masturbacia

???

to humus: ty si asi zaostala trochu v case, co je to za hlasku: nechjte si to pre muzov, typicka dedincanka ako z filmu pasla kone na betone...masturbacia je uplne prirodzena a zdrava vec,je to normalne a bezpecnejsie ako si to rozdavat kazdy den z nejakym inym muzom,mala by si si o tom daco prestudovat a inac si myslim, ze ty si ani orgazmus este nezazila.

humus

baby, vsetky co tu piséte ako si to sami robite - ani trochu nie ste zaujimave. je to humus a je to vec, ktoru mate pre svojich muzov. ked to uz neviete vydrzat, tak si najdite muza a nie robit to ako pes o nohu alebo o koberec. ved to je hnusne. a este sa tu tym chvalte, je mi z vas na grc. taketo veci fakt mozu pisat iba nastrocne pipinky ktore sa musia uspokojovat ockovim "naradim" alebo kadecim co sa "zmesti"... HANBA VAM ! neviem ci by ste sa takto isto chvalili aj na ulici pred ludmi... ??? alebo to len tu ste velkymi hrdinkami ? HANBA

šofer

Príd na STANICU najlepšie VEČAR a neboj še,budeš mať Sex z Vodičom Autobusu -Je To Ľahké-,a možno natrafiš aj na Ženatého,,maja zlatá POLO VODIČKA,TAJNA CTITELKA

hehe

a j e to fajn s tubou od kremu ...este som nemala se ale tiez by ma zaujimalo ci som este panna lebo zaidna krv nebola

polo vodička

je to jednoduche,žmurkni potom chod až na konečnu akože zaspi,on ta prebudi potom že už je konečna a ty mu povec že sa ti nechce vystupit,začni z nim flirtovat a bozkavat a sexovat ,ja mam z šofermi autobusu dobre skusenosti,rob to čo ja a neolutuješ to mi ver

tajna ctitelka

chcem mat sex zo ženatym mužom,prosim o radu,ako na to, P.S-najlepšie zo šoferom autobusu SAD Košice (Mišo K)

esselka1

:D :D :D :D :D :D ty koksoo... tot ma dorazilo.. 14rocna soplana si mysli, ze ked sa bude robit ockovym naradim, ze bude z nej zena!! nedaj sa vysmiat moja!!:D :D akurat tak zena, ktoru v buducnosti bude sex nudit, pretoze uz vsetko na sebe vyskusala sama! myslim ze je kazdeho osobna vec,ci sa uz urobil alebo nie.. a nikto nema pravo do toho strkat svoj nos.. no teraz chcem byt cool a ZENSKA,tak vyskusam hoci aj susedovu motyku, ci ma to vzrusi.. tak nebud smiesna !!!...o.O

=((

hmm...velka to škoda že neexistuje take tlačitko,že ked ho stlačiš ukonči sa ti život...ja by som ho hned priala,a mysli že aj iny by to z radostou priali-aspon by sme sa nemuseli tolko trapit...........

ewcucu

to asi v zivote nikdy nepochopim ako moze 18rocna baba povedat ze je zrela :DDD ved to je hovadina na entu...mozno taka 30rocna by mohla povedat ze je zrela...ale ty??? este decko popla tvojich nazorov aj podla pravopisu...radsej sa venuj slovencine a nesexuj tolko lebo ti tvoja zrelost preraste cez hlavu :DDD