Chcem byť vysoká

myscho22

to vsetky baby chcu byt vysoke iba kvoli modelingu?? vsecky ste krasne /cest vynimkam/ mate malo sebavedomia ze chcete byt modelkami aby ste si to dokazali, ze ste pekne??

hmmmmmmmmmm

Ahojko...Ja mam tiez len 164 cm, sice som vzdy chcela byt vyssia,aby som mohla byt modelkou, ale som sa s tym zmierila...Vzdy som cakala, ze este vyrastiem, lebo mama ma 170 a otec 190, setra 180...Ale je to v poho, su aj nizsi ludia....8}..A este je tu stale moznost fotomodelingu...8}

majkaaa

...ja mam 163 cm a som taka malinka, chuda... a nic by som nemenila....zevraj je to roztomile..a male baby mozu mat aj malych aj vysokych chalanov... a ked uz niektora nizka chce byt modelkou tak fotomodeling nestaci???

katusik15

Boze moniqa..akoze sorry, ale si naozaj trapna...ja mam vysokych rodicov, ale ja mam 15 a meriam ubohych 163 cm..a trapi ma to? nie! a preco do riti by malo? koli comu ces byt vysoka? aby si mala v obchodoch problem zohnat tak dlhe nohavice, alebo coo?moja kamoska ma taky problem..a koli comu to ces potom? koli sracom? si myslis ze co,ze nizke holky nemaju sracov alebo co?alebo...v com je problem? ved so svojou vyskou mozes byt aj modelka uz...sa uvedom, a uvedom si hlavnje to, ze na svete je tolko problemov, ze tem tvoj ani problem neni...

4you

no ja nemam problem.:D ked neporastiem, pojdem do azie a dam si predlzit nohy. a ano viem aka je to bolest. pol roka mat nohy v klietkach a kazdy den otacaju skrutkami..brrr

4you

ja mam tiez 16 a 172cm. mama je vysoka 166cm a otec 176. a takmer nespim.:D myslite, ze porastiem???a tie miery su fakt sranda. ja mam 54-6 kil a mam 83-59-88

janka2012

suhlasim s anny84 si vazne trapna.sa kukni okolo seba a pozri sa kolko ludi je mensich od teba.ty co chces 2 metre 90 alebo co?takychto ludi by som s radostou nakopala dakam.FUJ!!!debili