Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Už nezvládam život s enurézou. Poviete mi ako sa s ňou dá žiť?

Príspevok v téme: Už nezvládam život s enurézou. Poviete mi ako sa s ňou dá žiť?
VieraL

Lebo ja už naozaj neviem. Viem len to, že vyše 20 rokov sa liečim a zlepšenie žiadne, pritom vyskúšala som všetko. Fakt všetko, všetko čo mi poradili lekári, psychológovia, alternatívni liečitelia, bylinkári, kineziologička, hypnoterapeut a pod. Skúsila som aj akupunktúru, tradičnú čínsku medicínu, no aj to bolo zbytočné, neviedlo to k žiadnemu zlepšeniu. Brala som kopec liekov, Minirin dlhodobo, ale aj ten mi už vysadili, lebo som stratený prípad a nemá význam, aby som ho brala, keďže už nepomáhal. Za tie roky som zalergizovala na plienky, čiže samá radosť. Skoro každú noc som mokrá, o vzťahu a deťoch môžem iba snívať a čím ďalej tým viac, mi to lezie na nervy. Začínam žiť v beznádeji a postupne ma to deptá.

Nellis

Cyts - ja som chlap. ;) A naozaj by ma to neodradilo od vzťahu, ak by som ju ľúbil, ale naopak mal by som ešte väčší pocit, že jej musím byť oporou a pomáhať jej, aj kedykoľvek počas noci. V prvom rade by som bol šťastný, že niekoho milujem a že som milovaný a čo by človek pre svoju polovičku neurobil. A o tom to je. :)

VieraL

Dinkaa: Možno sa na ňu obrátim, ale som skeptická, lebo za tie roky som skúsila mnoho psychológov, psychiatrov, alternatívnych liečiteľov a aj normálnych lekárov a nespočetne veľa rôznych vyšetrení. Proste už nemám silu zas niekam prísť, baviť sa o tom a v konečnom dôsledku to nikam nepovedie.

Dinkaa

Skus. Aj tu je vela tem o nej. Pamatam sa, ze prvy raz som o nej citala, ked potlacila jednemu dievcatku chorobu motylich kridel....ak si dobre pamatam, bola to dokonca jej dcera. A hoci ma toho strasne vela, ak sa k nej clovek dostane, ma velke vyhliadky na uspesne vyliecenie

Cyts

Keby mam mat partnera bud fajčiara alebo enuretika tak volim enuretika jednoznacne. Ved o tom je vztah, v chorobe aj v zdravi. Pomahat si.

Pozri kolko zien ti tu napisalo ze by im taky chlap nevadil. Tak ver ze existuje aj mnoho chlapov ktoremu by taka žena nevadila.

VieraL

Htherapy: Pred chvíľou som si prečítala mail, ale nemyslím si, že práve nejaká voda, by mi pomohla. No aj tak Ti ďakujem.

Dinkaa: Si zlatá, ja som nemala šťastie na takú kámošku. Doma si dávam len nepremokavú plachtu, no na dovolenke som si dávala jednorazové podložky, no aj tak bolo potrebné pravidelne prať.

Dinkaa

Tak to mas blbu kamosku....ja by som tej svojej este aj tu postel pomohla prezliect. A neexistuju nejake podlozky, aby si nemala mokre pradlo vecne? Plus, co ta Albertova? Tu si uz skusala v minulosti?

htherapy

Viera, chovanie ludi je fascinujuce. Pre pomoc je potrebne nieco aktivne spravit, v tomto pripade stacilo prejavit zaujem a poslat mail. Asi je jednoduchsie sa nechat lutovat...