Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Muži, ktorí sa nechcú ženiť

Príspevok v téme: Muži, ktorí sa nechcú ženiť
Apolli

Čaute. Mám 29 rokov a pred rokom som ukončila 7 ročný vzťah. Obaja sme študovali, po VŠ si priateľ nemohol nájsť stálu prácu, takže žiadne hypotéky a svadba neprichádzali do úvahy. Nezvládli by sme to finančne. Posledné mesiace ma začal hnusne klamať, tak som sa s ním rozišla. Odvtedy som bola na rande veľa ráz. Tí muži sa mi páčili nielen výzorovo ale aj povahovo. Avšak vždy keď prišla téma svadby, manželstva a detí, všetci mali rovnakú odpoveď - nikdy. Nikdy so žiadnou ženou nechcú svadbu, lebo im je dobre ako je. Nikdy sa nechcú ženiť, lebo nepotrebujú papier. Nikdy nechcú deti, lebo si chcú úžívať svoje pohodlie. Ja som samozrejme na to nejak výrazne neodpovedala, lebo som s nimi chodila na rande, žiaden vzťah som s nikým nemala. Avšak vzhľadom na svoj vek, som s tými mužmi postupom času prestala chodiť von. Pretože logicky, ak sa chcem raz vydať, načo randiť s mužom, ktorý to zavrhuje. Prečo si priťahujem do života práve takých? Prečo skvelý chlap nechce rodinu a manželstvo? Čoho sa tak asi bojí? Svadby? Tá sa dá urobiť o dvoch svedkoch. Detí? Veď čo tu po nás ostane, ak nie naše deti...Som trošku sklamaná a neviem kde hľadať chybu. Či aj v sebe, či si len takých mužom húfne priťahujem do života...Opakujem, táto téma na rande prišla spontánne, dokonca som s ňou nezačala ja a nikdy nedávam prehnene najavo, že som "vydajachtivá"

Apolli

Sirael, este raz dodam....je to tu uz sto raz napisane, ale v spleti prispevkov stratene -ja som sa nikoho na svadbu a deti nepytala :D Ja som nikdy s touto temou prva nezacala. Ti chlapi s tym zacali sami. Nechce sa mi tu uz vypisovat priklady, ale fakt to tak bolo. Mne tiez predsa nikto nepoklada otazky na prvych stretnutiach, ze ako vidim svoju buducnost :D Ale prislo na tuto temu akosi prirodzene, len nie z mojej iniciativy :) A vlastne s odstupom casu som rada, ze to vybafli na mna hned na zaciatku, clovek sa to aspon nedozvie v niekolko rocnom vztahu :)

Apolli

Sorry ak vam skomolim nick :D Sirael, nie nie, silou mocou sa vydavat nechcem. To samozrejme nie. Len tiez nemam 20 rokov, preto ked ist do dalsieho vztahu, tak rada by som mala spolocne vyhliadky na zivot s tym clovekom. Myslim, ze to je absolutne normalne. Kamoska tak isla do vztahu s chlapom, ktory chce obrovsku rodinu. Ona naopak nie. Nechce ziadnu, lebo nema v sebe to nieco materinske. Ano, vsetci sme si mysleli, ze ju to predsa casom prejde. Nepreslo. Navyse ked si predstavi svadbu, chyta ju panika, fobia, stres. A tiez to jej drahy vedel od zaciatku, no namyslal si, ako ju zmeni, zmanipuluje, prehovori. A tak su v nejakom zvlastnom vzduchoprazdne, vztah medzi nimi je nulovy, nemaju si co povedat, stale dufaju, ze ten druhy sa zmeni. A toto napriklad ja nechcem. Nechcem nikoho menit, ani tajne dufat, ze si prerobim partnera na svoj obraz :) Kontrol, v tvojom pripade by zrejme bolo aj fajn mat partnerku a ist do vsetkeho pol na pol, nie? Lahsie by sa vam financne tahali veci, ci si ineho nazoru? :) Omen, jasne, ludia su rozni. A mozno ano, mozno niekto do toho manzelstva vhupne. Ale naivne v to dufat tiez nie je celkom spravne.

Omen

Tak sú aj takí, čo už? Každý má inú predstavu o živote, všetko má svoje pre aj proti. Sú muži, ktorí po niekoľkoročnom voľnom vzťahu nakoniec to manželstvo aj uzavrú.

