ked sa idem sprchovat tak si necham prud vody tiect do rozkroku...strasne ma to vzrusuje...podla vas je to normalne ze takto masturbujem?...nemoze sa mi tymto poskodit blana?...vopred za odpovede dakujem!
masturbacia
jooooj ta ty si fakt velmi vadna,padnuta na halvu a chora chod sa liečit na psichiatriu,a želam ti tam dobry pobit na psichiatrickej liečebni...
hhh, skoda, ze si ma nespoznal skor... ja som sa samej seba do dovrsenia 23r. ani nedotkla.. neboj nie som vadna.. len som na to nemala jednoducho chut a este stale som bola panna.. ale potom to prislo, nastastie!! :-)
a budem pisat ha! však už krvacam čo mam robit poratdte mi bojim sa
ja masturbujem od malicka ale mne staci na to perina medzi nohy a vrieskam!!no parada! vaginalny si nechavam pre priatela!on o mojich sexualnych praktikach vie a paci sa mu to, aj sa rad na mna pozera :o))
renča: samozrejme že NIE,bola by to hanba,čo by si o mne pomyslel,azda ty mu to hovoriš? 15plastelinka15:je to už tvoja vec čo budeš robit,ale potom tu nepiš že čo mam robit ked bude zle!
Baby a keď masturbujete hovoríte to aj svojim priateľom??? A čo oni na to???
mne to jedno,mne to robi dobre a teba do toho prd,a jak sa ty volaš? sedmiblba ked sa smeješ bez pričiny?????
Ja sa pri masturbácii niekedy urobím lepšie ako pri samotnom sexe.
plastelinka aj sme sa zasmiali, ale uz si trapnay
mne to je už jedno,dam si tam trebats aj kaktus aj celu pivnu flašu-len nech ma to poriadne vzruši a na bezpečnosti a hygiene mi vobec ale vobec NEZALEŽI