ked sa idem sprchovat tak si necham prud vody tiect do rozkroku...strasne ma to vzrusuje...podla vas je to normalne ze takto masturbujem?...nemoze sa mi tymto poskodit blana?...vopred za odpovede dakujem!
masturbacia
doneste my to do les tam gde bivam s psykom rexsom a dastim
a šofer autobusu a autobus ns sexs a vela špyčatych vec na sex ale najlebšie žyveho šofer auutobusu
autičko na ovlatanie kefka na zup a tuba od kram miš na počytač
a kupte my vela flaša pyvna čokolada a aovoce zelenyna
doneste my vela pes a ja ych pretahnem a budu ma bat
hcem sexs
Hcem vela seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssss
haloooooooooo?????????? ste všetcy hlucha ludya?????? hcem sexs s šoferoom autobusa čo vi na toooooooooooooooooooooooooooooooooooo????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????OTPOVECTE MY???????????????????????????????????????????????? ????????????
a ja chcem sexs so šoferom autobusu,pridem aj na kraj sväta kvoly sexsu,som dospela šenska a davam si tam pyvna flašu
ano masturbacia je prirozena vec, je to mala SUKROMNA skola sexu. Napisala som sukromna,lebo myslim, ze je to kazdeho osobna vec a tym, ze tu popisete co si tam strkate, myslim nikomu nepomozete