Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
moniqa a ostat. : Ak naozaj tužiš byť vyššia tak tomu ver!! a najlepsie je plávať a veriť si že vyrastieš tiež som mala 165 cm a 16 r. ale verila som že este vyrastiem plavala som a nikdy som NEPOCHYBOVALA a to plati pre šetky nízke baby co este nemaju 18 :) ja mam 18 mam vysku 176 a rodičov vysokých otec -183 a mama-168 !!! :)takže NIKDY SA NEVZDAVAT
boožee ludiaa nedaa sa nejak operatívne zobrat 5 cm z noh??? ja mam 178 cm alee nejde o vyšku ale mam nesumerne telo .. nohy mam ako palicee .. ja neznaašaam pohlad do zrkadlaa .a ked som este pri ostatnich menšich ludoch .. jaa vim že je to kravina že jeeden chce byt vyšši durhi nižššii ale naozaj ste nepočuli že by sa dal sppraviť takyto zakrok??za opovedd dakujem
ahoj moniqa, je ti dobre? ved co by druhy dali za tvoju vysku? ja mam tiez 16 rokov ale meriam len 153 cm!!!
o opätkoch snivat ked mas182?to je blbost ja meriam 188cm a ked si dam opätky tak mam skoro dva metre a je mi uuplne jedno ze som vtedy vysoka ako mrakodrap... :)
mam 178 a hned by som ti par cm darovala... pripadam si jak zirafa
mohla by som byt modelkou ked mam 169 cm a 47 kil??
...ved to zalezi aj od toho aky ste vysoky v rod. dedicnost...tu ti nikto nenapise aka budes vysoka...nikto tu nie je dedovsevedo.
Ja mam 12 rokow a mam 162cm.. myslite ze budem wysoka??? :O) plosiim potrebujem wedet ci budem mat aspon nad 170 cm
hej :D,
mozes o vysokych podpatoch iba snivat, preco, preboha???!!! ja mam 182 a to ja mozem iba snivat...ty v pohode...