Ahojte, chcem sa spytat, ci si niekto uz nasiel vztah (perspektivny vztah na pripadnu rodinu a deti) cez internetove zoznamky. Ako ste dosiahli, to ze vas ti chlapi nechceli len na sex? Ako to na nich spoznat? Pretoze, mna vsetci chcu len na jedno.... uz mi je z toho na grc... mam 27r. To ziaden normalny chlap (co chce rodinu a stabilny vztah), co ma okolo 30 uz nieje volny?? Niekde som pocula, ze po 30ke uz chlapa ani pan boh neozeni, vtedy som mala asi 18r a smiala som sa na tom, teraz zistujem, ze je to pravda. Chlapi, preco sa po urcitom veku dostanete do fazy, kedy si chcete len uzivat, cestovat, venovat sa konickom, kariere??? Viete o tom, ze jedneho dna pride cas, kedy na cestovanie a konicky nebudete mat sil, kariera vam na dochodku bude na nic a budete si sami trieskat hlavu, ze nemate cely den s kym ani slovo prehodit!!! o starostlivosti v starobe uz ani nehovorim
chlapi co z nich ide porazit
Trochu to zjednoduším, ono chlapov treba na niečo nalákať. Trebárs v stredoveku dostal človek nielen nevestu, ale aj pol kráľovstva do daru. Povieš si, to už stojí za to. Ale v dnešnej dobe čo dostane chlap do daru? Nuž, čo dá tvoj otec budúcemu zaťovi do daru? Ale odpovedz mi na to rovno? Čo?