ahojte..od malička mi zarastajú nechty..nechávam veľké peniaze na pedikúre..každý mesiac..ale aj tak mi hnisajú :( nemáte nejaký dobrý tip..aby mi prestali zarastať a hnisať nechty?
teraz tam mam napriklad aj do polky nechta zive maso :( au au au
Zarastanie nechtov
a je nejak sanca ze mi to dive maso zmizne ? a boli to ked to idu rezat z tade ?
dive maso sa začne tvoriť ked ti to dlho hnisa a ta vata vlastne vysaje všetok hnis a vlastne sa ti to smae vysuši , len to trva dlho ale skuk , vždy lepšie ako hned rezať
a to akoze len cistu vatu ? nic viac ? a to je nato dobre aby mi to nehnissalo alebo aby mi zmizlo to dive maso ?
skus si tam vopchať taky maly šuček vaty a pravidelne aspon 2x denne ju vymienaj a po par dňoch by sa to malo vysušiť, mne to pomohlo a odporučil mi to doktor
prosimm poradte mi niekto mam takyto problem : mam na palci na nohe to dive maso a neviem sa ho zbavit nechcet mi uz donho nezarasta a nic ma tam uz nepicha ani mi to uz velmi nehnesa len velmi malo poradte mi uz ako sa da toho zbavit bez chirurgickeho zakroku . diki
ja som s tym bola asi pred 7 rokmi na chirurgii. na jednej nohe mi stale zarastal nechet na palci, lokalne mi to umrtvili a vydlabali dakym sposobom von, odvtedy nemam vobec taketo problemy... bol to hnusny pocit ale stalo to za to absolvovat to a mat pokoj :) odporucam
Mne to dnes robili.Na oboch palcoch na nohach mi zarastali nechty asi rok.Trapenie preveliké, rok liecenia, čajickovania, citania for s radami ktore mi ani jedna nepomohla, pudrovania, zasypavania, kremovania.Den po dni sa to zhorsovalo, vzdy po chodzi do skoly som to mal uplne premoknuté to dive maso, to ma bolelo, cele opuchnuté cervené, inú pomoc som nenasiel iba si to nechat niekey ked je teplo, 2 mesiace prázdnin nechat strhnut alebo vyrezat a byt doma a cakam ako sa to vyvnie.Operacia bola krutá, citil som toho privela, krvi ako z prasata, a chodza len tak-tak.Treba ist za chírom on to dá dole a 2-3 mesiace sa o to starat ako o bábetko a potom cajickovat umyvat a pudrovat.a samnozrejme na palce si treba furt davat pozor, vedia riadne zneprijemnit aj tak uz neprijemny zivot!
Ahojte.Ja som mala teno problem po tehotenstve, pretoze mi opuchali nohy.Ak vam zarastie necht do koze tak vam nepomoze ani svatena voda,ani aloe,ani macanie v repiku a ak to aj zacne hnisat tak tam uz pomoze iba odbornik.Ale ziadne strhavanie.Ja som tu chybu spravila a palec na nohe som nie a nie vyliecit.Neskor po strhnuti a mojom utrpeni mi nahoda pomohla a dostala som sa do ruk pedikerovi, ale nie k takemu klasickemu, ale k takemu, co robi cisto zakroky ako vystrihnutie a pod..a zacal sa mi o ten necht starat obrusovat,vystrihovat,strihat,tvarovat a pilnikovat a samozrejme ma to aj naucil.Velmi sa so mnou vadil, ked mi videl necht strhnuty.Viete chirurgovia to vyriesia jednoducho:pichnu dve umrtvovacky,srhnu necht a staraj sa ako vies.Ale nerozmyslaju,ze ti narusia nechtove lozko a doslova tlakom trhnutia zdeformuju cely necht.Inak ta liecba po strhnuti dost dlho trva, aby bol necht taky ako predtym.Keby som nemala toho pedikera moj problem by sa nikdy neskoncil,pretoze by som nevedela ako dalej.Uz by som druhykrat tu istu chybu nespravila.Nechty to je hakliva vec hlavne na nohach.Takze naozaj NESTRHAVAT a radsej sa potrapit a vydrzat vystrihovanie a liecenie hnisaveho zarastajuceho nechta,aj ked je to dlhodoba zalezitost.Drzim palce tym koho sa to tyka.
jaj, tak ja som tymto problemom trpela mnoho rokov. Raz som mala zahnisaveny palec az 2 roky vkuse. Ale na stastie mi to preslo. A ako? Ziadny chirurgicky zakrok. Ja sama som sa naucila za tych "par" rokov utrpenia, ako to spravne vystrihovat. Tak som si zarastajuci necht vystrihla uplne od, da sa povedat stvrtky nechtu. Bolelo to, no stalo to za to. Odvtedy, chvalabohu, som s tym problem nemala. A tiez odporucam vystrihnuty palec macat v slanej vode. Mne to pomohlo. Som bola pri mori, a tam sa mi to pekne zahojilo. Mojmu otcovi tiez zarastal, no on bol u chirurga a ten mu tak pomohol. Ja som si vsak tento zakrok spravila sama doma a nelutujem:)
Môj syn chodil takisto ku chirurgovi na zákrok,bol niekoľkokrát.Potom som mu kúpila manikúru s pedikúrou od nemenovanej firmy,našli sme tam pilníček tenulililinký a tým si tie kraje vždy obrúsi.Nastrieka FIRSTom,prípadne tyčinkou ALOE LIPS a pár rokov už má pokoj.Ak chcete, ozvite sa, dám vám kontakt :duratnakatka@zoznam.sk