Už nezvládam život s enurézou. Poviete mi ako sa s ňou dá žiť?

Príspevok v téme: Už nezvládam život s enurézou. Poviete mi ako sa s ňou dá žiť?
VieraL

Lebo ja už naozaj neviem. Viem len to, že vyše 20 rokov sa liečim a zlepšenie žiadne, pritom vyskúšala som všetko. Fakt všetko, všetko čo mi poradili lekári, psychológovia, alternatívni liečitelia, bylinkári, kineziologička, hypnoterapeut a pod. Skúsila som aj akupunktúru, tradičnú čínsku medicínu, no aj to bolo zbytočné, neviedlo to k žiadnemu zlepšeniu. Brala som kopec liekov, Minirin dlhodobo, ale aj ten mi už vysadili, lebo som stratený prípad a nemá význam, aby som ho brala, keďže už nepomáhal. Za tie roky som zalergizovala na plienky, čiže samá radosť. Skoro každú noc som mokrá, o vzťahu a deťoch môžem iba snívať a čím ďalej tým viac, mi to lezie na nervy. Začínam žiť v beznádeji a postupne ma to deptá.

zapper

Viera, takže mám pre teba nový poznatok v chemickej forme a rovine ľudsleho tela. Je to alkohol, ktorý ti už toľké roky robí neznesiteľnú, nepochopenú a nepríjemnú enurezu.

VieraL

Danica ABC: Ďakujem za radu, no skúšala som aj túto kombináciu a bolo to viac-menej rovnaké ako samotný Minirin.

htherapy: Práveže som Ti odpísala, no pomýlila som si Ťa s pánom, ktorý mi núkal zázračnú vodu. Určite to tu nájdeš. Hypnoterapiu som skúšala dvakrát, no k ničomu to neviedlo, ale napriek tomu som ju chcela vyskúšať aj v zahraničí na špecializovanom pracovisku, no keď som do dotazníka uviedla, že som už hypnoterapiu absolvovala, tak mi urobili test hypnability, ktorý vykázal, že som minimálne, takmer vôbec, hypnabilná. Preto už viem, že hypnóza nie je pre mňa cesta a myslím, že je zbytočné, aby som dookola skúšala to isté. Avšak za ponuku Ti ďakujem.

htherapy

Viera, ked si napisala uvodny prispevok, napisal som ti, ze hypnoterapia by ti mala pomoct a ze mam pre teba navrh, ktory sa neodmieta. Nespravila si ani tolko, aby si napisala. Z toho a dalsich reakcii sa da usudit, ze ako vela ludi, ktorych som pocas toho ako sa venujem hypnoterapii stretol, so svojim problemom nechcu pomoct, chcu sa len vystazovat a vyrozpravat... bohuzial to nepomoze.

Danica ABC

Skúšala si kombináciu Mictonetten, Minirin? Ak nie, tak sa poraď s lekárom o tejto kombinácii a prípadne ju skús. Veľa šťastia.

VieraL

Nellis: Nechápem tú logiku, neviem čo ich k tomu vedie. Mám 29 rokov.
Omen: Stojím o každú radu, no problém je v tom, že za tie roky som už takmer všetko skúsila.
Aliss: Presne, obmedzovanie tekutín nerieši situáciu až tak, ako sa zdá.
Mjanik: Akupunktúru som skúšala u dvoch rôznych odborníkov, ale nedočkala som sa ani minimálneho účinku.

mjanik

toto by malo byť ľahko vyliečené AKUPUNKTúROU,vyhľadaj akupunkturistu,nie lekára.Ten čo ta liečil asi nebol akupunkturista!!!!