Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť navždy sama

Príspevok v téme: Chcem byť navždy sama
kajinka717

Ahojte..Potrebujem sa otom s niekym porozpravať.Mám 19 rokov a rozhodla som sa že budem sama do konca života..A žiť len pre svoje zaľuby...škola,práca,šport,motorky,tanec..atd....Keď vidim ake su vzťahy dnes ak nechcem nikdy nikoho..Je tu niekto podobný kto to ma rovnako?Pytam sa preto lebo každý považuje takych ludi za podivínov ale mne je samej naozaj dobre vždy mi bolo aspon mi nikto neublíži..Rozhodla som sa tak asi aj preto lebo nikto o mna donedávna nezakopol a ak aj áno tak niekto o koho som nemala záujem.Sice o jedného som istý čas aj ja mala ale pre istotu som sa snim dokopy nedala....Dieťa chcem mať o takých 10 rokov..Rodiny su dnes všelijake rozvedené tak mi nepište že je to od domna sebecké :) Ja len chcem vedieť či je ešte niekto taký :) ďakujem :)

if

Jedna vec je, ked ma clovek na vyber z dvoch moznosti:
1) vstup do stastneho vztahu (pripadne zotrvanie v nom)
2) samota
Druha vec je, ked ma clovek na vyber z dvoch moznosti:
1) vstup do nestastneho vztahu (pripadne zotrvanie v nom)
2) samota
Vrcholom ludskej hluposti, naivity a debility je, ked niekto pred samotou uprednostni nestastny vztah.

GabrielleKarin

Ahoj :) zdieľam s tebou tento príspevok lebo tak isto to cítim aj ja..síce mam 25 ale som na tom rovnako...radšej byť sám ako s niekym kto si nič neváži alebo čokoľvek iné...a samota je fajn aj na to že spoznáš samu seba..takže tak, drž sa a môžeš sem tam, sem napísať..ako ti život v tomto smere ubieha :)

