Ahojte..Potrebujem sa otom s niekym porozpravať.Mám 19 rokov a rozhodla som sa že budem sama do konca života..A žiť len pre svoje zaľuby...škola,práca,šport,motorky,tanec..atd....Keď vidim ake su vzťahy dnes ak nechcem nikdy nikoho..Je tu niekto podobný kto to ma rovnako?Pytam sa preto lebo každý považuje takych ludi za podivínov ale mne je samej naozaj dobre vždy mi bolo aspon mi nikto neublíži..Rozhodla som sa tak asi aj preto lebo nikto o mna donedávna nezakopol a ak aj áno tak niekto o koho som nemala záujem.Sice o jedného som istý čas aj ja mala ale pre istotu som sa snim dokopy nedala....Dieťa chcem mať o takých 10 rokov..Rodiny su dnes všelijake rozvedené tak mi nepište že je to od domna sebecké :) Ja len chcem vedieť či je ešte niekto taký :) ďakujem :)
Chcem byť navždy sama
fullhd nedostane rozum ani po 40, lebo cim menej partnerov za zivot clovek ma, tym vyssie IQ i citlivost ma, inak by dokazal byt s kymkolvek.
Taky clovek musi byt furt s niekym, lebo bez druheho cloveka si az prilis dobre uvedomuje, ze je len obycajnou nulou...tieto komplexy si bude vybijat aj na kazdom svojom partnerovi ci partnerke a ako obvykle sa bude hrat na obet (ja dobry - druhy zly)
Fullhd- Len preto mám byť sprostá?Ty sa počúvaš?Tak ty budeš jeden ten typ ľudí ktorí by bez partnera zomrel a tipujem že mu visíš na krku aj po finančnej stránke..
Si mlada a sprosta.
Tak v 30 dostanes rozum.Do vtedy budes mat aj 20 chlapov za sebou.
Je to ťažká forma neužitočného človeka !
Človek má byť užitočný, niekto si povie ,že pracuje a je užitočný.
Skoro všetci by nepracovali, keby nemuseli, a každý by považoval pracujúceho za somára, že sa mu chce robiť !
Boh povedal Adamovi a Eve...a opanujte Zem..., čiže povedal buďte užitoční !
Práce je jedná vec - musíme robiť na svoje živobytie pre seba.
A druhá vec je aby sme voľný čas využili na užitočné veci, činnosť okrem seba.
Ahoj, samozrejme že je dosť ľudí, ktorí dávajú prednosť takémuto životnému štýlu. Ja som o niečo staršia od teba a tiež som celý život sama z viacerých dovodov, ale takisto najmä kvôli tomu čo skoro každý deň vidím vo svojom okolí..rozvody, rozchody, hadky, nefungujúce vzťahy o ničom, povrchnosť a ľahostajnosť, materializmus a len užiť si a všetky tie zákernosti co si partneri (muži aj ženy) dokážu navzájom porobiť, ma znechucujú tak že tiez nemám naladu na vzťah. Ale ty si ešte veľmi mladá a myslim že by si to ešte nemala takto zavrhovať že chceš byť naveky sama a podľa mňa ani nezostaneš. Aj ja napriek všetkému verím že si raz niekoho nájdem pretože ja sama zostať nechcem...nikdy nevieš, koho stretneš možno už zajtra a keďže máš svoje záľuby ktorými si vyplnas svoj čas, čo je super, tak máš veľkú šancu sa zoznámiť ...ver mi, ešte v živote stretneš mnoho ľudí. Aj vzťahy, aj single život majú svoje úskalia a na oba treba pevné nervy, dávku rozumu, sebavedomia ale aj pokory. Ani na dieťa dnes uz nepotrebuješ vzťah, ale je lepšie ak má predsa len oboch rodičov a žije v úplnej rodine,samozrejme len ak to medzi rodičmi funguje...je to dvojnásobná záťaž a zodpovednosť vychovávať dieťa sama.
Ariella-Byť navždy sama myslím byť bez partnera..A myslim že netreba ozrejmovať že na decko nepotrebuješ automaticky vzťah ;-)
Kajinka 717
Píšeš, že chceš byť "navždy sama", ale zároveň chceš mať decko o 10 rokov...??? A ako k tomu decku prídeš, keď budeš sama ??
kajinka717:
mnohí ľudia prechádzajú fázami „ chcem byť sám/sama do konca života, avšak rovnako aj „už viac nechcem byť sám/sama do konca života“....Byť sám je pre človeka veľmi dôležitá, potrebná skúsenosť...problémom sa však stáva vtedy, ak v samote chceme utiecť pred tým, čo nás trápi (a čomu by sme vo vzťahu nevyhli)...avšak býva to aj naopak - do vzťahu sa hrnieme preto, že chceme utiecť predtým, čomu by sme sa nedokázali vyhnúť, ak by sme boli sami.
...buďte otvorená tomu, čo Vám život prinesie, avšak rovnako aj otvorená čeliť tomu, čo Vás vo vnútri trápi ;)
xzy- Ja som si už našla skôr ono si to našlo mna :) Moja Milovaná Motorka :* :*
Ja trávim čas s gitarkou, keď nemám čo robiť. Inak, tých sedem tónov / sedem akordov C-duru sa naučí každý. Vrelo odporúčam. It´s a fun.