Ahojte mam taky problem, ze mi zlenivelo viecko na jednom oku. Bezne to nie je vidiet, ale je to trochu citit, že pri jednom treba vacsiu silu na otvaranie a ked obe oci zlahka otvaram, tak ked jedno uz je otvorene cele, druhe len z polovice a pri nom musim vyvinut trochu vacsie usilie otvorit ho cele. Pritom som uplne mlady, predpokladam, ze je to zo stresu a tiez malo spanku. Stresu uz je menej a mam aj dostatok spanku, ale toto sa uz asi len tak samo nevyriesi. Neurologicke ochorenie to asi nie je, lebo som bol na MRI CNS, aj ked uz davnejsie a kvoli niecomu inemu, a nic nenasli a mam to tak uz dlhsie. Skusal som uzivat Milgammu N a nepomohlo, mal by som to uzivat nepretrzite a vo vacsej davke? Pripadne nie su na to nejake cviky? Neviem, ci mam ist neurologicke, asi by mi predpisala to iste a zase by som isiel zbytocne na MRI. Vie mi niekto poradit, co s tym prosim vas? Dakujem.
Zlenivelo očne viečko
to tu trafena omenka,dostala vystraja,zebylen skrachovana medicka?
ciatsi to neny pravda idzdo dochtorka soniei ta ci pichne aj do oka haha
nie len tvoja čiastočná ptóza ale aj úplna-stále zartvorené oko, ide dobre akupunktúrou vyliečiť.Už som mal taký prípad ,.asi pre 4 rokmi a dodnes funguje oko dobre!!!
Druzgan - co to ma spolocne s touto temou?
Cliattsi - dakujem, take magnezium si aj planujem kupit.
magnesium glycinate je lepsia forma co sa tyka vstrebania. Ale ked to mas len na jednom oku isiel by som s tym.doktorovi. mohlanto prasknut aj cieva ktora zasobuje to viecko, ja neviem, nie som odbornik.www.medicalnewstoday.com
www.google.sk
U nas to ale asi nekupis, len cez net
Ja mám problém so obličkami a nemám kruhy pod očami tak neviem čo to tu drúzgate :)
Omen - presne to mi aj bolo povedane
Andrew- ja si myslim ze 400 mg je maxim. davka,ale to si radsej pozri na nete.
Pozri si aj toto www.google.sk
Omen - presne to mi aj bolo povedane
Andrew- ja si myslim ze 400 mg je maxim. davka,ale to si radsej pozri na nete.
Pozri si aj toto www.google.sk
presne tak mjanik akupunktura aspon neuskodi. Take rady laikov a neodbornikov mozu skor uskodit.
tu je účinná akupunktúra