Chcem byť vysoká

thinaaa

No ja mam tiez problem s vyskou...ale taky ze som dost mala....mam 15 rokov a 162 cm. Chcela by som byt o dost vyssia...viem ze niesu mozne zazraki ale aspon trosku....a je pravda ze fajcenie zastavuje rast?...to by som chcela vediet=}..a tento problem ze som mala ma naozaj stve={

wawawa

panebose 172 a chceš byť vyššia? ja mám 14, meriam 178 a chcem byť menšia! je to hrozné ked každý zakláňa hlavu aby na mna pozrel a tým že všetci sú menší a ja sa k nim skláňam si aj krivím chrbticu. čo by som dala za to keby som bola nižšia

kiki na

rastový hormón keď máš norm=álnu výšku? to je nová móda? pomóc.... skôr by som ti odporúčila psychiatriu:) mám kamošku, ktorá ho berie ale preto aby mala aspoň 150cm.... takže sa uvedom, alebo ako to mám poveddať
a len tak pre informáciu kedže máš normálnu výšku rastového hormónu v tele máš dosť, ale keby si si ho ešte aj pichala tak by ti to spravilo neuveritelné problémy... nadbytok hormónov

magy357

moniqa - myslim ze problem nie je v tvojej vyske. Ale v tvojej hlave. Bud rada ze nie si skutocne postihnuta a cely problem ktory mas, je len ten, co si si vyfabrikovala vo svojej hlave. Ja ti poradim nieco lepsie ako tie bludy co sa tu objavili ohladom hormonalnych injekcii apod. Zameraj sa na to ako co najlepsie vyuzit to co mas, svoje prednosti, silne stranky. Ak sa budes utapat v tom ze " toto je na mne zle a toto nenavidim", tak tvoj zivot bude len o jednom. Zbytocnom trapeni. Navyse kvoli veciam co nezmenis. Ziaden zasah do hormonalnej rovnovahy ani ina vaznejsia operacia ti nestoja za tych par mm. Lebo uprimne, viac ako dva-tri centimetre z toho nevytlcies ani keby co bolo... A tak ako napisala MIFOR - kvoli tym par centakom podstupovat riziko ze si svoj stav ci zdravie este zhorsis... navyse ak k tomu skutocny dovod nemas? Mam dojem decka ze sa velmi nudite, ked vam behaju po rozume taketo "tazkotonazne problemy". Nieco kreativne robit nic? Ja som napriklad zacat tancovat az v 25tich, co je naozaj, ale NAOZAJ neskoro. Ale dotiahol som to velmi daleko, len kvoli mojej huzevnatosti, ale to je ina story. ;)

vevericka

katushka..vies keby si pisala k veci a nezacala sa tu hned chvastat, aka si ty vyspela a mas len 14(mozno si myslela.. telesne vyspela, dusevne asi tazko), tak by do teba nikto nerypal..btw. vyspeli strnastrocni nevedia, kde sa pise i a y??
moniqa..estre stale mozes podrast..ja som v dvadsiatke narastla este o 1 cm...

danuska123

no cloveka, ktoreho zivot vyplieskal, mozno aj v mladom veku, tak ma tendenciu o tom skor nepisat a nechvalit sa tym, ze je vyspely a tak.clovek, ktory dostal vela rad od zivota si myslim, je skor ticho o tom ale ma dobry pohlad na svet, vie davat dobre rady a tak.a prvy znak nevyzrelosti je, ze clovek sam o sebe povie, ze je dusevne vyzrety :)moj nazor a k tej vyske, ze tie injekcie by mohli pomoct ale tak, kvalita zitia nezalezi od vysky.

katushka

podla mna je jedine ponizujuce hadat sa so 14 rocnym deckom..ale sak to su ti zakoplexovany ludia co nevedia kde je sever..ale co uz ..je mivas luto:(( a neoplati sa tu ani pisat lebo kazdy tu zacne do vas ripat....a to naozaj nema uroven..dovi:)