masturbacia

15plastelinka15

jooooj ta ty si fakt velmi vadna,padnuta na halvu a chora chod sa liečit na psichiatriu,a želam ti tam dobry pobit na psichiatrickej liečebni...

co to ?

hhh, skoda, ze si ma nespoznal skor... ja som sa samej seba do dovrsenia 23r. ani nedotkla.. neboj nie som vadna.. len som na to nemala jednoducho chut a este stale som bola panna.. ale potom to prislo, nastastie!! :-)

ginger

ja masturbujem od malicka ale mne staci na to perina medzi nohy a vrieskam!!no parada! vaginalny si nechavam pre priatela!on o mojich sexualnych praktikach vie a paci sa mu to, aj sa rad na mna pozera :o))

čudujem sa

renča: samozrejme že NIE,bola by to hanba,čo by si o mne pomyslel,azda ty mu to hovoriš? 15plastelinka15:je to už tvoja vec čo budeš robit,ale potom tu nepiš že čo mam robit ked bude zle!

15plastelinka15

mne to jedno,mne to robi dobre a teba do toho prd,a jak sa ty volaš? sedmiblba ked sa smeješ bez pričiny?????

15plastelinka15

mne to je už jedno,dam si tam trebats aj kaktus aj celu pivnu flašu-len nech ma to poriadne vzruši a na bezpečnosti a hygiene mi vobec ale vobec NEZALEŽI