Ahojte..Potrebujem sa otom s niekym porozpravať.Mám 19 rokov a rozhodla som sa že budem sama do konca života..A žiť len pre svoje zaľuby...škola,práca,šport,motorky,tanec..atd....Keď vidim ake su vzťahy dnes ak nechcem nikdy nikoho..Je tu niekto podobný kto to ma rovnako?Pytam sa preto lebo každý považuje takych ludi za podivínov ale mne je samej naozaj dobre vždy mi bolo aspon mi nikto neublíži..Rozhodla som sa tak asi aj preto lebo nikto o mna donedávna nezakopol a ak aj áno tak niekto o koho som nemala záujem.Sice o jedného som istý čas aj ja mala ale pre istotu som sa snim dokopy nedala....Dieťa chcem mať o takých 10 rokov..Rodiny su dnes všelijake rozvedené tak mi nepište že je to od domna sebecké :) Ja len chcem vedieť či je ešte niekto taký :) ďakujem :)
Chcem byť navždy sama
Urcite si kvoli samote a neskusenosti zbytocne nenic zivot vztahom, ktory by bol len slabym odvarom a nahradou za ten, co by stal za to a este ho nemas a mozno mat ani nebudes. V takych vztahoch sa ludia iba vyuzivaju a zneuzivaju, lebo sa nedokazali realizovat inde.
Je dolezite mat v zivote nieco, co milujes, aby si nepodlahla takemu druhu celkom zbytocneho vztahu...pre niekoho je to zvieratko, pre ineho zaluba ci milovana vec. Proste laska, ktora ta naplna uz teraz (v tomto okamihu) bez toho, aby si od nej cakala, ze ta mozno niekedy (v buducnosti) naplni.
Samozrejme, že reči o láske sú len drísty a nič viacej. Tie pekné slova na začiatku ako sa ľúbia nie ? A po pol roku či dvoch nemá jeden alebo druhý žiadne zábrany zahnúť s inou osobou :D
Ja vždy hovorím. "Nehovor to, čo nedokážeš splniť". A reči o tom ako niekto s niekym zostane a iný preňho existovať nebude je toho len dôkazom :).
A samozrejme, že samota nie je zlá ak si ju človek vie vyplniť záľubami a rôznymi činnosťami.
Áno presne tak kecy o laske su drísty a nemajú nič spoločné s realitou..Uprimne sa teším s tými ktorí si našli skvelych partnerov ae verte či nie veľa ich nieje..Samota vôbec nieje taka zlá ako sa zdá keď si pustite hudbu a uvolnite sa napríklad..A moja vášen su motorky celý život obetujem len im aj keby som mala život nanej položiť :) Týmto príspevkom som chcela odkázať ludom ktorí sú smutní kvôli tomu že nikoho nemajú že nech si nájdu jednu vec čo ich bude naplnať a zabudnú aj na depresie a podobné veci..Vzťahy su v dnešnej dobe jedno velke no veď vieme..Naozaj v tomto ja názor nezmením..A ako vravím dieťa určie chcem o takych 8-10 rokov.. :) Možno to bude tiež vášnivý/á motorkár/ka :)
Ahoj moja dobre robis. Ved vztahy rovna sa problemy.. aj tak muz si najde mladsiu vykasle sa na dieta aj zenu ako keby sa nechumelilo.. reci o tom pravom a o zivotnej laske su vsetko kecy a ruzove okuliare. Nema to nic spolocne s realitou .
Ja to mám tak isto, s tým rozdielom, že škola vôbec nepatrí medzi moje záľuby. Ináč, aj ja milujem motorky.
Ja by chcela len mojho Ferka:) a ked by som ho nemala ci stratila, tiez ostanem navzdy celkom sama, tak ako som bola do svojej 50-tky.
Samota je najhorsia vec ktora ta moze dostihnut tak to prosim nedopust. Nie vsetci ludia su zli, urcite najdes chlapca ktory ta bude uprimne milovat. Ja sa tiez snazim najst spriaznenu dusu ,nedari a mi to, no verim ze raz to pride. Drzim ti palce, rodina je zakladom zivota
je mi to fuk
Si ešte veľmi mladá a príde čas keď zmeníš svoj názor..
Vieš, tie vzťahy sa podľa mňa rozpadajú preto, lebo vôbec nevieme, aké máme hodnoty. Vtip - perla, pesnička - drahokam, román - diamant a tak? Tak to máme nastavené?