Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť vysoká

myska

haha..chces podrast a chces fakt ucinnu radu? aj ked je drasticka? :) urob to ako cinanky:) daj si polamat a natahovat nohy:D boze..my baby sme take blbe,fakt,take prkotiny nas trapia..ja mam 166 je to tak lepsie, lebo nie kazdy fajny chalan je mega vysoky:) a ked si zabijem opatky,tak je to s mojim priatelom tak tak:)ale keby bol aj mensi,no a co... v afrike umieraju ludia na podvizivu,takze ked nevies, co so sebou, daj si polamamt tie kosti:)

petra123

...cavte...ja mam 163 a som spokojna...mozem mat chalanov aj vysokych (co moj priatel je)a aj tych nizsich...lebo ked je chalan mensi od baby, je to dost trapne a aj ti mali su niektori celkom chrumkavi... len moja mama mi stale pripomina, ze keby som mala o takych 10cm viac, tak by som mala postavicku ako lusk :)))..takze sa netraaaap!!! pretoze niektore baby, ktore si precitaju tvoj "problem" to mozu brat ako provokaciu, ze sa tu vlastne chvalis....takze neries :)

siska:)

heh ja mam 15 a vysku 181 co je dost slusne:D a nevadi mi to-ja s mojou vyskou problem nemam-ma to kopu vyhod-ked je plny bus dociahnem hore,na koncerte vidim odvsadia zatial co nektore kamosky nedovidia ani ked stoja pod podiom:D ale myslim ze vyska 172 cm je celkom slusna-taka akurat:)

majka s.

ja mam 178 cm. a vyhovuje mi to celkom. niekedy som bola nastvana, lebo som chcela byt nizsia. najma ked som si pisala s chlapcami a vacsina z nich merala 170 cm. ale napokon som rada, ze si nemusim kupovat topanky s opatkami, lebo v tych ma velmi bolia nohy. takze stacia mi tie nizke topanocky. ked som bola na plese, tak som tancovala aj vyzuta a musela som si dat pozor, aby mi partner nepostupal po nohach, lebo je to riadna bolest :o).

heh

no asi vzdy to bude tak ze by sme chceli byt ako tie druhe... ja mam 18r a meriam 164 a s radostou by som brala tych ponukanych 10 cm :D tak sa mozeme dohodnut len treba domysliet ako to uskutocnit :D