paci a preto si ho dava? Nikto si tetovanie nedava s tym, ze jupii dam si ho preto, lebo polovica ludi okolo mna je proti tomu :D Preco ma niekto brat v pohode tvoj uces, hoc ho mozes vymenit, ked ty nedokazes brat v pohode, ak si niekto iny robi s telom co chce? Vies a teraz ti poviem jedno. Su otrasne tie sucasne ucesy muzov. Ale predstav si, ze keby ho chcel moj partner, nech si aj 4 kopky hnoja (vlasov) da na tu hlavu. Je mi to fuk. Nepaci sa mi to, ale nech si ma co chce. Ja ho milujem kvoli tomu ako sa ku mne sprava, nie preto ci ma tetovanie, pirsing, jednu nohu kratsiu ako druhu alebo 7/8 otrasne rifle. A druha vec, zastavam sa tu tych co su potetovani. Ja nemam ani jedno tetko. Nemam a nikdy mat nebudem. Ale nech si ti, co sa im to paci maju aj po celom ksichte. Je to ich vec. Vyjadrit nazor moze kazdy. Len nie kazdy je schopni necumiet na SVOJE POTREBY ale aj na to, ze druhym sa mozu iste veci pacit. To, ze tebe sa cosi nelubi, neznamena, ze sa vsetci budu spravat tak, ako ty chces. Ak nejaky potetovany blazon ta dokaze akceptovat, tak ty laskavo akceptuj jeho.