Ahojte..Potrebujem sa otom s niekym porozpravať.Mám 19 rokov a rozhodla som sa že budem sama do konca života..A žiť len pre svoje zaľuby...škola,práca,šport,motorky,tanec..atd....Keď vidim ake su vzťahy dnes ak nechcem nikdy nikoho..Je tu niekto podobný kto to ma rovnako?Pytam sa preto lebo každý považuje takych ludi za podivínov ale mne je samej naozaj dobre vždy mi bolo aspon mi nikto neublíži..Rozhodla som sa tak asi aj preto lebo nikto o mna donedávna nezakopol a ak aj áno tak niekto o koho som nemala záujem.Sice o jedného som istý čas aj ja mala ale pre istotu som sa snim dokopy nedala....Dieťa chcem mať o takých 10 rokov..Rodiny su dnes všelijake rozvedené tak mi nepište že je to od domna sebecké :) Ja len chcem vedieť či je ešte niekto taký :) ďakujem :)
Chcem byť navždy sama
Let´s talk about sex?: I have no idea:-)
Keď poviem že nie tak nie nechcem tu také vety typu..Nikdy nezahodim moju motorku kvoli nikomu.Načo?Aby ma podviedol o pol roka?Opakujem ja tu len chcem otom pokecať či je tu niekto taký kto ma nejakú svoju vášeň pred svinskymi dnešnými vzťahmi..Ja sa ničiť nenechám.
To si hovoris len teraz, no ono pride raz ten, kvoli ktoremu to vsetko zahodis
Prejde ta to neboj nic ;)
Ahoj, mám to taky tak akurát s tým rozdielom , že nechcem byť dobrovoľne sama ale tak nejak ma k tomu okolnosti nútia... mám 26 rokov a je mi na grc z dnešných vzťahov, a preto je lepšie asi ozaj ostať sama.. ale ty máš aspoň tú motorečku tvoju, ja som zatiaľ v živote nenašla nič čo by ma doslova napĺňalo a ani tých kamarátov nemám veľa lebo keď vidím čo za špiny sú naokolo..neviem, asi sa len v zlých kruhoch pohybujem alebo čo :/
.... ale inak Kajinka, vraví sa všeobecne, že motorkári uprednostňujú život bez záväzkov :)
Ak nahodou vies po anglicky,
1. Reasons to Remain Single www.youtube.com
2. The history of marriage - Alex Gendler (su tam aj ceske titulky) www.youtube.com
Kam vas tie kompromisy vo vztahoch doviedli, ked ste v zivote obetovali lasku k cloveku, ktoreho ste skutocne a ako jedineho ozaj lubili? Stoja vsetky tie "nahradne" vztahy za to? Pride vam to prijemnejsie, nez vecna samota v ktorej ste nanho mohli pockat, je ta pseudointimita s cudzim clovekom, kory vam nikdy nebude tak blizky aspon trochu znesitelna....?
To mi uz pride ovela krajsie snivat, nez zazivat vztahy plne hadok, nevier a naschvalov, vycitiek a marnej snahy.
Každý vie všetko lepšie. Asi to bude tak, ja tomu verím.
Som sama a nikdy som nejavila zaujem o vztah. Pravdaze tiez vidim same vasnivo zamilovane dvojice, ktorym vztahy zväcsa nevydrzia ani dva roky, asi tak. Nestojim o krasnu a stastnu zamilovanost a z nej vyplyvajuci vztah, ktory sa do roka, do dvoch rozpadne a nestojim ani o to, aby si po vystriedani mnohych partnerov cele mesto rozpravalo, aku mam skatulu tam dole. Ked to nema byt u mna laska typu - on pre mna jak vo vztahu, tak v sexe prvy, posledny a jediny a je prenho jak vo vztahu, tak v sexe prva, posledna a jedina a zostat spolu stastni, kym nas smrt nerozdeli - tak potom iny typ vztahu si nezelam a neprajem a radsej nech som teda ako realistka sama, lebo snivat o vzhladom na dnesnu dobu takmer nemoznom sa nevyplaca a investovat vselico ako cas, peniaze, prisposobovanie sa, robenie kompromisov, zmeny svojich planov, a podobne do vztahu, ktory je iba docasnym, ale nestane sa trvalym, toto je najväcsia blbost, aku by som mohla urobit. Je mi samej dobre a nech ma vysmievaju, kolko chcu a nech ma maju za lesbu a za co chcu srat na nich, na tych co odsudzuju. Ja viem, preco som sa rozhodla takto a moje stastie mi je prednejsie ako nazory zavistlivcov, ktori pohlad na moje stastie nestrpia iba preto, lebo sami ziju v nestastnych vztahoch a jedovito ma presviedcaju, aby som si niekoho nasla, lebo by rovnako nestastny vztah dopriali aj mne. Nech si trhnu nohou, co ma je po nich. Ja nerypem do zivota nikomu a ani rady a rozumy nedavam, necham kazdeho na pokoji, nech sa sam rozhodne, ci chce zit vo vztahu alebo single. Kazdeho osobna vec. Nepresviedcam, iba vysvetlujem, preco som sa ja rozhodla tak, ako som sa rozhodla a verim tomu s istotou, ze som sa rozhodla spravne, ale nepresviedcam tych, ktori sa rozhodli inak, aby sa rozchadzali s partnermi a aby sa dali na single zivot. A ani single ludi nepresviedcam, aby si hladali partnerov. Respektujem slobodnu volu kazdeho cloveka, nech si kazdy zariadi svoj zivot podla vlastneho uvazenia, ako to jemu vyhovuje.