Ahojte mam taky problem, ze mi zlenivelo viecko na jednom oku. Bezne to nie je vidiet, ale je to trochu citit, že pri jednom treba vacsiu silu na otvaranie a ked obe oci zlahka otvaram, tak ked jedno uz je otvorene cele, druhe len z polovice a pri nom musim vyvinut trochu vacsie usilie otvorit ho cele. Pritom som uplne mlady, predpokladam, ze je to zo stresu a tiez malo spanku. Stresu uz je menej a mam aj dostatok spanku, ale toto sa uz asi len tak samo nevyriesi. Neurologicke ochorenie to asi nie je, lebo som bol na MRI CNS, aj ked uz davnejsie a kvoli niecomu inemu, a nic nenasli a mam to tak uz dlhsie. Skusal som uzivat Milgammu N a nepomohlo, mal by som to uzivat nepretrzite a vo vacsej davke? Pripadne nie su na to nejake cviky? Neviem, ci mam ist neurologicke, asi by mi predpisala to iste a zase by som isiel zbytocne na MRI. Vie mi niekto poradit, co s tym prosim vas? Dakujem.
Zlenivelo očne viečko
akupunktúrou to ide upraviť
Andrew, vyzerá to na začiatok nervového ochorenia, preto by si mal v čo najkratšom čase navštíviť neurológa.
Mal si byť už dávno u lekára!
Nema s tym nikto skusenosti?
Az na to, ze ked hned na zaciatku vymenovala, ake cviky ukaze, tak viecka nespomenula.