Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť vysoká

cucoriedka :d

Ty chces byt modelka, ze? Myslim si, ze uz nebudes, ale nic o tebe neviem takze ... vzhladom na tvoj vek skor nie. Ale ved to je tiez celkom dost, pokial mas peknu tvar a postavu neni problem + sarm, lebo ak tam budes stat a mysliet na to, ze nie si az taka vysoka, tak potom si to na tebe vsimnu. Ak budes so sebou spokojna, tak bude vsetko OK.

:)

oooh baby, co by som ja dala za to byt o par centi nizsia!! keby som mala takych 168, mam 173 a o vysokych sexi opatkoch mozem len snivat, lebo by som bola jak obor. tak budte rady ze nejste vyssie... fakt, aj ked kazdy chce to co nema :)

jahankaa

cawko..mnoo ja som tiez nizka ale nevadi..moja vyska ma aj vyhody aj nevyhody... kocky moje musime sa s tym zmierit...KEEP SMILING :DDD

hviezda77771

ahoj.velmi by som chcela byt modelka..ale bohuzial nemozem kedze meriam 186cm a na modeling som prilis velka.ale pri tom som aj chuda...co by som dala zato keby som mohla byt o 10cm nizsia a splnit si svoj sen..ale o tom mozem uz len sniiivat...radsej byt nizsi ako vyssi a tomu verte....

lifeless

jaaaj ja mať tak 172 tak som šťastná-prešťastná...mam 163 ale aj to mi musí stačiť, sú aj horšie veci ako je len výška:)

amy389

ja mam 162 a som stastna ze som taka nizka :) sak to je super mam kamratku co ma 190 cm a je to hrozne je nestastna. newem si predstavit ze by som mala o 1 cm viac :) a ako sa hovori co je male to je zlate :)))