Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nová robota

Príspevok v téme: Nová robota
TutanchámonxD

Dostal som sa do novej roboty, kde budem sedieť 12 hodín len pri počítači. Samozrejme doktorka povedala, že som veľmi mladý na takú robotu, aby som si zničil chrbát, že mám cvičiť alebo plávať. Lenže ja nemám kde a s kým chodiť pretože nemám skoro žiadnych kamarátov. Cvičiť nemôžem lebo mám z cvičenia pruh a taktiež mám v rozjebané kríže z minulej roboty. Taktiež nemôžem plávať, pretože sme ako deti nikde nechodili a jednoducho plávať neviem. Ja neviem čo idem robiť. Moje dni budú vyzerať asi takto.

Ráno vstanem pôjdem do roboty, kde si 12 hodín posedím za PC. Prídem domov budem spať a ak pôjdem na nočnú, tak celý deň budem doma sedieť a večer pôjdem na nočnú, kde budem zase 12 hodín sedieť za PC a zase pôjdem domov spať a vkuse dookola. Keď už celý život sedím za PC ako úbožiak, keby som aspoň pribral lenže ja nemôžem ani pribrať a som veľmi chudý. Jednoducho všetko v živote hrá proti mne a je mi zo všetkého na nič. Nemám na nič chuť. Neviem ako idem zvládať 24 hod sedenie len za PC alebo doma.

Ešte nehovorím o tom, že zase som najtenší z celého kolektívu ako to bolo vždy či v škole alebo v robote čo aj ženy tam nie sú ako kostry a samozrejme, že firemné oblečenie tam pre mňa nie je aj keď mám na sebe len košeľu o veľkosti L, ktorá na mne visí ako na vešiaku. Samozrejme menšie čísla nemajú lebo tam nechodievajú pracovať vychrtliaci ako ja.

TutanchámonxD

Kontrol0r Hej však som tam druhý deň a hlavne dnes po nočnej 12 hodín čumieť do štyroch monitorov, tak to je vážne nič moc. Oči ma bolia a mám ich červené ako keby som si bol hodiť špeka cez prestávku. Ale tak aspoň budem mať nejaký príjem po dlhšom čase zase raz. Ale to či si zničím oči alebo chrbát už nejdem ani riešiť. Tak či tak nikde nechodím a sedím doma za PC celé dni, pretože nemám kam a s kým tráviť čas. Je mi jasné, že v 30tke budem možno mať veľké problémy s chrbticou s neustáleho vysedávania a taktiež možno problém aj s očami ale jebať nato. Hlavne, že je robota už.

Keita

A my sa mame poskladat z teba? Vies vobec kolko ludi na svete sa trapi dietami, aby schudli aspon na priemernu postavu, kolko z nich musi driet cely zivot, aby vyzerali aspon priemerne a trapia sa, lebo nie su stihli ako udava dnesny trend? Kolko ludi aj zomrie na bulimiu, alebo anorexiu? Sa uvedom chlapce, lebo zle dopadnes. Nechces byt chudy? Tak pre to nieco urob. Zajdi za fitnes trenerom, nastavi ti stravu a program, vies, do fitka sa nechodi iba chudnut, ale aj priberat.

Kontrol0r

Ja ti úplne rozumiem prečo si takto frustrovaný z tohoto sveta. Verím že raz najdeš niečo čo ťa bude naplňať a prestaneš byť tak negatívny. Výber práce nie je podľa mňa najšťastnejší. Z toľkého sedenia na pc budeš mať len preťažené oči a bude ťa bolieť hlava. Ja som tiež IT čkar ale lietam po servisoch tak to až také nemám ale napríklad 12 hodín by som nerobil alebo víkendy. Ja nežijem preto aby som robil ale robím preto aby som mohol ako tak žiť, aj keď pri dnešnej výplate je to na smiech. No a čo sa tíka toho že si chudý, tak to mám rovnako a ešte aj prepadnutý hrudník. No horšie byť nemôže, ale beriem to tak že som dosť slabomyseľný. Nechápem ako sa o dosť hendikepovanejší ľudia môžu tešiť zo života.

No ale ja aspoň mám milion vecí ktoré ma bavia a napĺňajú, takže som aj šťastný, keby toho nebolo tak neviem ako by som žil.

Ľudia to nepochopia prečo si taký, to len niekto kto to má podobne.

TutanchámonxD

Ja som všetko skúšal na priberanie a nepribral som ani cvičením a jedením suplementov. Necvičil som ani rok lebo som dostal pruh ale za taký krátky čas som nenabral hádam ani 3-4Kg. Jedol som pri cvičení jedlá, aby som pribral a nie hlúposti. 5x do dňa jest ? Pri terajšej robote je to nemožné a taktiež som sa niekedy prežieral a to bolo taktiež k ničomu. Jedol som aj 6x plnohodnotných jedál denne, že som sa raz skoro aj pogrcal a nepribral som ani jedno kilo. V rodine bol chudý foter, krstná mama aj viacej ľudí z maminej strany a taktiež aj starký.

Omen

Tutanchámon, pruh si daj odoperovať, potom môžeš začať cvičiť. Cvičením naberieš svalovú hmotu, a tá ti spraví postavu. Ak máš slabinový pruh, cvičiť s hornou časťou tela môžeš! Čo sa plávania týka, to sa najlepšie učí v mori na kolese. Naučiť sa to môžeš aj na jazere, či v rieke, ale nájdi si dobrého a trpezlivého plavca, ktorý ťa to bude učiť. Čo sa priberania týka, ak ješ 3x denne, jedz 5x denne a viac sacharidov. Ak to nemáš genetické, nejaké ochorenie (zvýšenú činnosť štítnej žľazy,...), pribrať by si mal. Takže úprava stravy a cvičenie by ti mali zabrať.

KLaudiia97

Jzs chlapce a ty co chces ako pocut??? Na vsetko reagujes proti nazorom. Mame ta polutovat, ze nemozes nijak aktivne zit ci co?
Pocul si niekedy slovo BULKING?.. jzs a v bazene na plavarni byva voda aj nizka aj vysoka tak sa tam postavis a skusis hybat rukami. A rada nazaver Zacni citat motivacne knihy alebo co. Dovi.

TutanchámonxD

Som sám doteraz, tak budem sám aj do konca života a čo ako teraz ? Doteraz som si nikdy nič neužil a prežil som to v zdravý. Tak nech sa mi všetko raz vráti nemám čo stratiť. Zvykol som si byť sám, takže viacej sám už byť nemôžem jedine, že by som sa stal bezdomovcom.