Už nezvládam život s enurézou. Poviete mi ako sa s ňou dá žiť?

Príspevok v téme: Už nezvládam život s enurézou. Poviete mi ako sa s ňou dá žiť?
VieraL

Lebo ja už naozaj neviem. Viem len to, že vyše 20 rokov sa liečim a zlepšenie žiadne, pritom vyskúšala som všetko. Fakt všetko, všetko čo mi poradili lekári, psychológovia, alternatívni liečitelia, bylinkári, kineziologička, hypnoterapeut a pod. Skúsila som aj akupunktúru, tradičnú čínsku medicínu, no aj to bolo zbytočné, neviedlo to k žiadnemu zlepšeniu. Brala som kopec liekov, Minirin dlhodobo, ale aj ten mi už vysadili, lebo som stratený prípad a nemá význam, aby som ho brala, keďže už nepomáhal. Za tie roky som zalergizovala na plienky, čiže samá radosť. Skoro každú noc som mokrá, o vzťahu a deťoch môžem iba snívať a čím ďalej tým viac, mi to lezie na nervy. Začínam žiť v beznádeji a postupne ma to deptá.

Tomas12345

Tak ono aspon v noci ked sa chces navecer toho zbaviť by si nemala par hodin pred spaním piť, a potom by si teda nemala mat ani potrebu močiť.

Nellis

To už je aká logika tváriť sa ako enuretik, keď ním nie som. Niektorí fakt nevedia, čo robiť od nudy. Inak, koľko máš vlastne rokov?

VieraL

Je veľa dospelých enuretikov, len kde takého nájsť. Ozvali sa mi rôzni chlapi „enuretici“, ktorí nemali ani šajnu o čom je enuréza, netušili ani to, čo sa môžu bežne dočítať na webe, čiže bolo mi hneď jasné o čom to je, len sa vydávali za enuretikov. Ani kámošku, ktorá je na tom rovnako, si neviem nájsť a nie ešte normálneho chlapa.

Na nič sme neprišli, vôbec na nič. Nebol tam ani najmenší náznak indície, čo by tento stav mohlo vyvolať, alebo ho udržiavať.

Žijem s tým síce roky, ale úplne sa s tým vyrovnať neviem, lebo denne mi to strpčuje život, ale súhlasím, určite je to lepšie ako byť vozíčkarka.