Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapi co z nich ide porazit

Príspevok v téme: chlapi co z nich ide porazit
Klokankakluk

Ahojte, chcem sa spytat, ci si niekto uz nasiel vztah (perspektivny vztah na pripadnu rodinu a deti) cez internetove zoznamky. Ako ste dosiahli, to ze vas ti chlapi nechceli len na sex? Ako to na nich spoznat? Pretoze, mna vsetci chcu len na jedno.... uz mi je z toho na grc... mam 27r. To ziaden normalny chlap (co chce rodinu a stabilny vztah), co ma okolo 30 uz nieje volny?? Niekde som pocula, ze po 30ke uz chlapa ani pan boh neozeni, vtedy som mala asi 18r a smiala som sa na tom, teraz zistujem, ze je to pravda. Chlapi, preco sa po urcitom veku dostanete do fazy, kedy si chcete len uzivat, cestovat, venovat sa konickom, kariere??? Viete o tom, ze jedneho dna pride cas, kedy na cestovanie a konicky nebudete mat sil, kariera vam na dochodku bude na nic a budete si sami trieskat hlavu, ze nemate cely den s kym ani slovo prehodit!!! o starostlivosti v starobe uz ani nehovorim

a_dr1a

"No praveze oni ti nepovedia, ze ta chcu len do postele. Lebo je jasne, ze by nic nedostali. Tak predstieraju vazny zaujem, az kym nedostanu, co chcu."

Zuzazuza a Ernesto.
A toto co si napisala a ty s tym tak velmi suhlasis - sa akoze v realite vari bezne nedeje a nestava??)
To akoze ludom vonku - na ulici, v praci, v skole, v mhd, na party diskoteke ihrisku parku, pri vode v hore, od susedstva z partie kruzku ai ai - ide vari vzdy iba o ferovost pravdu vyssie idealy, ci vazne vztahy manzelstva svadby a deti??
Im akoze nikdy nejde o klamstva podvody ulety nevery sex podvadzanie ai? :D
Kazde tretie manzelstvo konci dnes rozvodom. No pochybujem - ze vsetky tieto rozchadzajuce sa zavazky a zvazky vznikli prave z netu :D Praveze su to neraz vztahy manzelstva, ktore vacsinou vznikli zo vztahov co odporucate vy) cize cez realne zoznamenia))
Neexistuje iba biela a cierna farba. To iste plati aj o ludoch. Ak je niekto kurevnik ci lahka zenska - tak sa mozu zoznamit s niekym osobne na puti ci v kostole a podvadzat namotavat ai budu aj dalej inde aj inych. Ci v realite alebo cez net. Lebo to ze su promiskuitni je preto, ze oni takyto proste su. To z nich neurobil internet.
Internet iba ulahcuje urychluje dava sirsi vacsi zaber ci uz ludi miest kontinentov aj co sa tyka spoznavania zoznamovania prace zabavy obchodov informacii moznosti ai. Zalezi vzdy iba od konkretnych ludi. Xujov mozete stretnut tak v realite ako aj na nete. Ved staci citat aj toto forum. Treba vediet selektovat odpad stoku od toho, co zato fakt stoji a ma vobec daku hodnotu cenu vyznam

Ernesto

suhlasim so zuzkou, ze kazdy tam predstiera zaujem o vztah, ale realne su tam kvoli sexu. ja som si tiez na profil nenapisal, ze som prisiel rozhodit siete a ulovit nejaku na par vikendovu zabavu.

ked prelezete niekolko sto profilov, stretnete sa s par ludmi, tak to uz viete presne precitat o co komu ide.

najlepsi si ti ludia, co si tam hodia, ze "chcu iba pokecat". ti su uplne jasni, 90% su zadane / zadani a hladaju iba ulet. ked ich tam aj niekto nacape, tak "oni si len pisu". dalsia kategoria su "neviem co tu hladam, asi som tu len tak a nieco sa pritrafi", tam staci poriadne pritlacit na pilu, jeden flirt za druhym a uz sa pritriafava :D no a do tretice vsetko dobre "nic nehladam, ale jeden nikdy nevie"

Zuzazuza

No praveze oni ti nepovedia, ze ta chcu len do postele. Lebo je jasne, ze by nic nedostali. Tak predstieraju vazny zaujem, az kym nedostanu, co chcu.

Soni383

Ja som si nasla lasku na pokeci a sme spolu 3 roky. A je odo mňa starsi o 6 rokov. Je pravda ze su tam vselijaki ludia. Ale ked som sa rovno spytala ci ide tomu dotycnemu o sex a ze ci si chce uzivat. Tak to chlap na rovinu povedal ze chce len sex. A s mojim co som teraz tak sme si len tak zacali pisat a rovno si napisali co chceme atd. Ze komu o co ide ze chceme vztah. A tak sme sa jedneho dna stretli a sme spolu.

bezna-vec

Ano, ak k tomu takto pristupujete, necudujem sa. Uchylaci boli vzdy, vobec to nema nic s dobou. A strasna blbost, ze nevieme, kto je na druhej strane. Sikovny clovek si vie aj neznameho cloveka lahko preklepnut cez net. Ak nie je uplny asocial, tak pouziva socialne siete, ma tam priatelov a aspon nejaku aktivitu. Prip. ak niekde pracuje alebo navstevuje konkretnu skolu, da sa to zistit. Ak je prilis zahadny, tak ho proste nerieste. Spoznala som ludi roznymi sposobmi a vsetky mali nieco do seba.

Ale mam pocit, ze problem je skor malo zdraveho rozumu. Vtedy tazko odhadnut cloveka, s ktorym komunikujete, nie ste schopne si ho overit a bud verite vsetkym jeho slovam, alebo je kazdy podla vas na sex.

Uprimnapravda

Noták baby, uznajte aj vy, že s dnešnými zoznamkami to ide čoraz viac do väčšich a väčších s*ačiek, už to nie je to, čo bývavalo, že si ľudia normálne písali a aj stretávali..teraz je to celé len o sexe, úchyloch, nikdy neviete kto sedí na druhej strane..A tie, ktoré asi nevidíte rozdiel v zoznámení sa v reále a zoznámení cez net, tak nicollet vám to pekne vysvetlila.. Asi ste taký pocit nezažili tak chápem že tu teraz obhajujete zoznamky, ale ako ja tie ženy, čo spoznali niekoho normálneho na zoznamke v tejto dobe obdivujem, naviac ak maju dlhoročný vzťah, tak to je bingo, ako keby ste práve vyhrali lotériu alebo našli ihlu v kope sena, nie každej sa to podarí a už vobec nie cez internet!!!

bezna-vec

:D

dufam, ze je to len vtip.

a aky ma vplyv prvy kontakt na pevnost vztahu? inak to prve stretko je aj po 2 dnoch pisania dost romanticke, ak si teda sadnete navzajom.

a_dr1a

nicollette12, ja som to z textu bezna-vec pochopila opacne. Ze sla na stretko zo zoznamky a bol z toho dlhorocny vztah, dlhorocne priatelstvo a ten treti bol divny a tym to aj skoncilo) ale ze ich spoznala cez net a bol z toho real. Aspon som to ja tak pochopila

nicollette12

bezna-vec - no vidis, lenze ty si nenapisala ze sa poznas dlhodobo s nimi, tu islo o to, ze si napisala ze ides na stretko po 2 dnoch tak to bolo pochopitelne ze si s niekym 2 dni pises a ides hned na stretnutie, kto mal vediet ze su to nejaky tvoji znamy, povecsine zoznamuje sa na zoznamkach s ludmi ktorich nepoznas, tak kto mal vycitat ako to myslis ???