Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
Ty chces byt modelka, ze? Myslim si, ze uz nebudes, ale nic o tebe neviem takze ... vzhladom na tvoj vek skor nie. Ale ved to je tiez celkom dost, pokial mas peknu tvar a postavu neni problem + sarm, lebo ak tam budes stat a mysliet na to, ze nie si az taka vysoka, tak potom si to na tebe vsimnu. Ak budes so sebou spokojna, tak bude vsetko OK.
Ja mam 178 a som so sebou spokojna:) myslim s vyskou...
oooh baby, co by som ja dala za to byt o par centi nizsia!! keby som mala takych 168, mam 173 a o vysokych sexi opatkoch mozem len snivat, lebo by som bola jak obor. tak budte rady ze nejste vyssie... fakt, aj ked kazdy chce to co nema :)
omg ja som chalan a za 172 cm by som aj zabijal bo som krpec:( tak buuuuuuud rada
mas 172 a to ti je malo? to sú teda problemy...:D nechapem fakt..
cawko..mnoo ja som tiez nizka ale nevadi..moja vyska ma aj vyhody aj nevyhody... kocky moje musime sa s tym zmierit...KEEP SMILING :DDD
no to je teda trapna tema...no fakt...ja mám 159 cm,20 rokov a to sa mám preto teraz zabit???
ahoj.velmi by som chcela byt modelka..ale bohuzial nemozem kedze meriam 186cm a na modeling som prilis velka.ale pri tom som aj chuda...co by som dala zato keby som mohla byt o 10cm nizsia a splnit si svoj sen..ale o tom mozem uz len sniiivat...radsej byt nizsi ako vyssi a tomu verte....
jaaaj ja mať tak 172 tak som šťastná-prešťastná...mam 163 ale aj to mi musí stačiť, sú aj horšie veci ako je len výška:)
ja mam 162 a som stastna ze som taka nizka :) sak to je super mam kamratku co ma 190 cm a je to hrozne je nestastna. newem si predstavit ze by som mala o 1 cm viac :) a ako sa hovori co je male to je zlate :)))