Ahojte..Potrebujem sa otom s niekym porozpravať.Mám 19 rokov a rozhodla som sa že budem sama do konca života..A žiť len pre svoje zaľuby...škola,práca,šport,motorky,tanec..atd....Keď vidim ake su vzťahy dnes ak nechcem nikdy nikoho..Je tu niekto podobný kto to ma rovnako?Pytam sa preto lebo každý považuje takych ludi za podivínov ale mne je samej naozaj dobre vždy mi bolo aspon mi nikto neublíži..Rozhodla som sa tak asi aj preto lebo nikto o mna donedávna nezakopol a ak aj áno tak niekto o koho som nemala záujem.Sice o jedného som istý čas aj ja mala ale pre istotu som sa snim dokopy nedala....Dieťa chcem mať o takých 10 rokov..Rodiny su dnes všelijake rozvedené tak mi nepište že je to od domna sebecké :) Ja len chcem vedieť či je ešte niekto taký :) ďakujem :)
Chcem byť navždy sama
kajinka717 nie si podivín , je to holt tvoje rozhodnutie.
Ja osobne zase snívam o vzťahu ktorý by som mohol s partnerkou budovať a o silnej láske. Nech sú dnes vzťahy hociajké a nech je aj kopa rozvodov , verím že si nájdem partnerku ktorá to bude cítiť podobne a ktorá bude tiež chcieť milovať a byť milovaná.
Sorry za menšie chyby v texte ale písal som to na rýchlo :)
Som na tom rovnako ako ty. Ja som sa rozhodol byť sám práve preto, lebo som ostal samotárom už dosť dlhý čas. Po asi desiatich rokoch som zistil, že kamaráti, ktorí sa tvárili ako kamaráti nimi nikdy neboli. Taktiež som mal naposledy priateľku aj to len pár mesiacov v druhom ročníku na strednej a tento rok mi ide byť 24 a za ten čas som s dievčaťom ani neprehovoril, pretože som nemal kde nakoľko som nemal s kým a a kde ísť. Po veľkých depresiách som si už tak na samotu zvykol, že už byť sám nastálo.
Nechcem už teraz taktiež vzťah, pretože som dlho žiadny nemal a neverím, že by môj prvý ozajstný vzťah aj naozaj vyšiel. Nie som ten typ chalana na ktorého by sa dievča zameralo a bol by som pre ňou všetky. Jednoducho nemám takú charizmu ako iný chalani v mojom veku a viem, že skôr či neskôr by ma poslala k vode, tak preto som radšej sám.
Začalo mi to nejako vyhovovať a jediné čo chcem je si nájsť zase robotu a zarábať si len sám na seba. Od života som chcel ešte asi tak pred 4-5 mesiacmi priateľku, nových kamarátov do života a trošku inak žiť ako len byť zatvorený doma. Zistil som, že som chcel od života príliš veľa a preto som sa začal uspokojovať s tým čo mám a začalo mi to vyhovovať. Som v podstate teraz na tom ako som šťastný a meniť to už tiež nechcem.