Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
existuju rastove injekcie,ale čím skôr si ich chod dať pichnut, potom rastú aj prsia vraj,aj máziková bola malá a dala si ich pichnut,vyrastla aj prsia jej narástli, ale celkovo este narasties približne 1-2 cm,ale az neskor okolo 20 rokov,aj mne sa to tak stalo o 1,5 cm som vyrastla este.
amys: :D čo dodať ... ale vieš, také trúby sú aspon neškodné...trapošia tu a zhadzujú sami seba, horšie je , keď sa tu objavujú individuá, ktoré riešia problémy o ktorých nič nevedia a podávajú ľuďom nesprávne a zavádzajúce informácie...tí ma vedia viacej vytočiť...
severanka : takym trubam by tu mali zakazat vstup lebo len vsetkym lezu na nervy
amys: aj to je možné :D
ja si skor myslim ze katushka ma velmi bujnu fantaziu a je dost domyslava.
katushka: v 14tich s takýmto zmýšľaním ťa musel život brutálne vyplieskať... aspon netáraj...čítaš troška to čo sem píšeš? lebo sú to samé srandičky... chváliť sa s tým aká si vyspelá moc vyspelé nie je, takže neviem o čom sa bavíme :)
tak to tze som vyspelejsia som si nevymyslela ale to asi vy nemozte pochipit lebo je to fakt strasne zlozita logika!!:)) a nemozes napisat ze som namyslena lebo naozaj nemam byt na co!! a zivot ma uz dost preplieskal..viem ze bude aj horsie
katuska..pises o sebakritike, ale sama ju nepoznas..severanka ti to spravne napisala..zivot ta nauci..
katushka: to, že niekto odporúčil aby ťa dali na veľa krúžkov, ešte neznamená že si vyspelejšia ako rovesníci :D si predovšetkým trošička namyslená... ale to je v poriadku... buď si vyspelá ako chceš...
raz ťa život preplieska po tej tvojej namyslenej papuľke...
inac nevedela som ze clovek v puberte je tak strasne sbevadomi na setko..myslela som si ze je az velmi sebakriticky..ale asi zijem v inej dobe..a k tej vyspelosti..ked neviete o cco ide tak sa radsej nestarajte.uplne to neznasam:)) a kebyze Vam odmalicka kazdy hovori ako ste vyspeli oproto VAsim rovesnikom a rodicom v skole, u doktora a vsade hovoria aby vas dali na x kruzkov kedze ste vysplelejsi tak je trosku pravdepodobne ze sa vam to niekde v mozgu zafixuje..ale o tom Vy nic nemozte vediet:) teda mysliM:D