Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nová robota

Príspevok v téme: Nová robota
TutanchámonxD

Dostal som sa do novej roboty, kde budem sedieť 12 hodín len pri počítači. Samozrejme doktorka povedala, že som veľmi mladý na takú robotu, aby som si zničil chrbát, že mám cvičiť alebo plávať. Lenže ja nemám kde a s kým chodiť pretože nemám skoro žiadnych kamarátov. Cvičiť nemôžem lebo mám z cvičenia pruh a taktiež mám v rozjebané kríže z minulej roboty. Taktiež nemôžem plávať, pretože sme ako deti nikde nechodili a jednoducho plávať neviem. Ja neviem čo idem robiť. Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola. Keď už celý život sedím za PC ako úbožiak, keby som aspoň pribral lenže ja nemôžem ani pribrať a som veľmi chudý. Jednoducho všetko v živote hrá proti mne a je mi zo všetkého na nič. Nemám na nič chuť. Neviem ako idem zvládať 24 hod sedenie len za PC alebo doma.

Ešte nehovorím o tom, že zase som najtenší z celého kolektívu ako to bolo vždy či v škole alebo v robote čo aj ženy tam nie sú ako kostry a samozrejme, že firemné oblečenie tam pre mňa nie je aj keď mám na sebe len košeľu o veľkosti L, ktorá na mne visí ako na vešiaku. Samozrejme menšie čísla nemajú lebo tam nechodievajú pracovať vychrtliaci ako ja.

IvetaB

Bože ty si čo za človeka prosím ťa? Každý ti sem napíše radu a všetko ofrfleš. Tu si ľudia chodia pre rady a pomoc, keď nevedia čo maju robiť, alebo chcú vedieť názor inej strany, nie sa tu vyplakávať. Rada si tu čítam veci, ak mám čas, veľa z nich mi aj pomohlo, ak som niečo potrebovala, vždy som hľadala pomoc tu, no nemám potrebu sa vyjadrovať. Teraz ako si tak v poslednej dobe čítam, všade prispievaš ty, na čom nevidím nič zlé, ale spôsob, akým podávaš svoje názory, tak s tým sa určite nestotožňujem. Pod každou témou iba lamentovanie, sťažovanie, frflanie, každého sa snažíš ponižovať, aj keď ti to vôbec nejde a aj tak sa ti všetko raz vráti a budeš sa cítiť ešte horšie ako teraz. Tvoje správanie na tomto fóre je veľmi neadekvátne, pôsobíš na mňa ako veľmi nevyrovnaný človek, ktorý asi trpí nejakou psychickou chorobou, kedže sa stále snažíš niekoho ponížiť a zosmiešniť. Ak si týmto tvojim správaním filtruješ svoje osobné problémy a traumy zo života, tak to by si mal riešiť inde a nie tu urážať a zosmiešňovať ľudí, ktorí nemôžu ani zďaleka za to, ako si na tom teraz a čo sa ti v živote stalo. Takže toto fórum sa mi vďaka tebe strašne znechutilo, pretože áno, ľudia su všelijakí, ale niekoho takéhoto som ešte nezažila. A ak si takýto hrdina aj v reálnom živote, nie len za PC, tak sa ani nečudujem, že si nevieš nájsť vzťah (ako som už niekde čítala v tvojom vyjadrení.). Ja ti nebudem dávať žiadnu radu, je to márne pre takého ako si ty, čo počuje iba seba a svoje sebaľutovania a sťažnosti ako je všetko na prd a len ty si obeť. Iba ti napíšem, že daj sa dokopy. Lebo ak sa takto budeš správať aj naďalej, tak budeš sám dokonca života. Veľa šťastia.

Iveta B.

TutanchámonxD

No vidis a co teraz sa mam poskladat ? Ja som stal na nohach 10 hod denne v stavebninach, kde som pracoval s tazkymi prebenami a vzdy ma to bavilo viacej ako sedenie a nikdy som sa nestazoval. Sice robota nezaplatena a znicil som si tam krize al aspon som nesedel.

Keita

Bud rad za taku pracu a nelutuj sa, podaktori stoja 12hod na nohach za pasom medzi klebetnymi a zavistlivymi ludmi.

TutanchámonxD

Cvicenim sa da aj pribrat ???? To by som nikdy nepovedal. Doteraz som to normalne ani netusil. Skusal som vela moznosti ako pribrat ale nepribral som a ano cvicil som a nie necvicil som len tyzden. Dostal som pruh preto som s cvicenim prestal. A kde sa mam ako zoznamovat s vodou ? V detskom bazene ? Hadam pojdem na plavaren a tam budem ako jebko sa okrajov drzat a ostani budu pozerat na mna ako ma idiota nie ?

KLaudiia97

Kup si psa,mozes s nim chodit na prechadzky aj na 2 hodiny..ten bude len rad.
Mozes chodit na jogu alebo cvicit s trenerom,ktory by ti vybral cviky kde by si nezatazoval krize. Ak sa obavas plavania, tak aspon skus prve dni ist len do vody a neplavaj,len sa s nou zoznamuj a postupne skusaj plavat. Celych 12 hodin sedenia nevykompenzujes nikdy ani keby si bol (podla teba) idealny - nie vychudnuty a neviem aky.
Inak cvicit sa da aj doma nemusis vobec nikde chodit, staci si zapnut youtube a mas tam XY videi na cvicenie a dokonca aj takych kde sa nezatazuju krize. Inak myslim,ze ked mas bolest v krizoch tak cvicenie by ti malo len pomoct. A cvicenim sa da aj pribrat, spravny trening a strava robi svoje. . . Staci hladat na nete a skusat..