GS Mamavit al. Femibion ?

Bambulienka25

V konečnom dôsledku som sa rozhodla pre centravit prenatal. Lekar mi dnes vravel ze mam brat bez jodu lebo vysledku s.z su ok a potom sa uvidi ako dalej

dagmar12

Tiez sa rozdhodujem momentalne ake doplnky zvolit, no zatial neviem- v kazdej lekarni na zaklade svojich skusenosti doporucia nieco ine :D

Bambulienka25

Ahojte tehulky a mamicky

Je tu ktira ma zníženú funkciu štítnej žľazy? Rada bu som vedela ci ste brali doplnok s jodom alebo bez jodu. Liecim sa na euthyrox 25 / 50 mg obden, vysledky dobre, fT3 , fT4 momentalne neviem ako natom a chcela bu som lwn vediet pokial mate tu chorobu ci ste brali bez alebo s jodom. Samozrejme opytam sa aj lekara idem tam v str2du len som zvedava na nazory. Dakujem

evicka085

čo by malo byť na tomto akože drzé?.. význam to má už aj pred otehotnením.. a to z dôvodu, aby ženské telo bolo pripravené pre príchod toho dieťatka.. aby keď už začne v brušku rásť aby už od prvého dňa malo všetky vitamíny, ktoré potrebuje..

domixie

evicka ja nechcem byt drza ani nic take, ale ja stale nerozumiem absolutne tomu preco niektore zeny taketo vitaminy vobec uzivaju este predtym ako zostanu tehotne, aky to ma akoze vyznam pre to dieta, ked v tom bruchu este nie j?

evicka085

som si vedomá toho, že som to vystihla.. užívam ho, preto viem.. no viem aj to, že veľa mamičiek a budúcich mamičiek ešte vitamíny stále podceňuje, čo je veľkou chybou.. lebo tým ukracujú len svoje dieťatko o vitamíny.. a pritom taká kyselina listová je dôležitá pre rast a delenie buniek.. rovnako aj metafolin je veľmi dôležitý, najmä ak žena, jej organizmus nie je schopný kyselinu listovú ako takú plnohodnotne využiť na 100%.. a tiež ide o vitamíny ako jód, b-vitamíny a mnohé iné.. čiže ja vnímam, že sú nevyhnutnosťou..

hedviga1884

teraz si to uplne vystihla ide hlavne pri vitaminoch o to aby dieta malo vsetko, aby spravne mohlo rast, aby nevznikli nejake problemy, ale aby sa im predchadzalo :)

evicka085

simi aj ja ho užívam.. táto dilema neminie v živote ani jednu z nás a je potrebné sa dobre rozhodnúť.. čo si myslím, že my sme sa rozhodli dobre a že naše dietky budú mať všetko, čo potrebujú..

Simi30

Ďakujem baby, veľmi sa mi uľavilo. Som na Femibione presne týždeň a prestali mi všetky nežiaduce príznaky. Nie je mi zle, neduje ma, cítim sa fajn :) :)