Už nezvládam život s enurézou. Poviete mi ako sa s ňou dá žiť?

Príspevok v téme: Už nezvládam život s enurézou. Poviete mi ako sa s ňou dá žiť?
VieraL

Lebo ja už naozaj neviem. Viem len to, že vyše 20 rokov sa liečim a zlepšenie žiadne, pritom vyskúšala som všetko. Fakt všetko, všetko čo mi poradili lekári, psychológovia, alternatívni liečitelia, bylinkári, kineziologička, hypnoterapeut a pod. Skúsila som aj akupunktúru, tradičnú čínsku medicínu, no aj to bolo zbytočné, neviedlo to k žiadnemu zlepšeniu. Brala som kopec liekov, Minirin dlhodobo, ale aj ten mi už vysadili, lebo som stratený prípad a nemá význam, aby som ho brala, keďže už nepomáhal. Za tie roky som zalergizovala na plienky, čiže samá radosť. Skoro každú noc som mokrá, o vzťahu a deťoch môžem iba snívať a čím ďalej tým viac, mi to lezie na nervy. Začínam žiť v beznádeji a postupne ma to deptá.

Omen

Vierka, nie, nepoviem ti ako ako sa s enurézou dá žiť. Príčinu ti asi nezistili?! Chcela by som ti len povedať, aby si sa nevzdávala a skúšala ďalej. Mohol by ti pomôcť MUDr. Josef Jonáš alebo Mgr. Albertová. Drž sa!

Nellis

Taká doba, že keď niekto zistí na tom druhom aj menší nedostatok, tak už preňho nie je dosť dobrý/dobrá a celú lásku hodí za hlavu, zabudne aj na to pekné, čo už spolu prežili, povie si, že takto žiť nebude a hneď sa rozíde, pritom čo by robil, keby mal nejaký podobný problém on sám.

VieraL

Modra vlocka: Dík za povzbudenie. Snažím sa veriť, že sa všetko zmení, ale už takto žijem pridlho, a tak je to ťažké.

Nellis: Mohla by som robiť skúšku z enurézy, tak to mám naštudované, vrátane zahraničných webov. Mnoho rokov sa liečim, podstúpila som nespočetne vyšetrení, ale príčina sa nezistila, som zdravá, preto už ozaj neviem čo s tým. Dúfam, že si nájdem niekoho, komu to nebude vadiť, no zatiaľ to bolo stále tak, že na začiatku vzťahu to bolo v pohode, no postupne to začalo vadiť a skončilo to rozchodom. Aj tebe ďakujem za povzbudenie.

Nellis

Musí to byť hrozne otravné, ale niečo sa s tým musí dať robiť, skús si prejsť aj zahraničné weby, zmeniť lekára, zaujímať sa o príčinu vzniku. A o vzťahu a deťoch nemusíš len snívať, raz stretneš niekoho, kto to pochopí a bude ťa ľúbiť takú, aká si. Napr. mne by to nezabránilo ísť do vzťahu s niekým s týmto problémom, ak by sme sa navzájom ľúbili.

Preteba

VieraL, prepáč, ale budem priama. Všetko, čo si skúsila je o ničom, čo si od toho čakala? Je tu xy ľudí, čo majú problémy, lekári si nevedia rady a chorí ľudia sa chcú uzdraviť za hodinu. Pritom však nechcú nič obetovať. Uvedomte si, že za 90% chorôb si môže človek sám. Zaplatíte aj mailand, len aby vás toho niekto zbavil a pritom stačí tak málo. Človek však nechce nič zadarmo, sme naučení platiť za nič. Píšeš, že si vyskúšala všetko. A práve na tú jedinú vec, ktorá by Ťa uzdravila si zabudla. Prečo nejdeš k Bohu, ktorý Ťa uzdraví, nie na 5%, ale na100?