ked sa idem sprchovat tak si necham prud vody tiect do rozkroku...strasne ma to vzrusuje...podla vas je to normalne ze takto masturbujem?...nemoze sa mi tymto poskodit blana?...vopred za odpovede dakujem!
masturbacia
niektore veci mi tiez pridu trosku divne- maso je maso. Hlavne davajte pozor, aby bolo vzdy vsetko ciste, nemalo to hrany,lebo al ked to neucitis, mozes si nieco v nutri poskodit a nech to nie je z nicoho z coho sa mozu odlomit kusocky
ja masturbujem už od svojich 12-tich,a čo je na tom??? a tie ktore vravia že fuj tak klamu!
neexistujeee
Chcem poznať ženu, ktorá má viac ako 16 a ešte nemasturbovala!!!
ooooo... to je ked vodu kaže a vino pije,nehovorte mi že vy na to ani nepomyslite a nerobite to,verim vto že ešte horšie veci robite ako ja!!!!!! Čo vy na to hmm???!!!!
plastelina ... jedine slovo ... fuj !!! pozitok je jedna vec a sebahrdost... hygiena ... etc ... DRUHA... Pripajam sa ku kitty a cudujem sa ... !
ja vsak suhlasim s kitti! vsak ona ta tu urcite nechcela ponizovat, len ti chcela poradit.. fakt nie je z hygienickeho hladiska dobre, ak si tam pchas vselijake havede,...moze ta to potom poznacit do zivota..
vieš čo kitti,je to maja vec čo robim,a neponižuj mna a chod si svoje rady vysvetlovat do piči!!!!!!!!!!!
Len par prispevkov som precitala,ale to je hrozne,ake blbosti viete vymysliet! Ked tak velmi chcete masturbovat-a fakt tak velmi tam nieco strcit,tak si kupte vibrator. Od 200.-sk sa uz daju kupit a su hygienickejsie a ani zranit sa nemozete. Alebo vas prave to vzrusuje,ze taketo blbosti tam pchate?
ja si to tiež myslim,davat si tam:autička,kefku,plastelinu...v prvom rade je to nehygienicke,uchilne a hamba pre dievča na to len mysliet nie to ešte zverejnovat ake je to dobre.