Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
severanka: o par rokov jej dojde ake bludy tu pise :DDD treba ju nechat je vo veku ked si mysli ze je najlepsia najkrajsia najmudrejsia naj............
katuska je veľmi vyspelá na svoj vek, bachana to :D
tak toto keď už niekto sám o sebe povie, to je vážna vec :D
na svoj vek som az velmi vyspela..teda rozumovo a viem uplne o co tu ide...viem ze clovek sa vela krat citi menejcenny vdaka nejakemu ,,hedikepu" ale riesite tu niektore veci ktore nie su opotstatntitelne v praxi
ssia : katuska nie je mala traposka ale strasne velka krava ktora vobec nepochopila o co tu ide :DD 14 rokov a zatial ziadny mozog
jaj boze 172 a byt mala???? ja mam 163 a som stastna ze nemam viac :)) mne sa to paci na co mi byt ako zirafa
nata: áno, máš byť spokojná, pretože si zdravá, nič ti predpokladám nechýba a tvoj jediný problém je tvoja výška ktorá je absol´tne primeraná tvojmu veku...
katuska: ty si trápna malá trapoška!!!
Mifor,jako je to možne že sa ta operacia nevydarila?a dufaam že žiadne dosledky ti z toho nezostali.. a kde si moja bola na tiej operacii??
Díky quaky, si zlatá :-) Ja už som sa s tým zmierila, veď čo iného mi ostáva. Fakt sú dôležitejšie veci.