masturbacia

čudujem sa

Niaka 15 ročna plastelinka mna nebude uražat! ja som oproti nej dospela a ona dieta,mne sa zda že su tu všetci ešte deti a robia sa na dospelich! A nerozpravaj sa zo mnou ako s malim deckom! dobre?!

15plastelinka15

a jak vieš že nema ešte 18 čo si jasnovitka? a maš blbu prezyvku,jak volaš že čuram sa? ja mam napriklad 14 a pol roka ale pišem si už 15r a som normalna ženska lebo mastubujem s pivnou flašou

sovicka

No daj este nieco, vypust zo seba to pubertacke srdce, ktore nedopusti, aby si nemala posledne slovo! nechapes, ze tym ze sa tu naparujes, len dokazujes vsetky moje predchodzie slova? ale ved to nic, to prejde ked trosku viac narasties. Ale aby si dnes pokojne zaspinkala, uz ta nebudem viac trapit, ok?...ok, teraz to uvediem na spravnu mieru. Mna len zaraza ake temy dnes dokaze rozoberat pubertalna mladez a ake rozumy si tu tlaci do hlavy. Decka, spamatajte sa. Cele toto forum je o tom, ze sem pride niekto, kto to mysli zo srandy, na neho zareauguje hned pat, co to zase mysli smrtelne vazne a dostavate sa do bludneho kolotoca, co nikam nevedie. Urazate sa tu krizom-krazom a ukazujete kto je skusenejsi=BLBSI. Cele je to o nicom. Kde su zlate casy Bravicka, ked nebol nijaky net a tieto sproste fora?

čudujem sa

no mne sa aj tak nezda že maš viac než 18 tie reči no hotova 15r pubertiačka,tak nemoc inym mozgi,a nedel sa zo svojim nechutnim životom z detmi ktore možno nemaju ani 15nast!!!

sovicka

A este jedna vec: kazdy "zrely" v tomto chate pochopil, ze 15plastelinka15 je strasna recesistka/ta, ktoreho nesmierne bavi to, ako sa vy "zreli" pubertiaci chytate na jeho/jej zarucene skusenosti. Naozaj ste ma pobavili. plastelinka rules:-)))

sovicka

Tak teraz som sa skoro rozpucila od smiechu! 18 rocne neskusene dievcatko co mysli, ze pozralo mudrost sveta a ake je ZRELE. Jaj moja mila, prejde este zopar rockov a kadeco pochopis... toto mam najradsej. Ty este ani netusis o com pravy sex je. Ale v niecom ta chapem, ked som mala 18 tiez som kadeco videla inak...

sovicka

Vsetky baby co nemasturbuju, ochudobnuju samy seba. A preco to nerobit pred frajerom? Nenajdete chlapa, ktoreho by nevzrusovalo, ked sa baba robi sama. Takze ty "cudujem sa" si zrejme este velmi nezrela, ked ti taketo nieco pride nepredstavitelne. Je to celkom prirodzena vec. A obzvlastnuje sex. Inak musis byt veeelmi nudna v posteli.