Ahojte, chcem sa spytat, ci si niekto uz nasiel vztah (perspektivny vztah na pripadnu rodinu a deti) cez internetove zoznamky. Ako ste dosiahli, to ze vas ti chlapi nechceli len na sex? Ako to na nich spoznat? Pretoze, mna vsetci chcu len na jedno.... uz mi je z toho na grc... mam 27r. To ziaden normalny chlap (co chce rodinu a stabilny vztah), co ma okolo 30 uz nieje volny?? Niekde som pocula, ze po 30ke uz chlapa ani pan boh neozeni, vtedy som mala asi 18r a smiala som sa na tom, teraz zistujem, ze je to pravda. Chlapi, preco sa po urcitom veku dostanete do fazy, kedy si chcete len uzivat, cestovat, venovat sa konickom, kariere??? Viete o tom, ze jedneho dna pride cas, kedy na cestovanie a konicky nebudete mat sil, kariera vam na dochodku bude na nic a budete si sami trieskat hlavu, ze nemate cely den s kym ani slovo prehodit!!! o starostlivosti v starobe uz ani nehovorim
chlapi co z nich ide porazit
imho podla mna je velky rozdiel zoznamit sa na zoznamke a zoznamit sa na nete. Na zoznamke som bol raz doteraz sa za to hanbim ale bola to krajna nudza a bola to hroza. Stretol som tam len dve skupiny jedna ze by si zobrala hocikoho a druha to boli tie pre ktore neni na svete dost dobry partner. Osobne nepoznam nikoho kto by sa dal dokopy s niekym zo zoznamky aj ked si myslim ze malokto by sa tym chvalil. Ale na nete sa zu spoznalo plno ludi.
Co sa tej 30tky tyka tak urcite to neni tym ze by sa zrazu chlapi po 30tke nechceli zenit ale skor tym ze ti co by sa zenit chceli sa zu ozenili.
Ale v 27 by si este nemala mat problem. Asi mas moc vysoke naroky alebo niecim chlapov odpudzujes. Skus pokecat o Tom s nejakym kamaratom. Casto to ludia vidia ale nikto sa neodvazi nic povedat aby ta neurazil.
Neviem kde je cela čast mojho prispevku ale v skratke ... kričiš ako zufalka ktora rychlo potrebuje niekoho kto by jej strčil hlavu " do chomuta "
Klokanka .. no keby som ja bola mužom tiež by som ta nechcela
Ernesto, dnes je zial taka doba, ze cez net dokazes niekoho do pol hodky/hodiny tak prelustrovat a najst, zistit o nom mozne i nemozne, ze vies o nom viac nez vlastny rodic, ci keby si ho stretol len niekde vonku, alebo keby ste boli kolegovia spoluziaci ai. Smutne, ale je to realita. Obzvlast na nasom SK kde kazdy pozna kazdeho
No ernesto mas pravdu mozu mat spolocnych znamych. Ale ci je to online zoznamenie alebo realne zoznamenie stale ten clovek moze byt zakerny :-). Nepisem to len tak. Je to zo skusenosti.
a_dr1a: no je v tom obrovsky rozdiel, pretoze ked sa zoznamujes v reali, tak mas nejakych spolocnych znamych alebo miesto ako kruzok, kde toho cloveka spoznas. online je to cista anonymita a ten clovek moze byt zakerak, co uz sa vychrabal s X zenami / muzmi a stale mu to prejde u dalsej obete.
keby si k zoznamovaniu sa v praci alebo v jazykovke pristupovala rovnako, tak pri tretom cloveku mas pokafrane renome a uz si s tebou nikto nezacne.
nehovoriac o tom, ze ked je clovek dlhodobo zadany, tak nema najmensiu sancu v reali nejak flirtovat, lebo je vystaveny okoliu. na zoznamke moze pisat bludy a bludy a nic ...
A na jediného človeka na ktorého sa môžem vždy spoľahnúť som ja :-D.
Ľudia? Podľa mňa je jedno či sa spoznáš s ním cez internet alebo v reály pretože nikdy nevieš aký ten človek je. A či je náhodou zadaný alebo nie :-D. Klamať môže tak či onak. :-D a o tom ani vedieť nemusíte :-D.
Zuzazuza presne. Takto to zial je a funguje. Dialo sa to vzdy, deje sa to a aj sa to diat bude pokym bude ludstvo ludstvom bez ohladu na miesto ci sposob zoznamenia sa
To sa deje bez ohladu na miesto zoznamenia. Muzi casto predstieraju vazny zaujem, lebo by inak do postele tu babu nedostali. Nepisala som to len pre internetove zoznamenie.