ked sa idem sprchovat tak si necham prud vody tiect do rozkroku...strasne ma to vzrusuje...podla vas je to normalne ze takto masturbujem?...nemoze sa mi tymto poskodit blana?...vopred za odpovede dakujem!
masturbacia
ja mam 16 a org. mam len cez klitoris,takze by mi adli vhod dake napady.....
Ja tiež nemôžem, mam len 15rokov ale vyzeram na 18 tak neviem či by ma tam pustili,JOUKA-a ty maš kolko rokov?
hm... to je nic... ja som si tam davala vibracnu kefu z teleshopu co davali k hairagami. UAAAAAAAA to len bolo.... alebo potom vibracnu zubnu kefku.... nemate este tipy na vibracne veci? do sexshopu ist nemozem,mam malo rokov....plssssssss
a tiež je super mesiačik pomaranču a tried si ho o klitoris,pripmina ti to šuchanie penisu o klitoris...
Dobry je aj napr.bedmintonovy kosik s natiahnutym kondomom, alebo "urastenejsia" mrkva...fixa je strasne uzka :-D Pripadne si lahnut na brucho, pod seba stocit uterak a triet sa onho klitorisom...odporucam :)
Viete čo....Dajte si tam rovno kaktus,ten vas tak vzruši,že budete vrieskat na rati.
alebo skuste si tam dat tyčinku čokolady,je to nadhera lebo čokolada je mäkka a vonava,co vy na to???
dokelu de som to?