Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
ja mam 176 a mam 17 rokov myslim zu je to dost lebo vacsina ludi v mojom okoli je nizsia .....neboj sa este vyrasties
a kde sa dá najsť ten rastový hormon? Tiez by som chcela byt vyssoka.
A čo mám hovoriť ja. mám 158.
Nosím sväčšinou vysoké topánky, a tie čo sú najvyššie v obchode sú moje. Najviac sa vybláznim na sandálkach v lete s tými hrubými podrážkami.
V zime je to trošku horšie, lebo na vysokých podpätkoch s idem zabiť, tak ich tak často nenosím, ale v lete si podvihujem sebavedomie.
ja mam 165 cm ... tych 172 Ti uprimne zavidim ... mas perfektnu vysku ... netrap sa nad tym zbytocne
ahoj,meriam 164 a som stastna::)
fiha. no mne sa to zda tiez dost zvlastny problem. skor by som cakala, ze ti to bude robit problemy. ja inak nerastiem uz od 12-tich. ale mam uplne priemernu vysku, co je zevraj tych 163 cm a som uplne spokojna (az na to statie pri koncertoch).
moniqa, ja mam 176cm , ochotne ti podarujem 10 cm, pretoze moj frajer je rovnako vysoky ako ja, takze ziadne podpatky:D no co uz..myslim ze mas super vysku...
:o) si blazniva....ja mam 174 a urcite by som ti dala z mojej vysky hoci aj 10 cm...pacia sa mi mensi chlapci...ale zial citim sa pri nich ako obor...
Nechápem. Preboha prečo chceš byť ešte vyššia??? Ja mám 19 a už našťastie nerastiem, ale mám 178cm a je to až až. Keby som mohla niekomu darovať 10cm, bez váhania to urobím.
aaahojte....ja mam 185cm a velmi mi to vadi...nechcem byt tak vysoka....asi neexistuje nič čo by ma zmenšilo že?:(je to velmi zleee....pomoooooc:D