Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
mifor, ja ti nahodou zavidim ze si taka malicka :P dala by osm ti par s mojich cm :D a ziadne koplexy :)
baby podla mna ste trapne:)) )sorrac ale kazda tu pise ,,mam 2 mestre 100kg a mozem byt modelkou?? nemozes!!!!! sak ste jak 5rocne deti...modelky by mali byt proste len dievcata, ktore su prirodzene dostatocne vysoke a stihle a taktiez peknu tvar...ja mam napr. 14 rokov okolo 170cm a 60kg..seci mi hovoria ze vyzeram ako ihanna:ˇ)teda hlavne v tvari...ja mat vase starosti:)
"Som vysoká 172 cm... Neznášam moju výšku, moc by som si priala byť ešte vyššia." Panebože, som zvedavá čo by ste milé baby robili na mojom mieste. Mám 31 rokov a vďaka Turnerovmu syndrómu meriam úbohých 144 cm. Rastový hormón vtedy ešte nebol u nás k dispozícii. Minulý rok som sa podujala kvôli obrovským komplexom menejcennosti na operačné predĺženie nôh pomocou vnútrokostných klinov. Začali ľavou stehnovou kosťou. Bola to ukrutná bolesť, to predlžovanie a operácia sa nakoniec aj tak nepodarila. Kosť sa predlžovala príliš rýchlo. Šľacha mi zostala stiahnutá a koleno skrčené. Klin na predlžovanie mi museli vybrať, kosť znovu skrátiť a teraz mám v nohe obyčajný klin na zrastanie zlomenej kosti. Všetka snaha bola teda zbytočná a ja som zostala taká aká som, navyše s obrovskou jazvou na stehne. A to sa mám ísť teraz zabiť, keď mi už nič nepomôže? Nie, sú na svete dôležitejšie veci a komu sa páčia žirafy a vežiaky jeho vec. Ja som videla na Kanárskych ostrovoch v Las Palmas dosť drobných žien, niektoré hádam len o tri-štyri centimetre vyššie odo mňa. Na pláž chodievala Nemka, maličká trpaslíčka s achondropláziou siahajúca mi hádam len po plecia. Nikto si jej nevšímal, nikomu nevadila. V jednom obchode tam zas predávala drobučičká Aziatka, takisto nižšia odo mňa. Preto prajem každému normálne vysokému, nech si vyskúša, aké je to byť skutočne nízky!
ja chcem mat nevytrcajuce kosti...aj tak nie som chuda, ale kosti mi trcia poriadne z kazdej strany:(
a chcem byt vyssia, mam uz 16r. a len 160cm...mozno to je zlate, ale...chcela by som mat este 10 cm:) aby som mohla byt modelkou....co uz, to uz by som asi nebola ja.
mat taky problem ja mam 181 a najradsej by som mala okolo 168-170,vysokym babam sa nezije najlahsie,ale poznam aj baby co maju 190 a tiez by brali keby su nizsie
ja mam zase opacny problem :D ... mam 14 a zatial cca. 170cm :D a vyzera to ze este narastiem :D a ja by som chcela byt malicka, iba takych 15Ocm to je strasne zlate ked je niekto taky malicky :D nuz nikt nieje zo sebou spokojny :D kto je vychudnuty, chce byt tucnejsi :D koznate baby chcu mat mensiu kozy :D a ploche zase vacsie (to je aj moj pripad :) ja som vysoka, a cchem byt malicka , a mam hnede vlasy a chcem cierne :D to je schvalnost prirody :P
sa zobuď ..akože si v pohode ,šetko ok? preboha sak 172 je úúplne normálna výška a určite možeš byť nadmieru spokojná ale šak bože bavíme sa tu o takých nepodstatných veciach sa uvedom čo je doležite !
Mam 13 meriam 169cm a neviem ci este virastiem moja mama je o trosku vissia a otec o hlavu.ked som bol maly bol som najvissi s triedy ale teraz ma dobehol spoluziak a pomaly aj ostatny a nechcel by som bit maly.hram volejballll a mal som raz jednu cigaretu slimkuuuu.
janushak Ahoj..tak je to pravda s tym plavanim?ja som to ešte neskušala ale začnem mysliš že to pomože aj mne ak mam 155cm ale moji rodičia niesu tiež vysoky...mysliš že trochu podrastiem ??