Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zarastanie nechtov

gejsha

neni zac.vyskusaj a uvidis,newem mozno pomoze mozno nie,mne pomohlo,teda aspon teraz.mozem sa spytat ako casto ti zarastaju nechty?

gejsha

bactroban pouzivam a poviem ti ze ked mi zarastol necht tak ja mam to miesto vzdy cervene a bolestive,ani topanky nemozem poriadne obut a ta mast mi to po tyzdni skludnila,nic ma neboli a nemam potrebu zas zajst k chirurgovi na strhanie nechta

gejsha

ja mam tiez problemy so zarastajucimi nechtami uz 5 rokov,kazde tri mesiace som sa nachadzala az doteraz u chirurga a naposledy pred dvoma tyzdnami som si na to dala jednu masticku,natierali si to zarastajuce miesto na palci mastickou tyzden a prestalo ma to boliet a nepotrebujem uz chirurga

denis00

caute mam 14 rokov a uz tri roky mam problem so zarastajucimy nechtamy na nohach!!! mam za sebou zakroky u chirurga 3 krat vystryhavanie a nakoniec uplne stiahnutie.je to horsie ako predtym!! pocul uz niekto o rovnatkach na nechty alebo o podsivani prosim poradte.......

nataly

Ahoj)mam 15 rokov a aj mnme zarastaju nechty bohuzial ale radim hned ako vam to zacne zarastat chodte na pedikuru doporucujem. Viem , že su aj take pripady kedy pediker/ka nepomoze myslela som si že som aj ja ten pripad lebo som to mala dost zle ale nakoniec to pomohlopapa