ked sa idem sprchovat tak si necham prud vody tiect do rozkroku...strasne ma to vzrusuje...podla vas je to normalne ze takto masturbujem?...nemoze sa mi tymto poskodit blana?...vopred za odpovede dakujem!
masturbacia
eselka ma pravdu plastelina je vazne uchylna a to uplne a keby bola jedina ucta k vasmu telu vam nie je prednejsia?
boze dievcata!! vam nic nehovori ucta pred svojim telom? ale akoze fuckt.. vsak ta plastelinka tam uz urcite mala aj celu maminu kuchynsku sadu a otcove naradie... susedovu mačku si nevyskusala?
tak ja mu poviem urcite pravdu aby bol hrdy na to,ze je prvy.... Aj ked musim sa priznat,nebolo od sexu uz vela krat daleko,ale zatial sa ovladam.... Ale teraz idem na minidovolenku a ide tam aj jeden chalan,ktory ked po mne vyjde,nebudem sa branit,lebo ten je fakt ze hej. Tomu este pomozem :D (kua skoro som zomrela,na parapete z okna vylezol asi 5cm pavuk :O uaaaaaaaa sok,neznasam ich,chudak oco musel z postele utekat ho dat prec,lebo ja som chytila hystericky zachvat :D )
no to ešte nie,ale keby ano,ta ked sa mi spyta či som panna,tak neviem čo mu poviem,čo si o tom mysliš ty???
ja som to myslela,ci si uz mala sex s chalanom... ja ece nie
ta ja neviem davala som si tam už všeličo,ale zatial som nekrvacala,tak asi som,jak to mam zistit či som alebo nie som? JOUKA-a ty si ešte panna???
mno hej,ale ja potrebujem nieco,co vibruje dlho a najlepsie rovnako.... no nemusi rovnako,ale neprerusovane....
plastelinka ty uz niesi panna?
ja som skušala to autičko na ovladanie,tie kolieska sa točia,a ked si to das na klitoris,poviem ti super vec
ty kokso. zaujimava tema, skoda ze som chlap, ale aj tak dost zaujimava :-)
Zasa som o nieco mudrejsi.