Priatelka si dala urobit velke tetovanie na cely bok - zacina od polky zadku a konci pod pazuchou a zasahuje aj brucho a chrbat. Je to taky vyjav zo stredovekeho obrazu. Hoci som jej vravel, ze mne sa tetovania vobec nepacia (mozno by som zniesol nejaky maly jemny napis, ale nie v blizkosti intimnych miest), tak ma ubezpecovala, ze to bude OK, ked to uvidim. No co vam poviem - vobec sa mi to nepaci, praveze ma to odpudzuje, jednak velkostou a jednak tym stredovekym vyjavom. Neviem co mam robit, ako to prijat, mam chut sa s nou kvoli tomu rozist, lebo ma prestala vzrusovat tak ako predtym - mam pocit, akoby bola ciastocne oblecena. Co by ste robili vy?
Rozchod kvoli tetovaniu?
Niektori ste naozaj pointu nepostrehli, ani len nesli okolo nej. Jasne, ze vyzor je v istom zmysle dolezity. Tiez sa rad pozriem na peknu zenu a moja draha sa rada pozrie na pekneho muza. To je normalne. Ale keby sa partnerke nieco stalo a pride o zdravie a teda sa zmeni, tak ju neodkopnem lebo uz bude ina vzhladovo. Ked si bude chciet oholit hlavu, lebo to bude chciet skusit, tak ju neprestanem kvoli tomu lubit. Ked si bude chciet dat pirsing, no tak si da a neposlem ju do haja. Ide o tolerantnost. A o to, aby partner nechcel aby som bol na jeho obraz. Ale nechal ma slobodne sa rozhodovat. No tak nech sa tito dvaja rozidu a bude to. Nech si najdu inych partnerov a budu stastni. Ked si myslite, ze takto to ma vacsi zmysel
ja uplne 100% suhlasim s Andy565656
myslim ze je uplne normalne a spravne ze sa mame chciet pacit aj svojmu partnerovi, a nie len sebe... a ked jedno ide proti druhemu, tak ma vzniknut kompromis.
Ale pri najhorsom tetovanie sa da dat dole,, ale taky velky kus bude tazke...
ja by som pockal par tyzdnov ak si na to nezvyknes tak sa s nou rozid. Mne to tiez pride dost nechutne, ale tak kazdy si moze so sebou robit co chce a takisto sa kazdy moze rozist ked chce. Fakt by ma zaujimalo kolko % ludi taketo velke tetovania po case olutuje.
Bnb, ja nikoho nepresviedčam, ja som len vyjadrila svoj názor ako ty alebo ktokoľvek iný v tejto diskusii. :)
Filipe, ja mám od dokonalosti ďaleko, to že sa chcem páčiť partnerovi neznamená, že teraz musím mať nutne "nakadené" v hlave prípadne že by bol so mnou iba kvôli vzhľadu. A žiadny strach, poznám ho lepšie ako ty, to, že nie je so mnou kvôli výzoru viem na 100%, lebo od typickej krásky mám ďaleko. Jasné, že je povaha je dôležitá, ale aj výzor, preboha, nebuďte pokrytci, isté sympatie tam musia byť aj keď má žena mastné vlasy a škaredú pleť. Na druhej strane, prečo sa na to nepozriete aj z pohľadu toho muža, keď má odpor k tetovaniam a nepáči sa mu to? Je to pre neho odpudzujúce. Ja hovorím stále o kompromisoch, lebo o tom sú vzťahy. Nie o tom, že si budem stále robiť iba to, čo sa MNE páči. Ale ok, zjavne sa tu s pochopením nestretnem.
filipe keby nemam nejake zivotne skusenosti tak ti na ten tvoj príspevok o vnutornej vyrovnanosti aj s mastnými vlasmi a nadváhou skocim ale vsetci dobre vieme ze realita je uplne ina. Ked je to tak vsetko o tom vnutre preco denne stretavam pariky kde ma muz po boku peknu stihlu frajerku upravenu? Pretoze na vyzore ci chces ci nechces zalezi. Moze mat baba dnes aj 4 vysoke skoly ked bude tucna alebo neupravena ver tomu ze málokto s nou pojde aj na rande. Ja viem je to smutne ale zase na druhej strane clovek by sa mal o seba starat. Ja tetovanie neodsudzujem no sama by som si ho nedala. Aj v zamestnaniach s tym moze by problem. Proste nic netreba prehanat... Dat si na celu polku tela nejaky stredoveky motiv mi pride cez ciaru aj ked je to vec tej baby... pisem len svoj nazor kazdy si bude zit svoj zivot sam
Andy tuzba pacit sa partnerovi je zrejme v kazdom z nas. Lenze ty opisujes len povrchne veci. Super, ze sa o seba staras. Vies o tom, ze kazdym nadychom starnes? Ze prejde fakt chvilka a tvoje "staranie sa o seba" bude uplne zbytocne. Vtedy co? Partner sa na teba vykasle, lebo uz nebudes ta pekna pre neho? Kebyze sa ti cosi stane, napriklad prides o svoje pekne vlasy, partner ta necha, pokial si sa ho snazila zaujat najma vyzorom a staranim sa o seba. Nedajboze kvoli zdravot.veciam prides o svoju figuru. Partner sa na teba vykasle? Podla tvojho meritka a toho, co opisujes, by sa to mohlo velmi lahko stat. Nezakladaj si na tom, co sa paci partnerovi. Ty, pokial nebudes mat v hlave nakadene a budes vyrovnana vnutorne, budes pre neho pekna aj a mastnymi vlasmi a nenagebrenym ksichtom. Lenze pokial mu nemas co ine ponuknut, len ten zovnajsok, tak velmi rychlo o taky vztah prides. Lebo zovnajsok je prchavy, ani nevies ako. Plus, Uprimna to krasne napisala :) Je pritazliva pre istych muzov bez toho, aby sa o to vyslovene snazila. O tom je prirodzena krasa zeny a jej sarm. A toto sa tyka akejkolvek zeny na tejto planete. Vzdy je niekto, komu sa pacite, hoc by cely svet pindal na vase oblecenie, ci tetovanie. Netreba sa extremne snazit byt taka, za aku ta chce tvoj partner. Ak ta miluje, bude ta milovat aj navlecenu vo vreci a nejake vylepsenie bude len plus, nie nieco, na com stoji a pada vztah
Milá Andy, tesi ma ze ste zena.
Ci mi je jedno ze som pritazliva alebo nie som pre muzov? No pre niektorych som a pre niektorych nie som. Pre seba som a to je podstatne. Som mlada holka, stihla pekna a dost inteligentna na to aby som sa neriadila nazormi inych. A to je moj nazor nie moj problem :D
Takého partnera ako ty by som nechcela. Čím skôr sa s ňou rozíď, urobíš jej tým láskavosť. Ako by si sa zachoval keby nedajbože vážne ochorela nevyliečiteľnou chorobou, alebo by mala autonehodu a prišla by napríklad o nohu, o ruku a pod.? Už by ťa tiež nevzrusovala? To sú také povrchné vzťahy, určite ju nemiluješ úprimne keď ti nejaká kresba na tele vadí....
Tvoja priatelka mohla spravit kompromis, mensie tetovanie, ked vedela, ze sa ti to vyslovene hnusi. Ale z druhej strany, chciet sa rozist len preto, ze sa ti nepaci co ma na tele? Keby mala autonehodu a zostala so zjazvenou castou tela tiez ju opustis, lebo sa ti zhnusi? Tvoj pohlad na vztah a lasku je trocha zvlastny.