ides

Poznala som babu, ktora studovala na VS perspektivny odbor, s ktorym sa da super uplatnit, chodila na denne studium. Mala frajera tiez zlatokopa, ktory s pozicanymi prachmi struhal velkeho machra, ze si narazil pipenku studentku, podpisala mu rucitelstvo a ten jej frajer onedlho nato zomrel, fakticky ani len prvu splatku nemal splatenu z tej hypoteky a bolo to na dlhe, predlhe roky. Pipenka sa z toho zosypala, skoncila v akomsi psychologickom ustave, ci kde to a po case ju odtial vypustili, zostala na antidepresivach, musela zanechat skolu, lebo sa nevedela ucit kedze ju zblbli lieky a uspali a otapenca z nej urobili, predrichme cele dni a noci, ona chce zrat len tie antidepresiva nonstop, lebo jej vraj pomahaju, vkuse sa hada s matkou, ktora jej schovava lieky po byte a nedovoli jej ich zrat, len husti do nej, nech sa vzchopi a nech ide do roboty a nech si plati tie sracky co si narobila, ale dievcina ani robotu nema, ani skolu nedokoncila, cele jej myslenie sa sustreduje na hladanie liekov po byte a zranie, matka je z nej na nervy, co jej dlhy splaca, totalne v riti... Ze zomrie mlady clovek je sice smutne, ale aby sikovna a zivotaschopna dievcina robila zo seba trosku psycho liekovu a tazku zavislacku na antidepresivach oblbujucich a dlhy zasrate aby mala na krku, nezaujem o splacanie, nezaujem o zivot, to je este smutnejsie, fakticky tomu chlapovi je tam v hrobe lepsie jak tej babe apatickej depresivnej s nechutou do zivota, ktora sa uz nema k nicomu a jej rodicov moze aj porazit z tolkych dlhov teraz uz. Prachy samozrejme su na ucte mrtveho a asi rodina mrtveho ich zdedi, alebo co, lebo ona mu nebola manzelka, neboli zobrati. Rodina ma prachy a dievcina dlhy, ktore fakticky splacaju jej rodicia. Pri pohladne na skutocnost, ze mnohe mlade a naivne dievcata naletia vselijakym cudzincom, ktorym ide len o obcianstvo a vselijakym zlatokopom, ktorym ide len o ich cele vyplaty a o ich podpisy na rucitelstvo pri vyberani poziciek a o robenie si dlhov, ze aby si dievcatka robili dlhy na svoje meno a chalanov obsypali prachmi, a tak dalej... Moj nazor na vec je taky, ze mnohe z tych dievcat sa vobec nemuseli stat obetami emancipovanych zlatokopov, KEBY DOSTALI LASKU OD RODICOV!!! Lebo obetami hentakych sa stavaju viac menej len chuderky s nedobrych rodin, ktore vlastni rodicia ponizovali a podcenovali a pipky nemali sebavedomie ziadne... Teda ziadna laska zo strany rodicov, ziadne take, ze by ich mali radi aspon spoluziaci v skolke, v skole... neraz aj sikanovane ked boli v skolskych a v skolkarskych casoch zlymi detmi pre nizke sebavedomie...a ziadnych priatelov a kamaratky ked nemali... Tak potom akoze halooooooo! Citila nesebavedoma dievcina, ktora je v sucasnosti vo veku okolo 19 a uz si zaraba peniaze v robote, ze by ju mal niekedy niekto rad? Necitila!!! A kedy to zacala citit? No predsa az ked si nasla socku zlatokopa, ktory povedal, ze ju lubi a ona stastim cela bez seba jeho klamstvu uverila. Ktore dostane lasku od rodicov, nebudu ju uz v prilis mladom veku hladat inde. Lebo maju dobre zazemie, harmonicku rodinu, dobre vztahy. Ale ktorej sa od rodicov len podcenovania a ponizovania dostane dcere, ale dcera lasku neciti, tak co nedostala doma (lasku), bude hladat inde, konkretne u prvej socky chlapskej zlatokopeckej, lebo vsak kde inde? A nakoniec jej aj tak po rozchode zostanu len oci pre plac. Tam su viac na vine jej rodicia ako ten chlap. Na vine, ze jej nedali lasku, ktoru ked nedostala na spravnom mieste, hladala ju na nespravnom, a tak aj dopadla. Preto.

ides

Zaujal ma ten prispevok nizsie, ze nikto nechcel ani ju, ani jeho, tak sa dali dokopy, aj ked krcmovy chlap sa k nej nehodi a ona to citi, ale potrebuje aby ju niekto osemenil :)
Poznam taky vztah, ze baba bola tucna jak ropucha a nikto ju nechcel pre tazku obezitu, dievca bolo z dediny a same mastne a tucne zabijackove veci jedla nezdrave, tak sa to ukazalo na hmotnosti vsak ano. A vekovo pred 30. Mastne vlasy, zuby neumyte... no hroza! Zaluby: kravy, svine, kozy, kone, zranica typu tucne bravcove. Chalan tiez viac menej polo socka, primitiv z inej dediny, co ked zavola na mobil tak ani sa nepredstavi, len taku zvreskne, ze clovek hned ohluchne na jedno ucho :) a mysli si, ze z psychiatrickeho ustavu akehosi usiel retard, ktory sa prave uci telefonovat :) Chalanisko plesaty, mastny zvysok vlasov, zaluby ako dedina, kravy, svine, kozy, kone, zranica typu tucne bravcove a veci podobne... Ako to uz na dedinach byva zvykom, bolo sa treba hrat na krestanov a chodit do kostola, tak sa chodilo a na akomsi krestanskom stretnuti mladeze sa dali dokopy, to bola fakt sila!!! Ze si vymodlili navzajom jeden druheho, fakticky ale tak neskutocne sa k sebe hodia, ze pre nu by sa uz nikto na svete nenasiel kto by sa k nej hodil lepsie a ani prenho by sa nenasla taka co by sa k nemu hodila lepsie :) :) :) som sa isla ustat od rehotu, ked som to videla ze aky parik, clovek by neveril :) Po svadbe kupili dom na hypoteku a teraz sa pokusaju od dieta. Ale neskutocne stastni su, ze maju jeden druheho. Fantasticky im to spolu pristane, naozaj - a to nebolo myslene v zlom teraz. A keby som si spomedzi vsetkych vztahov ktore v sucasnosti poznam okolo seba mala vybrat jeden, ktory oznacim za taky co sa nikdy nerozpadne, tak by som oznacila tento :)

