Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapi co z nich ide porazit

Príspevok v téme: chlapi co z nich ide porazit
Klokankakluk

Ahojte, chcem sa spytat, ci si niekto uz nasiel vztah (perspektivny vztah na pripadnu rodinu a deti) cez internetove zoznamky. Ako ste dosiahli, to ze vas ti chlapi nechceli len na sex? Ako to na nich spoznat? Pretoze, mna vsetci chcu len na jedno.... uz mi je z toho na grc... mam 27r. To ziaden normalny chlap (co chce rodinu a stabilny vztah), co ma okolo 30 uz nieje volny?? Niekde som pocula, ze po 30ke uz chlapa ani pan boh neozeni, vtedy som mala asi 18r a smiala som sa na tom, teraz zistujem, ze je to pravda. Chlapi, preco sa po urcitom veku dostanete do fazy, kedy si chcete len uzivat, cestovat, venovat sa konickom, kariere??? Viete o tom, ze jedneho dna pride cas, kedy na cestovanie a konicky nebudete mat sil, kariera vam na dochodku bude na nic a budete si sami trieskat hlavu, ze nemate cely den s kym ani slovo prehodit!!! o starostlivosti v starobe uz ani nehovorim

a_dr1a

Ja suhlasim s howlingom aj Dr.Exitusom.

Ernesto, vsade sa najdu vynimky a ak si si na net ty, ci tvoji kamosi chodili len uzit, robit srandy, naberat ego ai, tak ano, takych je tam hodne. Ako aj zien. Apropo. Toto iste predsa je a najdes aj v realite. Ale zas nie vsetci ludia su rovnaki. A myslim, ze staci aj priemerne IQ EQ intuicia 6zmysel citaky ai, aby zena ci muz vedel odhadnut, ci tam je niekto za ucelom normalneho zoznamenia sa, seriozne, alebo si chce len uzit, hlada si ulet ai. Je fakt dost vela parov, ktori sa nasli cez net. Len kazdy to aj kvoli mienke inych/okolia, nevytrubuju zrovna do sveta a radsej "zaklamu", ze sa nasli cez priatelov, cez konicky pracu ai, alebo ze nahodne :D

Autorka prispevku. Ver, ze mam hodne kociek kamosiek, aj sedych mysiek. Vekove rozpatie fakt pestre od nast-rocnych az po Xrokov. Ale na ulici ich neoslovil zatial nikto alebo len ojedinele (pokial sa nepytali na cestu spoje ai). Skor ich (tie mladsie) oslovuju na party, koncertoch, diskotekach. No tam posobi casto ak nie vzdy, alkohol. Takze skor tieto akcie su rizikovejsie, nez net :D Lebo tam je alkohol drogy a kto normalny by si siel do barov diskotek ci ozierackych party hladat vazny vztah lasku, ci ako napisal Ernesto, matku svojich deti))
Zas nie kazda ma pracu, kde su aj muzi. A ak su, tak je ich ako safranu a zvacsa su uz aj zadani, so zavazkami. Pravda ak nejde o robotnicke ai profesie. Zas su aj cisto muzske prace kde zas zeny nie su (strojari mechanici zvaraci ai). Takze ano, skor sa neznamy clovek a ludia spoznavaju kontaktuju a oslovuju cez net (instagram FB badoo pokec fora, rozne zoznamky ai).
Vsak tak ci tak, skor ci neskor - dojde predsa aj k osobnemu stretnutiu stretkam a ludia sa spoznavaju otukavaju osobne.
Takze ak uz hladas niekoho cez inzerat, tak inzerat konkretizuj, znej seriozne (ze hladas vazny seriozny vztah, uznavas tradicne rodinne vazby hodnoty, si rodinne zalozena ai ai, proste aby si skor odradila takych, co to nemyslia vazne a zas aby si prilakala uputala skor takych, co chcu a hladaju to iste). Ak si veriaca skus kludne aj dake nabozenska stretka akcie zoznamky.
Ak si na roznych pokecovych diskusnych forach a pises si tam s niekym, tak sa ta aj tak - skor ci neskor spytaju, co hladas co chces?, alebo ci len tak tam zabijas cas, pises si z nudy ci pre zabavu? Takze tam tiez rovno napis co presne hladas. Kurevnikov zabavacov odradis, ci aspon skor vyselektujes od tych "normalnych".

bezna-vec

a aky je rozdiel medzi zoznameni sa niekde vonku a na zoznamke? tiez sa s kazdym koho stretnes nedas dokopy. to je blbost s tou statistikou. z mojich znamych si 2/3 nasli priatela tak, ze si s nim najprv zacali pisat na nete, a ako priklad jedna je so svojim 7 rokov, druha okolo 5, niekolke dalsie mali frajerov 2-3 roky, ale rozchadzaju sa ludia nezavisle od toho, kde bol ich prvy kontakt. je tam vela cisto len sexuchtivych, lenze to aj na ulici, ak by si si zacala vyberat cestou do obchodu, do skoly, do prace :D aj v beznom, aj v online zivote treba len selektovat. ak ma niekto slusny profil na nete, tak to celkom dost o nom vypoveda a vobec by som to nepovazovala za nic zufale. lepsie ako nerobit nic.

nicollette12

Kasli na zoznamky, tam je mozno ani nie 1% chlapov ktorym nejde o sex alebo podobne veci....uz sa musis zmierit s tym ze chlapa cca vo svojom veku, bez deti, bez zavezkov, podla svojich predstav nenajdes.... mozno ano ale to by si musela moc hladat... a aj tak polovica mladych ludi je odcestovanych v zahranici kvoli robote na trvalo tak aj to ber do uvahy....a ako ti pisem, radsej to nehaj tak, este pockaj a nemysli na to stale, potom to pride aj same... hlavne chodievaj vela do spolocnosti, toho svojho co sa ti bude pacit mozes stretnut kludne aj na ulici, v obchode, naozaj hoci kde, len musis mat oci otvorene. A vyhodou je, ze ho vidis priamo osobne, mozte sa dat kludne aj do reci hned a ver tomu ze to je uplne iny pocit ako na nejakej zoznamke kde su iba uchylaci..... a normalny chlap, ktory to ma v hlave v poriadku tiez nepojde lasku svojho zivota hladat na zoznamku......

