Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť vysoká

lia258

ja mam 176 a mam 17 rokov myslim zu je to dost lebo vacsina ludi v mojom okoli je nizsia .....neboj sa este vyrasties

dada

A čo mám hovoriť ja. mám 158.
Nosím sväčšinou vysoké topánky, a tie čo sú najvyššie v obchode sú moje. Najviac sa vybláznim na sandálkach v lete s tými hrubými podrážkami.
V zime je to trošku horšie, lebo na vysokých podpätkoch s idem zabiť, tak ich tak často nenosím, ale v lete si podvihujem sebavedomie.

ivusik

fiha. no mne sa to zda tiez dost zvlastny problem. skor by som cakala, ze ti to bude robit problemy. ja inak nerastiem uz od 12-tich. ale mam uplne priemernu vysku, co je zevraj tych 163 cm a som uplne spokojna (az na to statie pri koncertoch).

katija

moniqa, ja mam 176cm , ochotne ti podarujem 10 cm, pretoze moj frajer je rovnako vysoky ako ja, takze ziadne podpatky:D no co uz..myslim ze mas super vysku...

cervena_lienka

:o) si blazniva....ja mam 174 a urcite by som ti dala z mojej vysky hoci aj 10 cm...pacia sa mi mensi chlapci...ale zial citim sa pri nich ako obor...

lilotka

Nechápem. Preboha prečo chceš byť ešte vyššia??? Ja mám 19 a už našťastie nerastiem, ale mám 178cm a je to až až. Keby som mohla niekomu darovať 10cm, bez váhania to urobím.

nikinka

aaahojte....ja mam 185cm a velmi mi to vadi...nechcem byt tak vysoka....asi neexistuje nič čo by ma zmenšilo že?:(je to velmi zleee....pomoooooc:D