pedag

Ja som chcel ku vzťahom povedať len toľko, že my z východu s tým nemáme nič spoločné. My si riešime svoje životy, nič zlé Vám nerobíme. Majte sa! A dovidenia! A čo za to dostanem? Pekné slovko ďakujem, či akú pi.u? Óh, ďakujeme pán ..., vy ste kretén, tak Vám postačí aj slovko ďakujem? Povedal som, čo som chcel, how, dohovovil som ako Indián, nás tu nie je až tak veľa. Asi tak nejak. Dáko tak. Áno, dovolil som si to.

bracho26

do pi.i co tu stale riesite tie skur.ene vztahy?
aj tak dnesna doba vztahom nepraje vdaka mediam a filmom, sama falos, pretvarka a vypocitavost, vztahy z rozumu, moja segra ma sama takyto vztah, ma po tridsiatke, nasla si stareho mladenca tesne po styridsiatke, niktora ho nechcela lebo je hajzel ale moja segra sprosta ho chce a preco? Lebo uz vie ze ju asi nikto nechce a tak berie hocikoho aj ked ten debil je fajciar, alkoholik, ved ked sa foti tak len pri stole s alkoholom ci flaskou v ruke, navyse je tlsty, lenivy, a nadava ako ja :D Ona by za normalnych okolnosti takeho nikdy nebrala ale vidi ze roky ubiehaju a ked chce mat decko tak musi nejakeho splasit aby ju osemenil este do styridsiatky. Aj ked ten chlap je po fyzickej ani povahovej stranke vobec nevyhovuje predsa si ho ide brat lebo je tak zblbnuta vadavanim sa ze nepozera na nic :D
jeb.e na vztahy, stoja v dnesnej dobe za hov.o.
to nie ako kedysi muz si vazil zenu, zena muza a boli si verni alebo sa aspon snazili, zili pobozne ale dnes ...
jeb.t na to..

