Priatelka si dala urobit velke tetovanie na cely bok - zacina od polky zadku a konci pod pazuchou a zasahuje aj brucho a chrbat. Je to taky vyjav zo stredovekeho obrazu. Hoci som jej vravel, ze mne sa tetovania vobec nepacia (mozno by som zniesol nejaky maly jemny napis, ale nie v blizkosti intimnych miest), tak ma ubezpecovala, ze to bude OK, ked to uvidim. No co vam poviem - vobec sa mi to nepaci, praveze ma to odpudzuje, jednak velkostou a jednak tym stredovekym vyjavom. Neviem co mam robit, ako to prijat, mam chut sa s nou kvoli tomu rozist, lebo ma prestala vzrusovat tak ako predtym - mam pocit, akoby bola ciastocne oblecena. Co by ste robili vy?
Rozchod kvoli tetovaniu?
miga len som vyjadril svoj názor čo sa mi páči a čo nie je to každého vec ako chodí no ja osobne som za prirodzenú krásu... Blbý účes, farbu vlasov či oblečenie môžeš kedykoľvek vymeniť... ale tetovanie je vec ktorá ti ostane na celý život... je rozdiel mať blbý účes alebo tetovanie čo nikdy nedáš dole...
A ja zase nechápem, prečo sa vám to zdá ok. Jasné, pýtať povolenie si nemusela, nie je to decko, ale ak vedela, že sa jej partnerovi tetovania nepáčia, mohla si dať niečo menšie a decentnejšie, nie stredoveký výjav na celý bok. :D Vám je úplne jedno, či ste pre vašich partnerov atraktívne a príťažlivé? To je to isté, ako keď keď si muž začne so štíhlou babou, ktorá aktívne športuje a hýbe sa, ale po čase si tá baba povie, že už ju nebaví stále sa iba obmedzovať v jedle a športovať, vykašle sa na to a priberie 25kg. Jasné, že pre toho muža prestane byť atraktívnou, keď sa zaľúbil to aktívnej chudej baby.
Chalan, ja nechapem preco muzi nosia uzke nohavice a preco maju tie prihlupe ucesy na hlavach. Vyzeraju ako zalude z penisov....kde su tie casy, ked muzi nosili normalne nohavice, nie 7/8 z ktorych chlpy trcia a este im aj pohlavne organy priskrcuju. Kde su tie casy, ked mali muzi na hlavach muzne ucesy a nie tie priblbe chochole co nosia dnes takmer vsetci. Jdu blejt velebnosti. Az budes sudit potetovane baby, pozri sa do zrkadla aby si nemal uces ako zalud - po bokoch vyholene a na vrchu kopka hnoja. No gratulujem
ja nechapem zase dnesne baby ze kazda druha si dava tetovanie... boze kde su tie casy kedy mali rozum? Ved na zene to vyzera hrozne ok nepoviem ze si da bud docastne tetovanie alebo nieco male pekne nenapadne ale potetovat sa cela ako nejaky basista to je moc.. tiez by mi to vadilo...prirodzenost je naj
myslim si ze je to kazdeho slobodne r9zhodnutie. Ked sa ti z toho zdviha kufor tak sa rozid ked to vies stravit tak neries. Ona nema 13 aby sa ta pytala co smie a co nie a ty nie si clovek ktory by jej mal rozkazovat. Palo 6 no pre mna za mna nech si da chlap aj pinocia na kkt vytetovat ked chce... ked to bude chciet spravit tak to spravi bez toho aby o tom partnerka vedela a nezabrabi mu v tom.. takze aai tolko k tonu.. nechapem tuto dobu nech sa kazdy stara o seba... Nepaci sa ti? Tak sa nedivaj alebo si vytetuj aj ty nieco...je to jej vec jej telo jej koža jej zivot. Cau
Ak to takto cítiš ,tak sa snu rozíd radšej hneď,lebo keď sa vyzlečie pred tebou nebude uz nič na nej pekne .Bude ako označená troma 666 .Mňa by to určite rozhodilo,ty musíš vedieť či je tá pravá pre teba, podľa toho sa rozhodni.
Palo, moj partner mal na zeleno nafarbenu cast vo vlasoch :) Este daco? Pokojne nech si kazdy svojej partnerke/partnerovi rozkazuje kolko len chce. Osobne by som ale nikdy v takom vztahu byt nechcela. Aby ma partner pasoval za svoje dieta, ktoremu este aj farbu vlasov treba vybrat :)
Ani mne sa tetovania, ba ani piersingy nepáčia a odpudzujú ma. Čo ti poradiť? Máš len dve možnosti: buď si zvykneš a naučíš sa to akceptovať alebo zavelíš na rozchod. Je to tvoj život, ty ho budeš žiť a ty sa aj musíš rozhodnúť a niesť za svoje rozhodnutie následky. Tak sa rozhodni správne!
Bol by som zvedavý, či by diskutérky podo mnou mali rovnaký pohľad na vec, keby si ich partneri/manželia dali napr. prefarbiť vlasy na zeleno + účes kohút, alebo piercing do nosa...
Rada by som sa ta spytala, kde si zobral pravo rozhodovat o tom, ake zasahy si na tele urobi? :) Je to tvoja partnerka, nie tvoje dieta. Nechapem ako si niekto vo vztahu moze narokovat na nieco taketo. Vo vztahu maju byt ludia dobrovolne a nie preto, aby si pri sebemensom prejave slobodnej vole, staviali svoju hlavu a zakazovali cosi partnerovi. Nemilujes ju pravou laskou. Prava laska je bezpodmienecna z oboch stran. Nezaklada sa na "toto a toto budes robit a len vtedy budem stastny". Naopak, zalezi ti na stasti partnera, cize aj keby sa do prievanu zavesila a videl by si, ako jej ziaria oci a je skutocne stastna, tak by si jej to doprial, lebo jednak tym neublizuje nikomu, tebe uz toboz nie a skutocne ju to naplna. Vies, ze to tetovanie velmi chcela. Ze sa to tebe nepaci je tvoja osobna vec. Ale nemozes rozhodovat za jej telo. Ked bude raz chciet ist na nejaky zdravotny ci esteticky zasah do tela, budes o tom rozhodovat? Budes rozhodovat o tom, ake ma mat vlasy, ake licidla ma pouzivat? A ona zas bude rozhodovat o tvojom tele a sposobe obliekania/zitia? Nuz, pokojne ak vam to vyhovuje, ale s laskou to nema nic spolocne :)