ked sa idem sprchovat tak si necham prud vody tiect do rozkroku...strasne ma to vzrusuje...podla vas je to normalne ze takto masturbujem?...nemoze sa mi tymto poskodit blana?...vopred za odpovede dakujem!
masturbacia
Na je to dobri napad,a znie dobre,ale ma to jeden hačik zašpinim si telefon,mne by to až tak nevadilo ale moja mama z neho občas telefonuje.
skuste vibrujuci telefon prilozit na klit. Ja som bola hotova za 5sek.
no ja som to skusala s tou fikskou, ale nic moc mi to nerobilo,zda sa ze prsteky to istia. a ta plastelina??? uz pri tej fikske som si pripadala ako sibnuta nie to este modelovat. asi treba zohnat skutocneho chlapa bo toto uz ina kriza:))
Mam 1 dobrí TYP,vymodelujte si z plastelíny penis,na tu plastelinu dajte sačok,obviažte to viac krát nitkou aby ten sačok sa nezošmykol-A JE TO!!! Je to trocha možno uchilne,ale strašne dobre,mam to overene.....
jee to fakt?? to musim vyskusat !! skus ceruzku a na nu si daj gumu vies co myslim ..neskutocny zazitok!LOOOL
Ja si TAM davam fixu a vzrušuje ma to,je to normalne?
pusti si vodu z vodovodneho kohutika na klitoris, neskutocny zazitok, daj vediet
sak ale ja to chcem tiez vyskusat ked je to take super, preto by som rada vediet aka je tam technika na dosiahnutie najlepsieho efektu:)))
kasli na to trini,,,hlavne ze jej to robi dobre:D
to si akoze kam striekas tu vodu priamo do posvy ci len tak na klitoris, bo akosi tomu nerozumiem