Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť vysoká

ekaaa

existuju rastove injekcie,ale čím skôr si ich chod dať pichnut, potom rastú aj prsia vraj,aj máziková bola malá a dala si ich pichnut,vyrastla aj prsia jej narástli, ale celkovo este narasties približne 1-2 cm,ale az neskor okolo 20 rokov,aj mne sa to tak stalo o 1,5 cm som vyrastla este.

severanka

amys: :D čo dodať ... ale vieš, také trúby sú aspon neškodné...trapošia tu a zhadzujú sami seba, horšie je , keď sa tu objavujú individuá, ktoré riešia problémy o ktorých nič nevedia a podávajú ľuďom nesprávne a zavádzajúce informácie...tí ma vedia viacej vytočiť...

severanka

katushka: v 14tich s takýmto zmýšľaním ťa musel život brutálne vyplieskať... aspon netáraj...čítaš troška to čo sem píšeš? lebo sú to samé srandičky... chváliť sa s tým aká si vyspelá moc vyspelé nie je, takže neviem o čom sa bavíme :)

katushka

tak to tze som vyspelejsia som si nevymyslela ale to asi vy nemozte pochipit lebo je to fakt strasne zlozita logika!!:)) a nemozes napisat ze som namyslena lebo naozaj nemam byt na co!! a zivot ma uz dost preplieskal..viem ze bude aj horsie

severanka

katushka: to, že niekto odporúčil aby ťa dali na veľa krúžkov, ešte neznamená že si vyspelejšia ako rovesníci :D si predovšetkým trošička namyslená... ale to je v poriadku... buď si vyspelá ako chceš...
raz ťa život preplieska po tej tvojej namyslenej papuľke...

katushka

inac nevedela som ze clovek v puberte je tak strasne sbevadomi na setko..myslela som si ze je az velmi sebakriticky..ale asi zijem v inej dobe..a k tej vyspelosti..ked neviete o cco ide tak sa radsej nestarajte.uplne to neznasam:)) a kebyze Vam odmalicka kazdy hovori ako ste vyspeli oproto VAsim rovesnikom a rodicom v skole, u doktora a vsade hovoria aby vas dali na x kruzkov kedze ste vysplelejsi tak je trosku pravdepodobne ze sa vam to niekde v mozgu zafixuje..ale o tom Vy nic nemozte vediet:) teda mysliM:D