Prosím poradte mi. Som vysoká 172 cm. Mám 16 rokov a moji rodičia sú vysoký: otec-187 a mama-170. Neviete či budem ešte vyššia. Neznášam moju výšku moc by som si priala byť ešte vyššia. Alebo či na to existuje nejaký liek. Ďakujem
Chcem byť vysoká
Ked som kedysi hravala basketbal, a bavili sme sa o vyske, tak nam trener hovorieval, ze treba ist skoro spat a radsej skor vstavat. Pretoze sa nejake hormony tvoria najviac do polnoci.
Ale doteraz neviem, ci to nehovoril, aby sme sa neflakali po nociach.Mozno na tom nieco je, bolo by to treba vygooglit niekde.
jejda ja nechapem co tu riesime:D ja mam 19 rokov vysku mam 172-173 cm a chcela by som byt o tie 2-3cm nizsia...je to zbytocna komplikacia pri vybere partnera...akoze fakt byt vyssou ako si je asi dost blbe...sak budes jak zirafa...
ahojte ja som nikola a som moc mala som uz 6 a podobam sa na 3 dost ma to stve a cela by som vyt vysoka nemozete by niekajo poradit???ak hej dakujem
moniqa, nezda sa ti trosku trapne ze si tu zalozis takuto temu a potom sa v nej uz ani neozves? neriesim.......... ale co sa tyka tvojho problemu myslim si ze tvoja vyska je nadpriemerna a asi si nenormalne vygumovana ked ti to vadi.modelkou vraj mozes byt (to ja neviem, nikdy som sa do toho nestarala) a ked ti ta vyska treba k sportu tak proste skakaj vyssie a rob vsetko preto aby si bola najjlepsia.potom by uz bol blbec kazdy trener ktory by ta nechcel.ver mi, viem o com hovorim, roky som hrala volejbal ale nakoniec som to musela zabalit lebo som mala v 16tich leb 162cm.a to som mala hrat s babami ktore maju 180?:C:C:C
si myslim ze este narasties kedze mas dost vysokych rodicov moja mama ma tak 162 a oco 180 a ja mam 174 takze si myslim ze ty mozes mat aj viac
moniqa teraz chces byt vyssia a potom budes chciet byt nizsia, pri vyske 172 cm si prirataj este pekne stekle a uz je pri tebe kazdy chlap za rovno alebo maly. takze... viem o čom hovorim ja mam 174 a ked si vezmem take 15 cm topanky tak...
BOZE, VY MATE ALE PROBLEMY . JA MA 17 ROKOV VYSKU 153 CM S NEVADI MI TO :D
ekaa: kde davaju tie injekcie?? mne by sa fakt zisli:) a nie je to nieco ako doping u sportovcov?? dakujem
Ahože nechapem, ja mám kamošku, ktora ma 170 a stale sa stazuje ze neznasa svoju vysku prertoze si nemoze najst chalana vacsina je od nej nizsia..ja mam 20, mam 153 cm a som spokojna..podla mna co je male to je hezke :D !!!!
solim, v 29 rokoch je uz neskoro.