masturbacia

sedmikraska

niektore veci mi tiez pridu trosku divne- maso je maso. Hlavne davajte pozor, aby bolo vzdy vsetko ciste, nemalo to hrany,lebo al ked to neucitis, mozes si nieco v nutri poskodit a nech to nie je z nicoho z coho sa mozu odlomit kusocky

15plastelinka15

ooooo... to je ked vodu kaže a vino pije,nehovorte mi že vy na to ani nepomyslite a nerobite to,verim vto že ešte horšie veci robite ako ja!!!!!! Čo vy na to hmm???!!!!

bebe1

plastelina ... jedine slovo ... fuj !!! pozitok je jedna vec a sebahrdost... hygiena ... etc ... DRUHA... Pripajam sa ku kitty a cudujem sa ... !

esselka1

ja vsak suhlasim s kitti! vsak ona ta tu urcite nechcela ponizovat, len ti chcela poradit.. fakt nie je z hygienickeho hladiska dobre, ak si tam pchas vselijake havede,...moze ta to potom poznacit do zivota..

15plastelinka15

vieš čo kitti,je to maja vec čo robim,a neponižuj mna a chod si svoje rady vysvetlovat do piči!!!!!!!!!!!

kitti

Len par prispevkov som precitala,ale to je hrozne,ake blbosti viete vymysliet! Ked tak velmi chcete masturbovat-a fakt tak velmi tam nieco strcit,tak si kupte vibrator. Od 200.-sk sa uz daju kupit a su hygienickejsie a ani zranit sa nemozete. Alebo vas prave to vzrusuje,ze taketo blbosti tam pchate?

čudujem sa

ja si to tiež myslim,davat si tam:autička,kefku,plastelinu...v prvom rade je to nehygienicke,uchilne a hamba pre dievča na to len mysliet nie to ešte zverejnovat ake je to dobre.