( ja som nikde nehovoril ze si vymyslaju)
Povedal si to, ked si naznacil že verím tomu čo "jedna pani povedala" cim si ocividne myslel to ze jej svedectva dotycnych ludi su nedoveryhodne.
(. Moje vysvetlenie je ze to ti ludia poculi v spanku/kome a k tomu si uz mozog nieco dovymyslal. Popripade mohli na chvilu otvorit oci cize aj obrazove vnemy tam mohli zohrat ulohu. )
Ked je clovek v kome tak nic nepocuje co sa deje okolo neho, to uz som predsa ti v predchadzajucom komente napísal. Ano dovymyslal, len zaujimave je ze si dovymyslal akurat to co aj súhlasilo s realitou.
(A usetri si teraz tvrdenia ako ti ludia vedeli nieco co nemohli aj kebyze boli bdely. Pretoze tieto efekty su len v nekontrolovanych podmienkach.)
O tych kontrolovanych podmienkach som ty uz vysvetlil preco tomu tak nie.
(Akonahle ti nic nepoviem a spytam sa ta co si videl tak si nepametas na veci na ktore si nemas pametat. Ked ti zacnem rozpravat ako to bolo tak si zrazu "spomenies" a presne o tom to je.)
Naopak. Práveze clovek s mimotelovym zazitkom, casto krat ako prvy zacne hovorit o tom co videl, a casto krat tym udivuje aj samotnych doktorov.
(Inak ak by boli dokazy mimotelovej existencie bola by to obrovska senzacia a je dost mozne ze by tam isli financie a preto ak by mali naozaj nepriestrelne dokazy tak by to publikovali.)
Nepublikovalo by sa to, lebo by to prevratilo celý svet uplne naruby už som to vysvetloval.
(Ak by to bolo vo vede tak ako si to predstavujes tak by sme dodnes nemali teoriu relativity a kvantovu fyziku uz vobec nie.)
Nerozumiem co tu splietas mimotelove zazitky s kvantovou fyzikou a teoriou relativity. Objav kvantovej fyziky a relativity predsa nijak neobratil ludstvo naruby. Nesposobil na svete ziadnu hysteriu, ani nic podobne. Preto aj jeho zverejnenie bolo prijaté.
A rozhodol som sa že už nebudem sa tu o tomto s nikým hadat, v podstate je to zbytočné. Ja poznam svoju pravdu, a nemusim ju tu dokazovat nikomu aj tak to v podstate nemá vyznam, lebo to bude tak ako pri politike kde sa ludia nikdy nezhodnu.
Takze toto bol moj posledny koment k tejto teme.