Lollka

Dnes je to s chlapmi tazko, vyrastla nam generacia mladych muzov co si chcu len uzivat ale nechcu sa zenit a uz vobec starat sa o rodinu. To nie je len problem zoznamiek, takych chlapov je vacsina. Ja som tam tiez hladala a tych co som stretla no nic moc. Skoro vsetci chceli sex na prvom rande alebo sa ma snazili obchytkavat a to je nieco co je mne vyslovene neprijemne, sprotivili sa mi a viac som sa s nimi nestretla. A neraz sa stalo ze mali sexualne narazky este ked sme si len pisali tak s takymi som sa ani nestretla. Som si hovorila ze ja si chlapa asi ani nenajdem, ze dnes je to normalne mat sex na prvom rande a kedze mne sa to protivi tak zostanem sama. Ale po par mesiacoch som narazila na jedneho co bol sympaticky a na prvych rande sa o nic nesnazil. Zacali sme sa stretavat a on si pockal ked budem sama chciet, do nicoho ma nenutil. Doteraz sme spolu a je nam fajn. Takze treba zrejme dlho hladat, on sa nakoniec niekto najde.

DoktorExitus

Milá autorka na zoznamke najdes takych co chcu rodinu a usadit sa ale su neviditelny a vies preco? Lebo to su ti, ktory sa nefotia pri svojich autach alebo v posilke ci na pozicanych lodiach, ale normalny chlap co vas oslovi ale takych kategoricky blokujete lebo vas v sprave hned nezaujal a nevymyslel nieco originalne a ten co je hned originalny Vas len vyuzije takze asi tolko v skratke. A cudujem sa v tvojom veku ze si este rozum nedostala a chodis na zoznamky.

howling

Ahoj autorka, len na báze, že chlapi sú svine, platí to aj na ženy,, mám 33 rokov a tiež by som chcel mať rodinu, som finančne zabezpečený, mám vlastné bývanie, auto, prácu, som normálny chlap, ktorý ma svoje koníčky, športujem,čítam, vzdelávam sa, varím, pečiem, periem :D a tiež som dlhé roky sám... aj som na chodieval na net zoznamky, ale nič, hovorí sa že chlapi si tam chodia užívať, nuž niekto možno ańo, ale niekto by sa tam moc rád aj normálne zoznámil, a na proti báze, ženy tam hľadajú tiež zábavu, alebo princa na bielom koni... skúšal som aj osloviť ženy vonku, ale bezvýsledne, vždy sa na mňa dívali, že čo od nich chcem a nech im dam pokoj... ono nie len ženy to majú v tomto ťažké, si nemysli...

Ernesto

klokanka: je vela chlapov okolo 30 co chcu rodinu. akurat mas tu smolu, ze oni uz tie rodiny maju. sem tam sa najde nejaky normalny, co vysiel z dlhodobeho vztahu a uz je povedzme rok single a ma vyvetranu hlavu, ale to je velmi ojedinela skupinka. inak ked ides na internetovu zoznamku hladat, tak sa necuduj, ze tam najdes idiotsku vzorku. ktory normalny chlap okolo 30 by si uz len siel hladat zivotnu partnerku na internet? jasne, ze su tam vsetci len na rozhodenie sieti za ucelom zabavy.

ono ja seba i svojich kamosov radim do skupiny tych normalnych. sme v tom veku, chceme rodiny. ale kazdy z nas sme v istom obdobi sli na online zoznamky a rozhodne ti poviem, ze matku nasich buducich deti sme tam hladat nesli. vieme, ze to plati aj naopak, a teda ze aj zenska okolo 30 musi byt cvok, aby tam sla hladat celozivotny vztah a teda s takymi isto travit cas nechceme.

prosim odpustite si komenty, ze niekoho zo svojho okolia poznate, co sa dali dokopy cez zoznamku. ano, mozne to je. ale to % zlyhanych vztahov cez zoznamky je OMNOHO vyssie ako cez normalne zoznamenie. z milion zoznameni za 1 den cez zoznamky vypadne tak 1-2 vztahy, kym z tisic zoznameni v reale tak 4-5. cisla si cucam z prsta

preto ti autorka odporucam zmenit strategiu a zoznamovat sa normalne :)

kiwi

Nuz tak ako zeny nemozu ocakavat princa na bielom koni, ktory ich vyslobodi a zachrani, nemozu ocakavat muzi pol kralovstva.

Vsetkych dobrych si uz davno uchmatli, cakala si prilis dlho.

dalsi

sklamanie v laske, sklamanie v zenach, sklamanie vo vztahu, nedovera dnesnym vztahom, casom zvyknutie a splynutie so skazenou dobou, neschopnost splnit vsetky ocakavanie(princ na bielom koni), vopred zatratit sancu, ale aj mnohe ine dovody...
Vysledkom je uzivat si zivot, co mozno naplno, hladat zeny..., asi najsilnejsia tuzba vacsiny slobodnych :D muzi aj zeny. Cudujes sa? ... Co nevylucuje, ze by si neskor z rozumu nikoho nevzali.