Ahojte, chcem sa spytat, ci si niekto uz nasiel vztah (perspektivny vztah na pripadnu rodinu a deti) cez internetove zoznamky. Ako ste dosiahli, to ze vas ti chlapi nechceli len na sex? Ako to na nich spoznat? Pretoze, mna vsetci chcu len na jedno.... uz mi je z toho na grc... mam 27r. To ziaden normalny chlap (co chce rodinu a stabilny vztah), co ma okolo 30 uz nieje volny?? Niekde som pocula, ze po 30ke uz chlapa ani pan boh neozeni, vtedy som mala asi 18r a smiala som sa na tom, teraz zistujem, ze je to pravda. Chlapi, preco sa po urcitom veku dostanete do fazy, kedy si chcete len uzivat, cestovat, venovat sa konickom, kariere??? Viete o tom, ze jedneho dna pride cas, kedy na cestovanie a konicky nebudete mat sil, kariera vam na dochodku bude na nic a budete si sami trieskat hlavu, ze nemate cely den s kym ani slovo prehodit!!! o starostlivosti v starobe uz ani nehovorim
chlapi co z nich ide porazit
bezna-vec - vobec to nie je jedno, ci sa s niekym zoznamis na nete alebo v reali, je to uplne nieco ine, na internete sa moze kazdy vydavat za hoci koho, na internete je kazdy iny a fotka a slusny profil ti o tom cloveku vela nenapovie aj keby bol neviem aky normalny v ramci pisania si.. za to v reale toho cloveka osobne vidis, celeho ako je, vsimas si ako rozprava, rec tela, charizma, hned vidis aky ten clovek je, celkovo je to uplne ine ako si iba s niekym pisat.... a na internete ked si s niekym pises a pride na stretnutie, tak je lahke neodpisovat a stiahnut sa, lebo vela chlapom to tak vyhovuje a robi to tak ze naslubuju nakoniec sa stretnut ani nechcu a k tomu ty nevies s kolkymi dalsimi zenami si on pise a dohaduje stretnutia...takze asi tolko...
Inak k tomu realu este) U mna vyzor nikdy nehral gro. Moze sa vam niekto vonku zapacit, mozete mat z neho motyle v bruchu, triasku medzi onee) ale su takyto ludia vhodni aj pre realny kazdodenny a hlavne dlhodoby rodiny zivot a vztah? Mozno tak ulet) U niektorych staci pocut vetu nazory myslienky, vidiet ich spravanie chovanie vyjadrovanie rec tela ai a viete, ze moze stat pred vami aj samotny Boh/Bohyna krasy ale tam to zial aj neraz konci. A este cas co vsetko vyplavi u nich na povrch) Krasa je inak nudna) Je dokazane ze z priatelskych vztahov, vztahov zalozenych skor na rozume a ze tych dvoch spajaju rovnake ci aspon podobne hodnoty ciele priority mety tuzby sny, zazemie povod historia ai, su najdlhsie trvajuce a najpevnejsie vztahy zvazky. Lebo osial tuzba triaska ruzove okuliare u vacsiny skor-ci neskor, pominu. Aj vyzor sa zmeni, mozno zovsednie) A co potom tych dvoch spaja a ma drzat pokope? Dnes to neudrzia uz ani deti manzelsky zvazok ai. A uz ani majetok i ked ten neraz najskor))
Ine je rozhodujuce..
Takze u mna vyzor isto nehra rolu. Sympatie musia byt. Jasne. A zas je fajn, ze kazdemu sa paci nieco ine
Tak normalne je v realy hladať na internete nie je asi najlepšie miesto.
Osobne si myslim, ze ked je niekto normalny nema problem si najst ani v realy a ani na internete partnera.
To Kiwi: Tak to jej zas extrem ze ani po tretej sprave sa dostanes iba ku Ahoj :D
Ja by som teda na zoznamke teda nič nehladal a ani nemam potrebu tam byť na to si moc vážim moj čas :D
Ten moj súhrn bol z globálneho pohladu samozrejme nájdu sa aj výnimky a tak isto ako ženy maju problém maju aj muži takže je to na oboch stranách.
To malo byt noha? alebo no a?
:))
noa?
Dr.Exitus, no ak niekto napise "Ahoj" a nic, odpises mu teda "Ahoj" a zase nic :))
A nie, nemusi mat fotku s napumpovanymi svalmi, lodou, autom, motorkou, to su len vase hlupe muzske predsudky, ze toto na zeny zabera. Zas, ak letis na zlatokopky, necuduj sa, ze si takto vyberaju a netvrd, ze hladas zenu na rodinu a vztah, lebo medzi takymi typmi ju tazko najdes.
Súhlasím s Dr. Exitusom.
bezna-vec, mas pravdu a tiez to tak isto vnimam