Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť vysoká

kama

Caute baby.Ja mam len 152cm,moj priatel 185,moja vyska mu nevadi....hlavne ,ze sa lubime a rozumieme si!!!!Aj ked okoliu to moze byt dost cudne!!!!A s chlapcami som nikdy problemy nemala,i ked som mavala z toho casto depky.Dnes mam 35 rokov a je mi to srdecne jedno!!!!!!!

mocca

S tymto som sa ete nestretla...vies kolko ludi by chcelo mat taku vysku? Ja mam 178 cm a dakedy mi to hrozne vadilo...vsade som vytrcala, ver, ze je to fest neprijemne. A muzske pohlavie je plne skriatkov, okrem mojho otca, ten ma 195. A co s tym teraz? Akurat ten modeling, keby som vazila menej ako teraz, cize 64 kg.

zdenka

SOM VASOKA MAM 181 CM .CHCEM POVEDAT ZE KED JE NIEKTO NIZKY ROBISI KOMPLEXI ALE AJ VYSOKY.UZ MI TO ANI AZ TAK NEVADI LEBO MA NEVOLAJU ZIRAFA.A VENUJEM SA MODELINGU A NAJVETSIU RADOST MI ROBI DLZKA MOJICH NOH 117 CM

fraisee

riesis uplne nepodstatny problem, vlstne to problem vobec nie je, ty sa nudis ked sa zaoberas takymito vecami? predvcerom som videla jednu holku - vkusne oblecena,mlada, pekna, dlhe svetle vlasy..lenze.. chodila o barlach, pretoze mala len jednu nohu. co je to v porovnani s par centimetrami? uplne hovno. si predstav ze na jej mieste si mohla byt kludne ty. dnesni ludia si nevedia nic vazit.

viianoe098

no ja mam len 158 cm a dnes mi je uplne jedno ze som taka mala, volakedy som bola z toho smutna, ale opacne pohlavie sa o mna aj tak zaujma, takze mi to uz nevadi. A si mozem byt urcite ista ze nikdy nebudem mat chlapa co by bol odo mna mensi, z coho je vzdy smutna moja kamaratka ktora ma cca 180 cm.

Adulka

Inak,môžeš byť aj nemusíš byť vyššia. Ja som prestala rast asi v 13r. Mám 165cm a moja mama má o 3 viac a otec asi 185. Takže ani mamu som neprerástla.

romanuska

ach ja do ritky ked tu daktore prispevky citam tak sa citim zle a niektore ma povzbudia JA MAM 184CM A JEDNY NADAVAJU A JEDNY ZAVIDIA VSAK TO JE JEDNO HLAVNE ZE SME ZDRAVY ...A CO KED SOM VYSSI CLOVEK AKO TY TO NAMENA ZE SOM HORSIA ? A JA MAVAM OBCAS DEBKY Z VYSKY

texi

mam 18rokov a 161cm a nikdy som sa nezamyslala nad tym,ci je to vela alebo malo.jedinu nevyhodu vidim v tom,ze hram tenis a kym vyssia hracka urobi 1krok ja ich musim urobit aj 3.