ides

howling ale vsak do inych tem nechodim, lebo ma nezaujimaju. Iba toto je taka moja oblubena. Vobec, ale ani ze len nahodou nie som nevyzreta a ani nevyrovnana. Iba som sa zacala na ludi okolo seba pozerat realne a nie naivne a dovercivo a hlupo kazdemu vsetko zozrat aj s navijakom ako predtym tej babe. A predovsetkym SOM STASTNA!!! Ci veris, ci nie, je to tak, lebo som hladala sposob, ako byt stastna a nasla som ho. A vies, co ma urobilo stastnou?
PO PRVE.........Stastnou ma urobilo predovsetkym to, ze som tu hnusnu falosnicu odpalila zo svojho zivota prec a ze som ju odvtedy ani nestretla, ani nevidela, lebo kebyze ju znovu stretnem, zase by mi ublizila a zase by ma sklamala, tak som si urobila trosku poriadok v medziludskych vztahoch. Kto ma sklamal milionkrat, sklamal by ma aj milionprvykrat, aj miliondruhykrat, a tak dalej. Ale zide z oci, zide z mysle, ano? Je to tak. Zisla ona mne z oci a aj z mysle a aj som jej zisla z oci aj z mysle, preto si uz chronicka klamarka bude hladat ine obete o ktorych bude intrigy sirit po svete, ale nebude ich uz sirit o mne, kedze ma uz niekolko rokov nevidela a nestretla. Lebo tie intrigy bude toho casu sirit o tych ludoch, ktorych ma teraz pri sebe a ktorych teraz stretava. A o tri roky bude sirit intrigy o tych, s ktorymi bude o tri roky v kontakte a o desat rokov zase o tych, s ktorymi bude o desat rokov v kontakte, az jej raz zlyha pamät a dostane alzheimera z toho, lebo si uz nebude ani pamätat, co kedy komu naklamala a naintrigovala tak ja vidim jej buducnost. Mimochodom, majitelia toho bytu vtedy ani nesuhlasili, aby tam ona bola nahlasena na ich adrese, kedze odchadza... :) a ona blbana sa natolko pred nimi ponizila, ze im navrhla, ze im da uplatok, aby suhlasili, tak dala uplatok a potom uz suhlasili a nechali ju tam nahlasenu na taky pocet mesiacov, aky pocet prinalezal dostavaniu podpory, no co na to povies? Rozum sa mi zastavi, ze kam az dokaze zajst ludska chamtivost a tuzba po bohatstve, ale to uz by bola tema o inom.
PO DRUHE..........Stastnou ma urobilo aj to, ze sa uz viem na ludi pozerat realne a nie tak naivne a sprosto, dovercivo ako predtym. Lebo vsak cim je clovek starsi, tym je mudrejsi.
O nevyzretosti by sa dalo hovorit v pripade desatrocneho decka a nie v pripade dospelej zeny. Prave, ze som vyzreta, lebo viem si uz urobit poriadok v medziludskych vztahoch a viem aj odpalit zo svojho zivota tych, ktori ine robit nevedia, len opakovane ublizovat kazdemu, kto im pride do cesty. Niekedy myslim na toho jej chudaka frajera, ci uz dostal rozum a ci ju uz tiez poslal kade lahsie, vsak ked ho nahodou niekedy stretnem, tak sa ho opytam :)
O nevyrovnanosti sa v mojom pripade ale, ze vobec hovorit neda. Ja som sa s danou vecou nepotrebovala vyrovnavat, ja som ju POTREBOVALA VYRIESIT, ANO? Vyriesila som? Vyriesila. Ako? Najlepsie, ako sa len takyto problem vyriesit da! Tak co poukazuje na moju nevyrovnanost, ked som vyrovnana? NIC; VOBEC NIC!!! Aj ked primitivny a hlupy jedinec by si mohol mysliet, respektivne mylne sa nazdavat, ze na moju nevyrovnanost poukazuje prispevok o tej mrche, ktory som sem napisala, ALE NEPOUKAZUJE!!! Dovodom napisania prispevku ale ze ani len nahdou nemoze byt moja nevyrovnanost, kedze nikdy ziadna nebola, nie je a ani nebude :) Dovodom napisania prispevku je varovat inych citatelov pred zlymi medziludskymi vztahmi, aby sa nenchali niekym obalamutit a vyuzit. Kto vie, kolki z tych co sem chodia citat prispevky, stretne alebo pozna tu babu osobne, pripadne niekoho jej podobneho? A kto vie, kolko z tych ludi vdaka precitaniu mojho prispevku nenaleti tej alebo takej istej mrche? Ked sa najde aspon jeden taky, tak MALO ZMYSEL napisat sem tuto skusenost. Kto si ju precita a dostane sa do podobnej situacie, aby v tej situacii inac reagoval ako som reagovala vtedy ja, KED SOM UROBILA CHYBU :) Nie nadarmo sa hovori: MUDRY CLOVEK SA POUCI Z CHYB INYCH LUDI; HLUPY SA NEPOUCI ANI ZO SVOJICH VLASTNYCH:
Nehanbim sa priznat ze nie som dokonala a ze som urobila chybu. A nehanbim sa o tej chybe napisat niekomu, kto je mudry a moze sa z nej poucit. Preto som napisala, co som napisala a nie pre nevyrovnanost a nevyzretost.

howling

Ides-ja si myslím, že kto chce ostať sám, nemusí sa chváliť na nete akí sú ľiudia zlí a podobne, z Tvojho príspevku cítim vo vnútry Tvoju nevyrovnanosť a možno aj nevyzretosť..