Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
AJ JA CHCEM BYT VYSOKA...FNUK FNUK FNUK
haha..chces podrast a chces fakt ucinnu radu? aj ked je drasticka? :) urob to ako cinanky:) daj si polamat a natahovat nohy:D boze..my baby sme take blbe,fakt,take prkotiny nas trapia..ja mam 166 je to tak lepsie, lebo nie kazdy fajny chalan je mega vysoky:) a ked si zabijem opatky,tak je to s mojim priatelom tak tak:)ale keby bol aj mensi,no a co... v afrike umieraju ludia na podvizivu,takze ked nevies, co so sebou, daj si polamamt tie kosti:)
...cavte...ja mam 163 a som spokojna...mozem mat chalanov aj vysokych (co moj priatel je)a aj tych nizsich...lebo ked je chalan mensi od baby, je to dost trapne a aj ti mali su niektori celkom chrumkavi... len moja mama mi stale pripomina, ze keby som mala o takych 10cm viac, tak by som mala postavicku ako lusk :)))..takze sa netraaaap!!! pretoze niektore baby, ktore si precitaju tvoj "problem" to mozu brat ako provokaciu, ze sa tu vlastne chvalis....takze neries :)
oj jak by som chcela byt vysoka
ja mam 178 cm. a vyhovuje mi to celkom. niekedy som bola nastvana, lebo som chcela byt nizsia. najma ked som si pisala s chlapcami a vacsina z nich merala 170 cm. ale napokon som rada, ze si nemusim kupovat topanky s opatkami, lebo v tych ma velmi bolia nohy. takze stacia mi tie nizke topanocky. ked som bola na plese, tak som tancovala aj vyzuta a musela som si dat pozor, aby mi partner nepostupal po nohach, lebo je to riadna bolest :o).
ja mam cca 178cm-180cm
a mi to vadi, najme v skole..
NO JA MAM KAMOSKU KTORA MA 190 A 14 ROKOV A VôBEC JEJ TO NEPREKAZA A UPRIMNE JEJ ZAVIDIM
no asi vzdy to bude tak ze by sme chceli byt ako tie druhe... ja mam 18r a meriam 164 a s radostou by som brala tych ponukanych 10 cm :D tak sa mozeme dohodnut len treba domysliet ako to uskutocnit :D