Ahojte, chcem sa spytat, ci si niekto uz nasiel vztah (perspektivny vztah na pripadnu rodinu a deti) cez internetove zoznamky. Ako ste dosiahli, to ze vas ti chlapi nechceli len na sex? Ako to na nich spoznat? Pretoze, mna vsetci chcu len na jedno.... uz mi je z toho na grc... mam 27r. To ziaden normalny chlap (co chce rodinu a stabilny vztah), co ma okolo 30 uz nieje volny?? Niekde som pocula, ze po 30ke uz chlapa ani pan boh neozeni, vtedy som mala asi 18r a smiala som sa na tom, teraz zistujem, ze je to pravda. Chlapi, preco sa po urcitom veku dostanete do fazy, kedy si chcete len uzivat, cestovat, venovat sa konickom, kariere??? Viete o tom, ze jedneho dna pride cas, kedy na cestovanie a konicky nebudete mat sil, kariera vam na dochodku bude na nic a budete si sami trieskat hlavu, ze nemate cely den s kym ani slovo prehodit!!! o starostlivosti v starobe uz ani nehovorim
chlapi co z nich ide porazit
a_dr1a - dobre, kazdy ma svoj nazor ja sa nesnazim ho nikomu vnucovat, ja som napisala osobne co si o tom myslim, kedysi neboli zoznamky, tiez sa zoznamovali ludia cez znamych, vonku, v partii hoci kde a myslim si, ze tie vztahy boli tak omnoho pevnejsie a aj vydrzali dlhsie ako teraz cez internet, no asi mate na to odvahu, ja by som ju nemala(ked pomyslim na to, ake individua sa pohybuju po svete v tejto dobe), ale ide aj o to, ze podla mna je prijemnejsie toho cloveka hned vidiet a je to aj romantickejsie ked vas niekto oslovi pekne a hned ho vidite, ako ked niekto napise na nete cez spravu....asi som stara skola no, vy mladsie to mozno viac poznate
nicollette12, tak potom vidis, v com robia ti ludia okolo teba chybu. Zoznamky su o tom, na co ich sama vyuzijes. Mas velmi zaujimave uvazovanie, ze ak idem s clovekom von po 2 dnoch, tak idem s kazdym. Nie, isla som von zo zoznamky asi s 3 ludmi za zivot a z toho s jednym som mala dlhodoby vztah, s druhym sme boli cele roky dobri kamarati (este pocas puberty) a len s tretim som sa nikdy viac nevidela, ale aj tam som dopredu nemala najlepsi pocit z neho a nemylila som sa. Staci sa riadit intuiciou a rozumom, ak ich mas... Hovorim, ze treba selektovat. Ak ma niekto oslovil a sadli sme si pisomne, tak sme to riskli aj nazivo proste.
nicollette12, a kto kaze pisat si s niekym cele roky?)) A je to fakt ako pise bezna-vec. Mne sa casto stava, hl.tam kde mam fotky, ze mi ledva napise 1-2spravy daky muz a uz ma pozyva von na kavu caj vino kino obed veceru ai ai? Akoze ja taketo hrrr fakt nemusim, ale pisem ti to len preto, ze sa mi nezda to co pises, ze muzi nechcu chodit von, do realu. A ano, ked ma niekto velmi zaujal niecim oslovil, sla som. Stretli sme medzi ludmi (v BA je skor zazrak najst kde ludia nie su :D ) a vsetko super. A potom jasne ze nasleduje to co si uz pisala ty, co sa tyka reality, osobnych stretnuti: vnimani osobnosti charizmy mimiky vystupovania gest intonacie hlasu vone ai ai faktory. A myslim si, ze vsetko zavisi vzdy iba od konkretneho cloveka. Ty si napisala, ze moze daky muz pisat a dohadovat stretka aj viacerym naraz) A kde mas istotu ze ten muz z realu neoslovi dalsie zeny hned za dalsim rohom, v dalsom podniku mhd ai ai?)) Ved ak najde "odvahu" pri osloveni jednej, myslis ze to na dalsie uz vari nevyskusa?) S jedlom rastie chut.
Ja som kolkych ludi spoznala z roznych miest statov krajin, co by som realne do takeho mesta ci krajiny ani nezasla netrepala sa a to som fakt scestovana)
bezna-vec - tak to by som si pozrela ze o 2-3 dni stretnutie..... mam okolo seba ludi ktori chodia aktivne na tieto zoznamky a ani jeden sa nestretol s nikym o 2-3 dni.... a vraj su zoznamky hlavne o pisani, ze sa ten clovek spoznava cez pisanie, na co som reagovala ze si to neviem predstavit.... ale naozaj som este nepocula ze by niekto siel hned 2 dni na stretko, to potom fakt ides asi na stretko s kazdym......ja by som taka odvazna nebola no nevadi :) kazdy je nejaky
nicollette12 a ked sa zoznamis online, tak budes mat online vztah, sex a rodinu? to o com splietas? ved normalne si s niekym zacnem pisat a o 2-3 dni skocime von a uz sa spoznavame nazivo. nikto sa nemusi s nikym dotahovat a cakat na odpoved. ked nie je zaujem, ide sa dalej. to vobec nie je zufalstvo, ale regularny moderny sposob zoznamovania sa.
kiwi - Podla mna ta statistika sedi pretoze poznam par ludi ktori pri prvom sexe urobili potomka a potom sa museli zobrat.:P
A mozno zistis, ze naco ti je vlastne chlap? Treba mu upratovat, krmit ho, lebo vacsina ma zenu len ako sluzku na full servis. A ked chces od neho ako protisluzbu len jednu jedinu vec, aby ti bol 100 percent verny, ani to nevie dodrzat. Teraz som sama a nemusim pocuvat kecy o tom, ze neviem varit len preto, ze nevarim to, co chce on, ale to, co chcem ja. Ako keby on navarit nemohol. Ja tiez chodim chodim do prace.
Prvy byvaly mi strasne ubijal sebavedomie smerom dole, stale mi pripominul, ze som hlupa a nic neviem. Ale mozno ma komplexy.
Chlap je dobry ako kamarat, ale ako frajer zenu len rozculuje. Radsej budem sama.
Tak ja vám neviem, ale čítala som, že aj tu na Zdraví sa ľudia zoznámili len cez písmenká (tuším, že aj uzavreli manželstvá). Ďalší písali, že si partnerov našli v zoznamkách.
Ja len nechápem, prečo máte s chlapmi také problémy? V živote som žiadneho chlapca, ani muža neoslovila ja ako prvá. Naopak, mala som šťastie, ten môj si ma našiel na spoločenskej udalosti. Treba mať oči otvorené a srdce pripravené. : )
Adria, neviem cim, alebo kym je to dokazane, ale podla najnovsej statistiky najviac dlhodobych manzelstiev vzniklo zo sexu na jednu noc ;)
bezna-vec - a napriklad, ja som sa s mojim stretla tiez osobne, nemala som vobec potrebu niekoho hladat na internete ani keby som bola neviem aka zufala a neviem si to ani predstavit... proste ja cloveka musim vidiet hned osobne aby som vedela aky je a atd, mne by napriklad osobne vobec nevyhovovalo nejake bezucelne vypisovanie ktore nikam nevedie a vselijake dohadovacky ohladom stretka a podobne....