Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
ja mam 166 a som uuuuplne spokojna.ako decko som bola vzdy obrovska tak si teraz uzivam, ze som normalna :)) prestala som rast v 15 rokoch.
senky 194 tazko povedat ci budes mat..ja si myslim ze max.tak 190 ...kolko si vyrastol za posledny rok??
Baby vyhoda je ked ste nizke aspon mozete si preberat chalanov;-)...napr.vysoke dievcata si musia vyberat iba z vysokych chalanov...a take nizsie dievca moze hociakeho ktory sa mu zapaci...
ja mám 161cm a 19 rokov. a som spokojná... hádam nechceš byť vysoká 2m??? teraz máš super výšku ani trpaslík ani žirafa. idealne, nemyslíš. čo by dali baby v tvojom veku za 172 cm výšku... koľké sa chcú stať modelkami a len kvôli výške nemôžu.
ja mám 160cm a nemyslím si že už vyrastiem.moji rodičia nie sú vysokí.mama má 162cm a otec 180cm.Možno max vyrastiem ešte do tých 162cm,ale ked nie,ani to mi nevadí.moja výška mi nidky nerobila mindráky.až ked som začala chodit s chalanom ktorý má 193cm,ale on ma uistil že moja výska je vhodná,lebo aspoň ma hockedy zdvihne.nehovorím že som niekedy neželala aby som bola trocha vyššia,ale 170cm by som nechcela mať.všetky moje kamošky majú tolko a mne sa to zdá obrovské.a hlavne nikdy som nezmýšlala byt modelkou.nepotrebujem si dokazovat že som pekná a tak.každý je taký aký je....
ale ak nie si spokojna ze mas /iba/ 172cm tak skus rozne natahovacie cviky.-ruk a noh.inac ci narasties zalezi od toho ci si uz uplne dospela biologicky alebo nie. ci narasties by ti to mohol zistit aj lekar. da sa to zistit na kostiach ruky.ak su zrastene tak uz nenarasties .ale ak nie su este uplne zrastene tak mozes vyrast este taky 1-2 cm.
skusala si modeling? tam staci 172:)