Kontrol0r

Ja čo sledujem tak veľa takých jednoduchých chlapov čo niekde manuálne pracujú, malý plat a tak si robia deti a ženia sa. Potom naberú pôžičky a aj to tak vyzerá. Deti len trpia.
Alebo som mal spolužiaka, čo si vzal ženu čo už mala cudzie dieťa :D
Alebo napríklad kolega, má priateľku a dieťa a len nadáva, nemá čas na nič len práca a domov, minule si musel odo mňa požičať 5€ a to má výplatu inde ako ja :D

Na čo to je dobré, ja mám 500 v čistom a míňam len na seba, žijem u rodičov, a stále som na konci mesiaca v mínuse, a to len míňam na svoje koníčky. Je mi 23.

Siraell

Nieje prevda , ze sa nechcu zenit. Oni by aj chceli, ale v dnestnej zivotnej situacii si to kazdy radsej rozmysli. Bo kazde druhe manzelstvo sa rozvadza. Preco? Lebo zeny hladaju len chlapa s dobrym zarobkom, a ked ho klofnu su z nich harpie domacnosti. Je velmi malo parov co si ozaj sadnu. Zla doba, velmi zla. Vsetci hladia len na svoje blaho, dnes uz vztahy niesu co byvali. U nas je to tak ,ze spolu tiez len zijeme a mame dom a hypoteku spolu a vziaty niesme ani nechceme. Lebo clovek nikdy nevie. Sme rozumny a obaja vieme, ze sa moze stat cokolvek a jeden z nas si moze najst niekoho ineho. Cize svadbu ani deti neriesime a to mne je 32 a jemu 36. Obaja zarabame rovnako cca 50€ hore dole rozdiel. A aj tak zijeme rozumom. Dnes uz to o svadbe nieje. Ja namiesto svadby radsej dam peniaze na peknu dovolenku, kde si odpociniem. A kedze robime od nevidim do nevidim deti neriesime. Ak sa stane ,ze ostanem tehotna ok, potom mozno pouvazujeme o svadbe. No zatial ani na to myslienky nemame. Dnes mat svadbu a deti je vylozene luxus a nerozumnost. Pretoze vztahy sa udrzat nedaju a potom zena ostane s deckom samam a ide od vyplaty k vyplate a zivot ziadny, len starosti. A pytat sa na rande chlapa ci chce svadbu a rodinu? No ja by som tiez povedala nie a to som zena. Ved keby s niekym chvilu zijes a vidis ci vam to ide potom to ries. Nie chodit spolu , vziat sa po roku, mat dieta , zacat spolu byvat a jeb do pol roka rozvod. Ak sa chces silou, mocou vydavat , zober si strasidlo, ale tam sa budes nudit a budes ho podvadzat a skonci to rovnako. Dnes uz sa zije inak, ako volakedy. Zial vyvoj a technika a peniaze, zabijaju vztahy.

caty512

Zato ako to dnes vyzera moze dnesna doba a financie. Byt dnes mlady je neskutocne tazke. Mlade zeny aby mali byt bez 30 rocnej hypoteky a dlhu na cely zivot sa vesaju na krk starym chlapom a mlady muzi si hladaju starsie s bytom. Za vsetko mozu peniaze. Koli tomu sa ludia nechcu viazat lebo sa boja zavazkov a hypoteky a toho ci utiahnu vobec rodinu financne. Musime utekat za hranice aby sme nemali 400 eurove platy z ktorych hovno vytvorime akurat tak a ziadnu buducnost. Vsimnite si to ze niekedy ludia nemali problem kupit byt zalozit rodinu mat deti aj v skorom veku lebo boli istoty. Teraz to kazdy odklada lebo iba par ludi zdedi nehnutelnost alebo nepotrebuje uver a moze si to dovolit.

Mitt

Pravda, je skôr taká, že tieto vyberavé fiflenky zostarnú a ony prežijú život samé, resp. s nejakými zvieratkami...

Juuuj

Presne tak, srat na tychto slovenskych zakomplexovancov, ktori nevedia nic ine, len zeny urazat a podvadzat, a trasu sa o svojich par chechtakov.