Chcem byť vysoká

Laura S

moniqa

ja ta nechapem, ved si dost vysoka!
Ja mam 175cm, milujem vysoke topanky a dost ma stve, ze potom som casto vyssia ako ktorykovek chlap:o)
Skus si aj ty kupit vysoke topanky, v pohode ti to prida aj 10cm:o)

tanya

moniqa ty si truba, prepac... vsak mas normal vysku ... ja mam 178 a mam 18 ale ta tvoja je v pohode, bud rada a nevymyslaj ziadne lieky... niektore baby maju 156cm a su spokojne.. existuje rastovy hormon stoji okolo 30tisic a mozes si ho pychat ako fetacka lenze vedlajsie ucinky su nielen ze ty sama naraties ale nos, ruky, prsty, usi .. aj toto sa moze stat ... a ked si nespokojna tak stan na stolicku a pozri sa tak do zrkadla:)

sofinka129

noo akoze ja mam 17 a mam 180cm a kluuudne by som si to s tebou vymenila...ty mozes nosit este aj vysoke opatky..ja bohuzial nie :(( fnuk...
takze bud len rada ze mas tolko cm kolko mas...zavidim ti ;)

hhh

ja mam 168 a chcela by som byt aspon o 5 cm nizsia. vy nizke to mate fajn, date si vysoke topanky a hotovo. ale ja ked chcem byt nizsia, mam smolu.

gdfg

aj ja by som chcela byt vysoka, ale ked to tak priroda zariadila tak takto to aj ostane... mam 19r a 159 cm... a co,su aj nizsi ludia a ziju ... jednoducho sa s tym zmier... a len tak mimochodom su chalani co sa im praveze pacia nizucke zeny ... tak neviem v com mas potom komplexy ... fraja si najdes, kazdy sa s tebou rozprava,... jednoducho si normalna ako kazda ina.... ale v niecom sa predsa lisit musime... :)

xxxl

V minulosti sa pouzival na tento ucel skripec..Mozno aj dnes by fungoval.. Povedz to rodicom mozno ti ho zhotovia..:)

monciatqoo

ja mám 14 rokov a výšku 158 cm x(( hrooznee!!! jooj.. je to strasne ked sa na kazdeho musim pozerat "ZDOLA".Moje spoluziacky meraju vyse 165 cm :( velmi ma to trapi.Dennodenne cvicim,robim vselijake cviky ale nijaky vysledok :( ani tomu moc neverim ze sa mi podari nabrat aspon o kus cm viac :( hm.. moj oco ma 183 cm a zasa maama ma 155 takze ak som po nje,mam velku smolu :( ci nie??alebo co by ste mi odporucili?? :)