Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
moniqa
ja ta nechapem, ved si dost vysoka!
Ja mam 175cm, milujem vysoke topanky a dost ma stve, ze potom som casto vyssia ako ktorykovek chlap:o)
Skus si aj ty kupit vysoke topanky, v pohode ti to prida aj 10cm:o)
moniqa ty si truba, prepac... vsak mas normal vysku ... ja mam 178 a mam 18 ale ta tvoja je v pohode, bud rada a nevymyslaj ziadne lieky... niektore baby maju 156cm a su spokojne.. existuje rastovy hormon stoji okolo 30tisic a mozes si ho pychat ako fetacka lenze vedlajsie ucinky su nielen ze ty sama naraties ale nos, ruky, prsty, usi .. aj toto sa moze stat ... a ked si nespokojna tak stan na stolicku a pozri sa tak do zrkadla:)
Aj ja mam 172cm...a som s tym plne spokojna :))...Lepsie vysku uz ani nemozeme mat takze nevymyslaj :))
ja mam 168 a chcela by som byt aspon o 5 cm nizsia. vy nizke to mate fajn, date si vysoke topanky a hotovo. ale ja ked chcem byt nizsia, mam smolu.
aj ja by som chcela byt vysoka, ale ked to tak priroda zariadila tak takto to aj ostane... mam 19r a 159 cm... a co,su aj nizsi ludia a ziju ... jednoducho sa s tym zmier... a len tak mimochodom su chalani co sa im praveze pacia nizucke zeny ... tak neviem v com mas potom komplexy ... fraja si najdes, kazdy sa s tebou rozprava,... jednoducho si normalna ako kazda ina.... ale v niecom sa predsa lisit musime... :)
V minulosti sa pouzival na tento ucel skripec..Mozno aj dnes by fungoval.. Povedz to rodicom mozno ti ho zhotovia..:)
ja mám 14 rokov a výšku 158 cm x(( hrooznee!!! jooj.. je to strasne ked sa na kazdeho musim pozerat "ZDOLA".Moje spoluziacky meraju vyse 165 cm :( velmi ma to trapi.Dennodenne cvicim,robim vselijake cviky ale nijaky vysledok :( ani tomu moc neverim ze sa mi podari nabrat aspon o kus cm viac :( hm.. moj oco ma 183 cm a zasa maama ma 155 takze ak som po nje,mam velku smolu :( ci nie??alebo co by ste mi odporucili?? :)
a to je co presne?