Rozchod kvoli tetovaniu?

Príspevok v téme: Rozchod kvoli tetovaniu?
Rozchodko

Priatelka si dala urobit velke tetovanie na cely bok - zacina od polky zadku a konci pod pazuchou a zasahuje aj brucho a chrbat. Je to taky vyjav zo stredovekeho obrazu. Hoci som jej vravel, ze mne sa tetovania vobec nepacia (mozno by som zniesol nejaky maly jemny napis, ale nie v blizkosti intimnych miest), tak ma ubezpecovala, ze to bude OK, ked to uvidim. No co vam poviem - vobec sa mi to nepaci, praveze ma to odpudzuje, jednak velkostou a jednak tym stredovekym vyjavom. Neviem co mam robit, ako to prijat, mam chut sa s nou kvoli tomu rozist, lebo ma prestala vzrusovat tak ako predtym - mam pocit, akoby bola ciastocne oblecena. Co by ste robili vy?

panpulonik

Tak toto royhodne nie je dovod na rozchod. Ked ju milujes tak by ti nemalo zalezat na tom ci ma alebo nema tetovanie. Ale asi ju nemas dostatocne rad ak by si sa koli tomu snou chcel rozist. Je to jej telo jej presvedcenie. Je to pre teba nove po case si zvyknes. Nezahadzuj lasku koli takej hluposti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

Bnb

Ked myslis, ze je to dostatocny dovod na rozchod, tak to sprav. Ale neobvinuj ju za to, co spravila. Je to jej telo. A nikto nema pravo nikomu rozkazovat co ma spravit so svojim telom. Ako napriek by som to nenazvala, urcite to nerobila kvoli tomu aby ta rozculila.

Palo 9

Ak sa chceš rozísť, tak to sprav. Nebud s ňou len z nejakého donútenia. Ked už teraz ti toto spravila proti tvojej vôli, akoby sa asi správala dalej ? Robila by si čo chce, samé naprieky...Len si predstáv, aké scény by robila, keby si niečo podobné spravil ty.